View Full Version : имаш нужда от такъв приятел и го намерих!
happy end
05-18-2008, 18:24
От малка си мечтая да си имам роден брат ,който да е с една година по-голям от мене.Но си имам сестра с 8 години по-малка от мене :-o
Аз мн си я обичам,но мн искаш да си имам брат. От няколко години решиш ,че ще е хубаво ако си намерия момче , с което да се разбирам добре и да си говоря така като бих си говорила ако имаш истиски брат .
Един ден през януари една моя фр добави в общия ни чат в скайпа едно момче .Първоначално си пишешме в общия чат ,после започнахме да си говориме и само ние 2 :-D .Станахме приятели и аз реших ,да го питам дали иска да ми стане брат ,следкато той се съгласи вечеси имах братче.да знам звучи шантаво :D и всичките ми приятелки ми се чудят на ума как така се запознавам с някакво момче и след 3 месеца му предлагам да ми стане брат :razz: .Но аз имах нужда от момче ,което да ми бъде като брат .Братчето ми мн ми помага и ми дава съвети в трудни моменти и се опитва да ме успокой когато съм тъжна .Аз мн се кефя ,че срещнах това момче :grin: до толкова сме близки ,че бих си легнала с него в едно легло без да правиме нищо само ще си лежа до него :-D
а най шантавото ,е че не съм видяла това момче дори НА СНИМКА :(
нз дали е красив или грозен? :shock: само от едно ме е страх един ден когато се видя с него да не остана разочарована :cry:
имало е дни ,в който съм имала нужда да по-говоря с някое момче или най-малкото да се гушна в някое момче ,а до себе си не съм имала такова ,е като изключа някое гаже ,но е различно гаже и брат :? Сега се радвам ,че си имам брат :smt008
Хора какво мислите за това ,което прочетох те ?:smt011 може би децата ,който си мечтаят за брат или сестра ,ще ме разберат най -добре защо съм предложила на това момче да ми стане брат.
и моля ви без неща от сорта "Тая е луда "... :-k
Сори за правописните грешки :(
Jessika_MG
05-18-2008, 18:33
Би легнала до него, а дори не си го виждала. Успокой се навреме, да не си блъскаш главата после ...
mhmhmhmhm
05-18-2008, 18:45
а що не ти е пратил снимка,като сте толко близки ? :-o
TheNewReligion
05-18-2008, 18:46
Би легнала до него, а дори не си го виждала. Успокой се навреме, да не си блъскаш главата после ...
+1 , ама знае ли човек . Този може и да е 30 години ... Много си зле , мила ! И как може да правиш толкова елементарни прапвписни грешки ? :shock:
happy end
05-18-2008, 18:49
а що не ти е пратил снимка,като сте толко близки ? :-o
няма възможност да качи снимка :(
и не на 30 ,а на 17 :-P
happy end
05-25-2008, 11:47
ПОМОЩ !!!
ЗАЩО ВСЕ С МЕН СТАВА ТАКА:
днес това момче ми прати снимка ....хора той е ужасно грозен :cry: :-# има мн странен глас ...ужас направо :-#
все мечтая за нещо , в един момент го получавам ,но след време разбирам ,че не е това което съм искала от живота .... :cry: хора кажете кво да правя???
чувствам се излъгана от живота :-# и сама без момче в живота ми :cry:
дайте ми някакъв съвет ,че направо нз кво да правя ? :-# :-# :-#
nicolepcd
05-25-2008, 12:03
Бе чак толкова пък да е грозен... айде стига :shock: Нали се разбирате, както ти пука дали е грозен или не? :-o Важното е, че те изслушва... :) Не знам де, може да си имала по - големи надежди, че след време може да не бъде само "брат", а и нещо повече...
happy end
05-25-2008, 12:09
Бе чак толкова пък да е грозен... айде стига :shock: Нали се разбирате, както ти пука дали е грозен или не? :-o Важното е, че те изслушва... :) Не знам де, може да си имала по - големи надежди, че след време може да не бъде само "брат", а и нещо повече...
АЗ не го искам за нещо повече от брат ..защото съм луда по едно момче и 2 год.обичам само него...
но не очаквах ,че "брат МИ "ще е грозен...не мечтаех за това...
като човек е мн добър ..но на външен вид е ужас :-#
nicolepcd
05-25-2008, 12:18
АЗ не го искам за нещо повече от брат ..защото съм луда по едно момче и 2 год.обичам само него...
Мда, прочетох и темата ти в "Любов" ... но пак ти казвам - щом може да те изслуша... вида няма чак такова значение... :-o
happy end
05-25-2008, 12:27
Мда, прочетох и темата ти в "Любов" ... но пак ти казвам - щом може да те изслуша... вида няма чак такова значение... :-o
аз исках момче ,което да е по не малко красиво,но...
