PDA

View Full Version : Гад ли съм?

vvs_go
05-18-2008, 20:55
Скоро с едно момиче ще започнем да ходим. Не я обичам. Не изпитвам никаква страст или нещо подобно. Да тя е забавна, изглежда добре и ми е приятно да прекарвам времето си с нея. Какво мислите за решението ми. Приемам всяква критика

Zagorql
05-18-2008, 21:01
Ми незнам.. аз съм тук за храната :smt038 :smt038 :smt038

BlindedAngel
05-18-2008, 21:06
Скоро с едно момиче ще започнем да ходим. Не я обичам. Не изпитвам никаква страст или нещо подобно. Да тя е забавна, изглежда добре и ми е приятно да прекарвам времето си с нея. Какво мислите за решението ми. Приемам всяква критика
Честно казано колебаех се между втория и четвъртия отговор но гласувах за четвъртия...Бях в същата ситуация момичето готино добро красиво ама нямаше никаква тръпка от моя страна...2 пати излязахме на кафе целувахме се но дотам отрязах я...Ако бяхме продължили аз си мисля че щеше да има 2 варианта - Или да почна да изпитвам чувства,или да я нараня ( не мога да кажа много или малко)...При тебе е същото,но не смятам че правиш нещо нередно :)

bLu3_eyes
05-18-2008, 21:08
Офф не мога да те разбера, за кво ще тръгваш с нея като не я обичаш! :shock: Не си написал тя дали изпитва нещо към теб, но ако е така ще я нараниш доста! И ще кажа че решението ти е страшно тъпо и необмислено, а междудругото на колко години си, че ще постъпиш така... не и завиждам на момичето... изобщо!!!

BlindedAngel
05-18-2008, 21:12
Офф не мога да те разбера, за кво ще тръгваш с нея като не я обичаш! :shock: Не си написал тя дали изпитва нещо към теб, но ако е така ще я нараниш доста! И ще кажа че решението ти е страшно тъпо и необмислено, а междудругото на колко години си, че ще постъпиш така... не и завиждам на момичето... изобщо!!!
Защо пък трябва да я обича за да ходи с нея ? Туй нещо като неписано правило го изкарахте "Като ходиш с гаджео си трябва да са обичате"... :-x Няма такова нещо - на момчето предполагам му са иска нормална и спокойна връзка без бурни чувства...

krisi_bep
05-18-2008, 21:20
Не е казано,че трябва да я обичаш,за да тръгнеш с нея.Повечето връзки започват без любов,а прерастват в по-голямо нещо.Тук зависи изцяло от теб.

anSsito
05-18-2008, 21:29
Не е казано,че трябва да я обичаш,за да тръгнеш с нея.Повечето връзки започват без любов,а прерастват в по-голямо нещо.Тук зависи изцяло от теб.

Съгласна съм. Само ще допълня,че ако момичето има чувства внимавай да не я нараниш,защото тогава вече е гадно...

vvs_go
05-18-2008, 21:35
Офф не мога да те разбера, за кво ще тръгваш с нея като не я обичаш! :shock: Не си написал тя дали изпитва нещо към теб, но ако е така ще я нараниш доста! И ще кажа че решението ти е страшно тъпо и необмислено, а междудругото на колко години си, че ще постъпиш така... не и завиждам на момичето... изобщо!!! mi 6toto ne mi se stoi sam i sym na sedemnaise za doklada

Barbie
05-18-2008, 21:35
Ъъъъ..аз само не разбирам...защо?

Защо ще "тръгваш" с момиче, към което не изпитваш нещо по-специално? Не казвам любов, но привличане, желание, привързаност...тръпка.

Знам ли, аз приемам идеята за "връзка" като нещо...обвързващо. И не виждам смисъл от обвързване с човек, когото не желая силно.

Но, есествено, е въпрос на разбиране. От опит глава не боли - може пък и да се получи. Само не я заблуждавай, че много си хлътнал по нея ако не е истина. Бъди искрен.

vvs_go
05-18-2008, 21:37
е аз в нищо не съм се вричал или пък обещавал

Barbie
05-18-2008, 21:45
е аз в нищо не съм се вричал или пък обещавал

Еми, докато и двамата сте наясно какво точно изпитвате един към друг...

alex_devv
05-18-2008, 22:06
голема

Phenomenon
05-19-2008, 11:10
Ръгай смело напреде пък тя сама си е виновна...
Не и обещавай само нищо сериозно и бъди честен тва е...

Wrathchild
05-19-2008, 11:18
Пробвай според мен, не знаеш утре какво ще стане и дали няма наистина да я харесаш...

AFT
05-19-2008, 12:14
Omfg, все едно всички, с които сте ходили сте обичали безумно. -.-
Гласувах за четвъртото, може пък и да стане нещо. :]

Ivalinka
05-19-2008, 12:50
защо си взел да се притесняваш...ама евала :) само ти имаш гузна съвест :-D толкова много момчета го правят това нещо,ама с тази разлика,че на тях не им пука... :(

yuyuto
05-19-2008, 12:51
Амм.. Всеки прави понякога тая грешка да тръгне с някой, който не харесва... Ей така просто от скука... Ама си е егоистично... Пък и накрая винаги е тъпо... Става ти едно ама страшно тъпо и празно от вътре и искаш да се отървеш от тоя човек... А той горкия ква вина има.?.?. Разбира се 0,1% вероятност след като го опознаеш повечко да го харесаш, ама по-добре не разчитай на тва... :?

koalka
05-19-2008, 12:52
Ми, бъди с нея.Не мисля, че постъпваш гадно, след като ти е приятно да си с нея.Но лошото е, че тя ще си мисли, че изпитваш някакви чувства към нея, а това няма да е така.

stealthyGirl
05-19-2008, 12:56
Omfg, все едно всички, с които сте ходили сте обичали безумно. -.-
Гласувах за четвъртото, може пък и да стане нещо. :]+1

Само, че с 4-тото не съм напълно съгласна, защото не ВСИЧКИ го правят. :)

Sunny_stz
05-19-2008, 13:51
Ami moje bi 6te i navredi6 ,ako trugne6 s neq i posle q ostavi6...No ako ima6 nqkakvo leko uvle4enie kum neq ,izlizaite nqkolko puti i vij kakvo 6te stane.Ako vuob6te ni6to nqma6 kum neq ,nqma smisul i na teb nqma da ti e priqtno po tozi na4in!

VilleBaby
05-19-2008, 14:15
аааа ужасен си!