Влез

View Full Version : помогнетв ми моля ви

momi4e_bez_du6a
05-18-2008, 12:20
здравейте на вси4ки които ще седнат да прочетат тази тема.и предварително благодаря за отговорите.
Така моя проблем е следният:има едно мом4е което преди го харесвах и той мен ама аз тогава си имах друг и просто станахме фр.сега обаче аз мн започнах да си го харесвам ама той маи няма нищо кам мен.една петак вечер бяхме заеедно смисал той ме изпрати до нас за6тото аз малко бях пила а това от никога не сам го о4аква.просто се държа мн точно с мен(а той не е от тези мом4ета).та моя проблем да му кажа ли че си падам по него или не.иамм 2 неща който ме спират.едното е че той каза че си харесва 2 моми4ета и те него ,а второто е че той е така да се каже ''лошо мом4е"и обикновено ходи с леки моми4ета .какво да правя да си намеря някой друг и с него само фр да си останем или да рискувам да му кажа.и как да му го кажа???

hipopotamka
05-18-2008, 12:23
Кажи му го ва, кво се кумиш?! Виждате се и му казваш "Име, аз те харесвам" или некво е такова. А ако ти каже нещо, дето да те сдуха, просто го зарежи, тоя е некъв боклук.
LOL лошо момче. :-D

Lucho
05-18-2008, 12:53
Хвани го за гадже,колкото да ядосаш другите му обожателки... 8)

evelinka1122
05-18-2008, 13:02
ми кажи му... нз как... не ме бива по тия части, но просто му кажи.... какво ти пука толкова нали си момиче без душа :-D

angelcheeee_93
05-18-2008, 13:04
po-dobre iz4akai da razbere6 dalli i toi ima 4uvstva kam teb,zat6oto ako nqma,nqma da ima smisal da si s nego. :)

BOOK_FAN
05-18-2008, 15:00
Едно момче не може просто да ти е приятел-особено ако той е пожелал да станете такива!Виж-ако ти суи направила първата крачка към приятелството ви-да,ама иначе явно си пада по теб!

maharbal
05-18-2008, 15:25
po-dobre iz4akai da razbere6 dalli i toi ima 4uvstva kam teb,zat6oto ako nqma,nqma da ima smisal da si s nego. :)

hah tq dobre shte izchaka ama... moje i da go opusne. Inache ne moga da ti pomogna. Ne sym imal priqtelka nema i da imam... Taka che ne znam koe e po-dobre da napravish...

samonervi
05-18-2008, 15:28
Едно момче не може просто да ти е приятел-особено ако той е пожелал да станете такива!Виж-ако ти суи направила първата крачка към приятелството ви-да,ама иначе явно си пада по теб!
Едно момче може да ти е само приятел.Не е нужно да е влюбен в теб,за да си лафите,да ходите на кафе,дискотека и т.н.Колкото до това,че е лошо момче ти може да го направиш добро и да не си пада по курви повече,но шанса е много малък.Но за да разбереш дали може да има нещо между вас просто трябва да му кажеш как се чувстваш и има 2 варианта - или ще тръгнете или ще си останете пак само приятели.Нищо не губиш.Просто опитай ,за да не съжаляваш след време и да си повтаряш постоянно "Защо не му казах?Можеше и да се получи нещо"

m3ch3ncee
05-18-2008, 16:36
Kaji mu za da ne sajalqvash posle ;)

soul1199
05-18-2008, 16:56
6om ste fr.namekni,4e go haresva6,hm moge i toi ve4e da go znae,kvo kat hodi s lekite momi4enca,za vsi4ko si ima i prav pat,6om,kazva6,4e edin pat te e haresal,zna4i moge i o6e edin pat,yspeh

des4eto_93
05-18-2008, 18:31
кажи му! се пак трабва да се опита. кажи му пък ако и той те харесва :grin: супер, ако ли пък не... ще се преживее някак :) ама все пак опитай за да не съжаляваш после

lina1707
05-20-2008, 17:44
Ми да ти кажа щом си пада по 2 моми4ета едновременно, значи няма да ви е трайна връзката ( нз не те познавам) но мисля че тряя да му кажеш, дори да си останете само фр поне ще си знаеш че си опитала , а не след време да си кажеш; "ами ако му бях казала, аи такова, ами онакова". А и все пак НЯКОГА е имал нещоо към теб, така че има малка искрица, нали? :)

Fantomche
05-20-2008, 19:47

hah tq dobre shte izchaka ama... moje i da go opusne. Inache ne moga da ti pomogna. Ne sym imal priqtelka nema i da imam... Taka che ne znam koe e po-dobre da napravish... eha mnogo kraino nqma i da ima ...... ti da ne si .. mom4e s obratna rezba ?!

a otnosno temata davai kazvai nqma za6to da 4aka6 i dase mu4i6 :)