живота е лош с най-добрите :(
ThunderGoddess
05-25-2008, 12:28
Ти си супер тъпа, ма. Първо си харесваш някой и го приемаш за близък без въобще да си го виждала и си мислиш, че като си шишете три месеца и вече може да ти е като брат. Ти наред ли си? Аз си имам брат и нека да ти кажа какво е да имаш - това е човека, който те познава от 17 години, откакто си се родила и винаги е при теб. Това е човека, който винаги ще обичаш и винаги ще те обича каквото и да стане. Това е човека, на който можеш да разчиташ в каквато и да е безизходица и да поискаш неговата помощ винаги без дори да се чувстваш неудобно. Имаш по-малка сестра - т.е на теб ти се е паднала ролята да подкрепяш и нищо не можеш да направиш по въпроса. И после като го виждаш, обичта ти се изпарява. Много тъпо, много- сякаш достойнствата на хората се оценяват от външния им вид, деа. Опознала си го донякъде, видяла си, че си че е добър човек и го заебаваш заради гадния външен вид. Адски си наивина. А правописните грешки няма да коментирам.
ПС: Не знам от къде си втълпи, че си една от най-добрите, че живота ще е лош с тебе заради това. Всъщност смятам, че си малка, разглезена пикла с самочувствие без покритие. Само от това твое мнение, първото, мога да разбера, че за сега не струваш и имаш доста още да учиш :)
GotTheLife
05-25-2008, 14:00
Тая е луда #-o
Ти си супер тъпа, ма. Първо си харесваш някой и го приемаш за близък без въобще да си го виждала и си мислиш, че като си шишете три месеца и вече може да ти е като брат. Ти наред ли си? Аз си имам брат и нека да ти кажа какво е да имаш - това е човека, който те познава от 17 години, откакто си се родила и винаги е при теб. Това е човека, който винаги ще обичаш и винаги ще те обича каквото и да стане. Това е човека, на който можеш да разчиташ в каквато и да е безизходица и да поискаш неговата помощ винаги без дори да се чувстваш неудобно. Имаш по-малка сестра - т.е на теб ти се е паднала ролята да подкрепяш и нищо не можеш да направиш по въпроса. И после като го виждаш, обичта ти се изпарява. Много тъпо, много- сякаш достойнствата на хората се оценяват от външния им вид, деа. Опознала си го донякъде, видяла си, че си че е добър човек и го заебаваш заради гадния външен вид. Адски си наивина. А правописните грешки няма да коментирам.
ПС: Не знам от къде си втълпи, че си една от най-добрите, че живота ще е лош с тебе заради това. Всъщност смятам, че си малка, разглезена пикла с самочувствие без покритие. Само от това твое мнение, първото, мога да разбера, че за сега не струваш и имаш доста още да учиш :)
+1 БЛАГОДАРЯ,че го написа точно това и аз имам в предвид!!!
Freeminded
05-25-2008, 15:23
Ебати малката мърла дето си! А ти толкова ли си красива?
ПОМОЩ !!!
днес това момче ми прати снимка ....хора той е ужасно грозен :cry: :-# има мн странен глас ...ужас направо :-#
все мечтая за нещо , в един момент го получавам ,но след време разбирам ,че не е това което съм искала от живота .... :cry: хора кажете кво да правя???
добре представи си че ти е истински брат ..... Ти или искаш да си гаджосваш с него или пък мислиш че тоий ще бъде излагация за тебе пред другите и мацка ако ти е толкова близък казала ли си на родителите си за него . :? и не мисля , че сте чак толкова близки само от skype . :? естествено в случая пренебрегваме мръсното му подсъзнание 8) (ако има такова)
happy end
05-26-2008, 18:07
ПОМОЩ !!!
добре представи си че ти е истински брат ..... Ти или искаш да си гаджосваш с него или пък мислиш че тоий ще бъде излагация за тебе пред другите и мацка ако ти е толкова близък казала ли си на родителите си за него . :? и не мисля , че сте чак толкова близки само от skype . :? естествено в случая пренебрегваме мръсното му подсъзнание 8) (ако има такова)
май ще трябва да го приема такъв ,какъвто е защото е мн добър като човек..
не съм казала на наще за него ..те за гажетеа ми не зная та за него... :-D
soul1199
05-27-2008, 11:23
nqkoi hora ne sa v deistvitelnost,kakvito se predstavqt po skype,nqkoi se otvarqt po skype i posle nemoat dymi4ka da obelqt,poznavam edno mom4e,koeto po skype e mn negen,mil,i neznam si o6e,kakav,a,kogato sme zaedno toi izob6o ne e takav,taka,4e,ako ne poznava6 4oveka,ne moge6 da kage6,4e e dobar ili lo6,ne iskam da ti stopqvam nadegdite,no,4ak pak da go pomoli6 da ti stane brat?!a i ti,na kolko godini si,4e mi stana interesno? :)