View Full Version : Как да й помогна?
Значи,преди около месец се запознахме с две момчета,аз и мойта най-добра приятелка.Запознах ме се докато седяхме на едно кафе.След един ден те ни се обадиха и на поканиха на кафе..сагласих ме се.Там се запознах ме с още няколко момчета.Моята приятелка хареса едно от момчетата Д.Р.Аз я попитах сигурна ли си, тя ми каза, че не е сигурна.Миналия ден излязохме пак с Михайл и с Краси,тогава тя ми каза, че сега пак харесва Краси.Аз разбрах, че те не са свестни момчета, й и казах, че е по-добре са не излизме с тях.Разбрах го в мОмента когато Михайл каза : "Доведете още момичета".Те се интересуваха как да си легнат с някое момиче и от алкохола.Та вчера моята приятелка ме помоли да излезнем пак с тях, а аз тъкмо бях излезнала от банята, и й казах, че няма да мога да дойда.В периода когато аз не сам била с нея, тя си харесла трето момче от тяхната група.Вечерта когато ми го каза по скайп, аз не издържах и й казах истината: "Момиче мисли, как може да правиш такива работи.Сабери си акъла." Скарах ме се, понеже аз не исках да тръгва по лошия път, исках да я спася от провала, казах и : "избери или аз или те,кадето може да не се видите повече след 1 месец". Тя избра мен уж, но едно момче ми пращаше сичко, което си пишеха те(приятелката ми и третото момч), наговаряха са, а през цялото време той и предлагаше секс!!!Аз и казвах още от самото начало, да ги остави, че няма да й докарат нищо хубво!КАКВО НА НАПРАВЯ , КАКВО ДА Й КАЖА, ЗА ДА НЕ ТРЪГНЕ С ТЯХ,защото заплете ли се много никога няма да може да се разплете! Как да й помогна!>! :-#
BOOK_FAN
05-18-2008, 11:55
Направи нещо крайно или кажи на някой,който мое да я спре!
Exsanguination
05-18-2008, 12:13
говори с родителите на тая в краен случай,може да не ти проговори вече ама ти ще знаеш че си направила нещо хубаво.между другото аз съм краси,как си 8-)
Бля-бля..."заплете ли се един път..." това са пълни глупости...ще прави един път секс и какво?Не я знам на колко е години,ама говориш за това все едно се е захванала с наркотици...такава ни е създала природата,това е нещо нормално за днешната младеж
Бля-бля..."заплете ли се един път..." това са пълни глупости...ще прави един път секс и какво?Не я знам на колко е години,ама говориш за това все едно се е захванала с наркотици...такава ни е създала природата,това е нещо нормално за днешната младеж
Аз не говоря да не прави секс, а като прави да прави с подходящия а не с първия срещнат! Щот ти може да се наебеш с първия срещнат, и после какво? :-x
ResPekT333
05-18-2008, 12:28
Всеки сам избира пътя,по който да тръгне....
Аз не говоря да не прави секс, а като прави да прави с подходящия а не с първия срещнат! Щот ти може да се наебеш с първия срещнат, и после какво? :-xВидях ти снимките в подписа и ми става напълно ясно защо толкова се ядосваш,яд те е че с теб никой не иска да прави секс,ама то как ли ще иска...
Аз не говоря да не прави секс, а като прави да прави с подходящия а не с първия срещнат! Щот ти може да се наебеш с първия срещнат, и после какво? :-xВидях ти снимките в подписа и ми става напълно ясно защо толкова се ядосваш,яд те е че с теб никой не иска да прави секс,ама то как ли ще иска...
леле мале.... кой говори в момента з анея.. тя просто иска да предпази приятелката си да не извърши някоя глупост? това лошо ли е? Това, че ти може да правиш секс с първия срещнат не е особено похвално.. но както и да е.
Ккакъв е пробемът ли? Ми най-малкото защото тя може да не го иска.. може да го направи само, защото ония я е накарал,а ако не използва презерватив? Момичетата са толкова наивни понякога, че..
