View Full Version : Вредно ли е да..
angelcheeee_93
05-18-2008, 14:29
iskam da popitam,dali e vredno da se obezkosmqva6 na bedrata s bik4e?
ms presvaritelno za otgovorite :)
Не е врдено,само че космите стават дебели двойни,но предполагам ти знаеш това.
angelcheeee_93
05-18-2008, 14:37
A kolko g/d 6te e trainostta na efekta ot kola maskata? ili pri vseki e razli4no> :) ?
ell_ownz
05-18-2008, 14:51
mi pove4e ot brasneneto no pri seki e razli4no pod 1 sedmica i polovina nqa kak da ti izlezat kosmi..osobeno ako si se pravil/a na kozmetik
Sensuality
05-18-2008, 14:54
Както разбра вече, бръсненето на космите не е вредно, даже при бръснене е по-малка вероятността да се получат подкожни косъмчета. Но все пак ефектът от бръсненето е максимум ден- два. При кола-маската и епилаторът нещата са по-различни- с течението на времето космите стават по-слаби и оредяват. Ефектът е по-дълготраен- около седмица-две. Боли малко, но само в началото, след това се свиква.
Pepincetyy
05-18-2008, 15:18
+1
cinderellaa
05-18-2008, 15:20
+1
*...I Love You...*
05-18-2008, 15:26
Космите там както и на всякъде другаде след като се минат със самобръсначка стават по дебели, по черни, по дълги и боцкат. Може да получиш и едни ситни пъпчици... Най-добре си купи епилатор, а ако нямаш тази възможност си купи кола маска от аптеката. Аз ти препоръчвам студена - струва max 1 лев. Начина на употреба го пише на кутийката и отделно, че космите стават по-тънки и по-бавно никнат. Може малко да те боли първите няколко пъти, но като свикнеш няма да ти прави впечатление, а и не е болка за умиране ;) Относно трайността - след около седмица поникват, но стават забележими на втората.
определено боли, особено на згъвката на крака и м/у самите бедра, но се свиква ;)
krisi_bep
05-18-2008, 15:39
Не може да се каже,че е вредно,но не е най-добрият начин,по който да се обезкосмяваш,където и да е.По-добре използвай епилатор или кола маска.Ако нямаш възможност или те боли прекалено много,което се търпи,но.. по-добре не продължавай с бръснача,а се насочи към депилиращите кремове.Ефекта е почти еднакъв като с бръснача,но не се режеш,докато се бръснеш,без да искаш,а и сякаш държи по-дълго.
paradiso
05-18-2008, 15:48
ми не е вредно ама не е желателно потарпи с епилатор или с кола маска по добре е ;)
Както разбра вече, бръсненето на космите не е вредно, даже при бръснене е по-малка вероятността да се получат подкожни косъмчета. Но все пак ефектът от бръсненето е максимум ден- два. При кола-маската и епилаторът нещата са по-различни- с течението на времето космите стават по-слаби и оредяват. Ефектът е по-дълготраен- около седмица-две. Боли малко, но само в началото, след това се свиква.
+1
PsiHo_PatKa
05-19-2008, 15:18
А аз да питам кола маската колко струва :? извинявам се за въпроса ама епилатора ми се развали, а не ми се купува нов :D
PsiHo_PatKa
05-19-2008, 16:41
А аз да питам кола маската колко струва :? извинявам се за въпроса ама епилатора ми се развали, а не ми се купува нов :DЕми студената кола маска я купувам за 80ст. 1 пакчетче.А на лентички е 1лв 1 лентичка.А топлата кола маска беше пак около 1-2лв :)
а коя е по хубава? студената в пакетче, тази на лентички или топлата? :)
TheNewReligion
05-19-2008, 18:58
+1 и ефекта е краткотраен нищо , че не боли !
TheNewReligion
05-19-2008, 19:00
А аз да питам кола маската колко струва :? извинявам се за въпроса ама епилатора ми се развали, а не ми се купува нов :DЕми студената кола маска я купувам за 80ст. 1 пакчетче.А на лентички е 1лв 1 лентичка.А топлата кола маска беше пак около 1-2лв :)
ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ КУПУВАЙ ТОПЛА КОЛА МАСКА , ЗА ДА НЯМА ТЕМИ ОТ РОДА НА :"ИЗГОРИХ СЕ СУПЕР ЯКО С НЯК'ВО ЛАЙНО" ! Кола маската на лентички не струва ! Най-добре си вземи студена кола маска ! :?
ne e vredno,no ne e priatno :? kosmite samo stavat po tvurdi i tumni! kola maskata mislq 4e si ostava nai-efikasnia na4in za obeskosmqvane!
PsiHo_PatKa
05-20-2008, 12:32
ne e vredno,no ne e priatno :? kosmite samo stavat po tvurdi i tumni! kola maskata mislq 4e si ostava nai-efikasnia na4in za obeskosmqvane!
абе най-ефективен, ама не мога да се оправя с нея сама :-D зех си от тая студената, без лентички, ама мн лепне и отива навсякъде... сега смятам да си взема със лентички , течна, пък да видим кво ще стане ... :D
PollyPoi
05-20-2008, 15:03
Не е вредно,но растът по дебели и черни...абе като имам време по-добре е с епилатор,а като бързам със самобръсначката :) ;)
Blo0dyBitch
05-20-2008, 17:28
ех,не знаех ,че обезкосмяването е вредно :-o
няма смисъл да си казвам мнението,защото се препокрива с предишните
бай дъ уей- епилаторът и колата маска са моите герой-косъмчетата на краката ми почнаха вече по-редки да стават :grin:
ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ КУПУВАЙ ТОПЛА КОЛА МАСКА , ЗА ДА НЯМА ТЕМИ ОТ РОДА НА :"ИЗГОРИХ СЕ СУПЕР ЯКО С НЯК'ВО ЛАЙНО" ! Кола маската на лентички не струва ! Най-добре си вземи студена кола маска ! :? вземи си течна,защото със студената е мн трудно да уцелиш кога да я извадиш от хладилника и т.н. .... а предполагам че имаш достатъчно мозък за да не направиш течната да пари толкова много,просто я слгаш в гореща вода за 1 минутка и готовооо