View Full Version : Пробен изпит 18.05.08 БЕЛ гр. Пловдив
Днес бях на въпросния изпит. За трансформиращ преразказ дадоха разказа Кощерница на някакъв Цончев май и дидаткическата задача беше да се преразкаже от името на неутрален свидетел. Някой има ли текста, защото ми трябва, а никъде не го откривам и има ли някой който е ходил, за да каже отговорите кога ще дават..
krisi_bep
05-18-2008, 15:33
А мога ли да те попитам как премина изпита,в смисъл дадоха ли ви да четете текста или ви го прочетоха 2 пъти?
Амии значи изпитът започна в 9 часа. Дойде една госпожа (не тази която ни пазеше да не преписваме) и ни прочете текста горе-долу бавно, след това на всеки поотделно раздадоха по един напечатан екземпляр от разказа и засякоха 15 минути за четене. Позволиха ни да си водим записки и след изтичането на 15 минути ни взеха листовете. След това имаш час и половина май че да пишеш за преразказа и след това ни дадоха теста. Не знам дали така е редно, но след като мина уреченето време за преразказа, не всички предадоха, но все едно им удържаха от времето за теста. Иначе теста се прави по-бързо макар, че не беше много лесен