По темата: Миличк, просто поговори с нея.. обясни и как стоят нещата.. пък тя да реши..дано е разумна..
леле мале.... кой говори в момента з анея..Аз?! тя просто иска да предпази приятелката си да не извърши някоя глупост? това лошо ли е? Това, че ти може да правиш секс с първия срещнат не е особено похвално.. но както и да е.Някъде да си прочела нещо такова?Личи си че и твоя умствен капацитет не е особено много.
Ккакъв е пробемът ли? Ми най-малкото защото тя може да не го иска.. може да го направи само, защото ония я е накарал,а ако не използва презерватив? Момичетата са толкова наивни понякога, че.. Сама го каза...тъпи патки дет се поддават на първия срещнат,тая глава на раменете за какво й е сложена там?Определено не е за красота.
По темата: Миличк, просто поговори с нея.. обясни и как стоят нещата.. пък тя да реши..дано е разумна..
BOOK_FAN
05-18-2008, 14:56
леле мале.... кой говори в момента з анея..Аз?! тя просто иска да предпази приятелката си да не извърши някоя глупост? това лошо ли е? Това, че ти може да правиш секс с първия срещнат не е особено похвално.. но както и да е.Някъде да си прочела нещо такова?Личи си че и твоя умствен капацитет не е особено много.
Ккакъв е пробемът ли? Ми най-малкото защото тя може да не го иска.. може да го направи само, защото ония я е накарал,а ако не използва презерватив? Момичетата са толкова наивни понякога, че.. Сама го каза...тъпи патки дет се поддават на първия срещнат,тая глава на раменете за какво й е сложена там?Определено не е за красота.
:lol: :lol::lol: :lol:ПРОСТО МЕ РАЗБИ!:lol: :lol::lol: :lol::lol: :lol:
BOOK_FAN
05-18-2008, 14:57
Това на снимката в aha приятелката ти ли е ?
Това на снимката в aha приятелката ти ли е ?
zaSHto pitaSH?
А ти за каква се имаш? Дай да те видим и ние..тва че се криеш под едно име, и само обиждаш хората наляво и надясно ясно показва, че не си скъпа стока!?! :P
А ти за каква се имаш? Дай да те видим и ние..тва че се криеш под едно име, и само обиждаш хората наляво и надясно ясно показва, че не си скъпа стока!?! :PАз не обиждам,а казвам истината...има разлика и не се крия,по-скоро нямам какво да крия...има си тема за снимки.
правилен избор тя ш стане квартална курва от теб може и да излезе нещо
А ти за каква се имаш? Дай да те видим и ние..тва че се криеш под едно име, и само обиждаш хората наляво и надясно ясно показва, че не си скъпа стока!?! :PАз не обиждам,а казвам истината...има разлика и не се крия,по-скоро нямам какво да крия...има си тема за снимки.
:D :D Ами секи си има мнение, но аз не съм длъжна да приемам твоето мнение, това, че ти не ме харесваш.. хич не ми пука. Има сумати момичета който го казват само защото са толкова злобни, че нямам думи. Ти ако се мислиш за идеална..хах мисли си, но това, че си го мислиш незначи че си. Аз не се имам за идеална,никой не е. Но има много момчета който ме харесват, така, че твойте думи тук са излишни. А по темата, че искам да препазя приятелката си от нещо за което ще съжелява не означава, че не съм правила секс :) . Момиче МИСЛИ ти явно не си много красива, за да оценявап другите. Не те познавам незнам каква си и не ми трябва, щот само като чета простотиите ти мисля....., че си много озлобена млада девойка(независимо каква си на физика) :? Промени си държанието, защото с това държание само можеш да отблъснеш хората около теб, и да си саздаваш лошо мнение :-P
mir4ovski
05-19-2008, 12:00
kato gledam malko ste se otklonili ot temata ama az sha ti kaja-spored men trqbva da si pogovori6 spokoino s neq a ne da i postavqsh ultimatomi ...puk i tq ako si e re6ila sha se zaribqva s tqh nezavismo koi kakvo i kazva
:oops:
kPuCkA това ти ли си --------> http://storage2.album.bg/b39/z067_2c111_4027876.jpg
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-19-2008, 12:40
Ostavi q da si troshi glavata, shtom tolkova se e razburzala. Kazvash i, che e naqsno s celta na tia momcheta i ako i neinata e shodna, super. ;) Problemut e ako pochne da izpitva chuvstva, togava shte i se e*e m.... taka che.. prosto q predupredi, a tq da pravi kakvoto iska. Kakto kazaha, tq sama si reshava kakvo da pravi s givota si.
