View Full Version : Грим и прическа за бал
sweet_baby_cool
05-18-2008, 18:01
predlojete nqkqav grim i pri4eska za bal. ako moje predlojeniqta da sa pridrujeni ot snimki. roklqta i aksesoarite sa v 4eren cvqt i s danteli. roklqta e bez grabna 4ast i se zavrazvat prezramkite na tila, ot saten e.
kakto vsi4ki tuk i az iskam da se zabeleja ot vsi4ki i s dobro vpe4atlenie, zatova vi molq za predlojeniq za grim i pri4eska
т.7
krem4et0
А защо не отидеш при фризьор и гримьор,те ще те направят най-добре
Хмм... Ами, честно казано - доста трудна задача. Все пак ние не знаем как изглеждаш... Казвам го във връзка с това, че прическата и гримът трябва да са съобразени с формата на лицето (и с някои други анатомични... особености). Та би могла поне да постнеш една снимчица. :)
И още нещо - убедена съм, че ще получиш много съвети, вероятно ще се объркаш от тях, затова бих ти препоръчала, ако имаш възможност, поне да се посъветваш с професионален гримьор/фризьор... Казвам 'посъветваш', защото часовете в салоните отдавна са заети.
... Тоалетът ти тип "малка черна рокля" ли е или нещо по-различно??
TheNewReligion
05-18-2008, 18:31
Абе, омръзна ми от теми лишени от смисъл ! :-x :-x :-x Нито знаем как точно ти изглежда роклята , нито мутрата ти за да ти казваме как да се наклепаш ! :-x :-x :-x Дай воля на въображението си и се направи на клоун , ако искаш , но не ни занимавай с "проблемиоте " си , без да си дала подробна информация ! :-x :-x :-x :-x
sweet_baby_cool
05-18-2008, 18:32
da roklqta mi e g/d do kolenete malko nad tqh. a pitam tuk za6toto nqmam vazmojnost da otida pri profesionalist, koito znae vsqkakvi qki4ki pri4eski, vsi4ki takiva sa zaeti i to otdavna. za dopalnenie az NE zavar6vam, a pridrujavam.
sweet_baby_cool
05-18-2008, 18:35
Абе, омръзна ми от теми лишени от смисъл ! :-x :-x :-x Нито знаем как точно ти изглежда роклята , нито мутрата ти за да ти казваме как да се наклепаш ! :-x :-x :-x Дай воля на въображението си и се направи на клоун , ако искаш , но не ни занимавай с "проблемиоте " си , без да си дала подробна информация ! :-x :-x :-x :-x
ami 6te dam tova koeto trqbva na tezi koito sa zainteresuvani, a kakav e smisala da davam na takiva kato teb,koito ne se interesuvat i se 4udqt na koe da namerqt nedostataci. ako ne ti haresva temata ne pi6i
_FaShIoN_
05-18-2008, 19:18
Първо никой не знае,за кфи дрехи и аксесора става на въпрос,а ти искаш мнение...можеше поне некфи снимки да сложиш...и по-добре отиди при фризьор да ти каже нещо подходящо за косата и при козметик,за грима,ако разбира се не искаш да се правиш сама.... :grin:
pinkdiamonds
05-18-2008, 20:06
Дааам,без актуална снимка с роклята няма как да стане номера със съветите :?
sweet_baby_cool
05-18-2008, 20:10
ok 6te ima i snimka
TheNewReligion
05-18-2008, 20:14
ami 6te dam tova koeto trqbva na tezi koito sa zainteresuvani, a kakav e smisala da davam na takiva kato teb,koito ne se interesuvat i se 4udqt na koe da namerqt nedostataci. ako ne ti haresva temata ne pi6i
Аз ако не бях заинтересована нямаше да ти се карам ,ч е не си дала снимка . Искам да ти помогна , точно за това ти казвам да дадеш повече информация . Съжалявам за по-грубото отношение , но просто се ядосах . Сега може да дадеш повече инфо ,защото наистина искам да ти дам съвет !
sweet_baby_cool
05-18-2008, 20:19
^^^ ms az sa6to sajalqvam, ne trqbva6e i da reagiram tolkova silno.
a utre 6te se obleka i 6te se snimam s roklqta za da e po-qsno