:D :D Ами секи си има мнение, но аз не съм длъжна да приемам твоето мнение, това, че ти не ме харесваш.. хич не ми пука. Има сумати момичета който го казват само защото са толкова злобни, че нямам думи. Ти ако се мислиш за идеална..хах мисли си, но това, че си го мислиш незначи че си. Аз не се имам за идеална,никой не е. Но има много момчета който ме харесват, така, че твойте думи тук са излишни. А по темата, че искам да препазя приятелката си от нещо за което ще съжелява не означава, че не съм правила секс :) . Момиче МИСЛИ ти явно не си много красива, за да оценявап другите. Не те познавам незнам каква си и не ми трябва, щот само като чета простотиите ти мисля....., че си много озлобена млада девойка(независимо каква си на физика) :? Промени си държанието, защото с това държание само можеш да отблъснеш хората около теб, и да си саздаваш лошо мнение :-PАз дали съм злобна или не също си е моя работа и от кога човек се мисли за злобен,когато казва истината?
kPuCkA това ти ли си --------> http://storage2.album.bg/b39/z067_2c111_4027876.jpg
А това ти ли си?!?
h0t_lipS~anD_kisSes
05-19-2008, 17:21
говори с родителите на тая в краен случай,може да не ти проговори вече ама ти ще знаеш че си направила нещо хубаво.
говориш глупости :-x
говориш глупости :-x
koi?
Тъпото си е тъпо и акъл наливен не се продава знам аз. Каквото и да й кажеш няма да го направи. Остави я да си троши главата - после ти ще си до нея.
Pliok0019
05-25-2008, 20:21
Остави я. Недей да се караш с нея за глупости. Животът си е нейн - може да прави каквото иска с него. Няма да стане кой знае какво с нея - някой ще я чука, после ще я зареже и ще й е за урок.
mickelangelo
05-25-2008, 20:27
Разбирам притеснението ти ... но .. все пак и тя има глава на раменете ... и тя може да мисли .. а може просто и на нея да и се прави секс ... ;) и ако решиш да я спираш ... не я ли накараш тя да разбере че не трябва ... заради теб няма да го направи ... така мисля .. аз .. ;) успех !
TheNewReligion
05-25-2008, 20:32
Леле , това момиче е доста плиткоумно . Имам и аз една коза , дето си харесва един 20 годишен (тя е на 14) и си представя как прави секс с него . Мисли си , че ще си станат гаджета , а то момчето не и обръща внимание , но когато го направи я обижда и казва :"Ще те убия , ма кучко!" Мен много ме е страх от него , но той не ме познава, макар че оная патка се опитва и мен да ме влачи с нея , там където той живее , но аз не я последвам .
Казала си и каквото е трябвало . Тя като не го разбира , си е неин проблем . Опасяваш се , че така няма да се докажеш като истинска приятелка , но няма да е честно и ти по някакъв начин да пострадаш заради тъпите и решения . Всеки си има глава на раменете да си мисли ... Тя като не може - неин проблем . Ти си направила всичко възможно да я вразумиш , но тя щом не разбира ще я изоставиш за да си троши главата ! Не може да изневериш на себе си , защото някаква си пикла иска да се замесва в каши ! Зарежи я ! Тя докато не пострада и не я изнасилят няма да се успокои , така че гледай себе си , а нея зарежи ! 8)