Влез

View Full Version : пак моята тема..чувствам се безсилна

mn_sad
05-19-2008, 06:55
ето пак моята история - надявам се да ми дадете полезни съвети,които да ми помогнат ... .Така значи Аз съм на почти 15 години,много често се случва да си харесам някое момче,но през средата на 2006 година се запознах със едно момче във което се ВЛЮБИХ - тогава бях на 13 и половина.След 1 месец някъде тръгнахме,много ми харесваше и със течение на времето всъщност разбрах,че го Обичам и то много!Той също твърдеше че ме обича.Хванах го да се зарибява със други момичета - ходеше по дискотеки партита във скайпа също флиртуваше със други....но въпреки това продължих да бъда със него,защото той ми обеща да се промени и че зарибявките му със другите били базици но вътре в себе си много страдах,и явно той не го разбра това нещо или е тъп...даже той се регистрира в сайт за запознанства и със 1000 зора си изтри ригистрациата заради мен yж.Kакто и да е!той продължи да се зарибява зад гърба ми с други година и половина вече, докъто аз неиздържах говорих с него и му казах така и така искам да се разделим,за 2ри път говорих с него за раздяла хем му казах поради кои причини искам да се разделим...причините бяха да се промени и да не флиртува под носа ми с други!И какво...преди 5месеца се разделихме,а първите месеци беше с надеждата че той ще се промени и ще си осъзнае грешката - но уви.След като се разделихме сащата нощт той отишъл на купон БЕЗ да му пука както изглежда и сега си има най вероятно друга или ще си има както пише в хороскопа му.Аз бях в депресия постоянно плачех и всяка сек.мислех за него..беше ужасно сеедно той беше моя въздух и всичко останало...събуждах се с мисалта за него и заспивах с мисалта за него,това още продължава. На него изобщо май не му пука за мен, пред мен се прави на мн тъжен и влюбен а зад гърба ми....дори ходи на срещи с други...ohh neizdurjam psihicheski;( Плс дайте ми някакъв съвет че ще се побъркам!Не ви пожелавам да бъдете на моето място и сигурно ще кажете че живота продължава или че съм още малка но не е така..какъв живот без любимия човек И момчета моля ви вие най добре знаете какво ви е..и закакво се държите така,моляви без некомфортни коментари,защото наистина се чувствам гадно.Той е на 18 незнам дали спонех това,а когато тръгнахме беше на 16 и половина.Вече минаха 5 месеца и няколко дни от както скъсахме и аз все го гледам в един сайт и хем го отбягвам..и гледам как се зарибява и уж имаше нова приятелка..той ме наранява а аз още страдам за него..незнам какво да правя вече ;( :cry: боже дори незнам дали ще мога на друг да кажа "Обичам те :cry: .Чивствам се съсипана,просто незнам какво да направя..не съжалявам за това което приживях с него(за хубавите моменти) но незнам тогава какво ми е..той на скоро пак ме потърси и започна да ми се обесняа в любов а в същото време ми казва че нямал гадже и че въпростното момиче го оставило дрън дрън..а в същото време гледам,че си пише с други "сладурче,красавице" дори си смени скайпа и ме отбягва..оф неразбирам..той продължава да ме наранява..хора аз като скъсах с него и в същия момент гледам в сайта и това ми дойде ако щете ми вярвайте..гръм от ясно небе.Пишеше - "мойто мило обичам те"и някви такива..това беше първото момиче след мен,и като го видях..нещо се секна в мен сякаш и незнам какво ми стана мн се разплаках и ми се повръщаше сеедно ми се преобръщат червата,и така беше и за другите когато разбрах и за другата,и когато той ме търси или поглеждам в онзи сайт неговия профил - започва да ми се повръща и да ми се преобръщат червата и все викам дано да не видя нещо което ще ме натъжи,и като видях че зарибява една ми се насълзиха очите но не текна сълза или по точно аз не позволих..объркана съм :cry:

paranoia
05-19-2008, 07:01
vqrvai 4e vs 6te se opravi i to 6te se opravi tova e moqt suvet,povqrvai mi vqrva6 li 6te stane

mn_sad
05-19-2008, 07:05
да но той убее да извъртва нещата в негова полза..и винаги на мен ми тежи не на него.Всичко свърши нямам намерение да го търся - взех най-разумното решение да скъсам с него,но все още се наранявам от постъпките му..просто и да се съберем няма как да стане а и няма да е същото аз му нямам и грам доверие..охх просто искам да срещна истински човек до себе си който да обичам и да забравя за тоз а не да се чувствам виновна и да се интересувам от него :( :cry:

mn_sad
05-19-2008, 07:08
мисля,че съм си втълпила че е единствен :( и незаменим

paranoia
05-19-2008, 07:27
6tom iska6 da go zabravi6 6te moje6,prosto kazah ti vqrvai 4e 6te si 6tastliva i 4e si4ko 6e si doide na mqstoto,6e nameri6 pravilen 4ovek tova e ;]

Chefinkaaa
05-19-2008, 08:05
Tochno taka...i az taka si misleh za edin bivsh.. ama posle kato si nalojih 4e TRQBVA da go zabravq.. 6toto taka ili ina4e na nego ne mu puka...iii 4e taka naranqvam sebe si .. prosto mili4ka ako ti seobadi pak .. nqkoi den ili ti pi6e.. kaji mu 4e poi4e ne iska6 da ti se obajda i t.n ... za6toto taka te naranqva.. 4e ne iska6 da go vijda6 i t.n.. i kakto vijdam si vzela dobro re6enie... samo tva 6te spasi ot polojenieto :-) aiide badi silna.. ii uspeh4ita... sledva6tiq p1t .. pusni tema "zabravih go " :-) aide uspeh4ita

comics
05-19-2008, 08:33
знаеш ли как ще се оправят нещата? Остави го намира! Той вече не е твой и ти не можеш да го превъзмогнеш това нещо! Просто го остави да диша най-после! Какво си мислиш? Че всяка секунда ще знаеш къде се намира и какво ще прави ли ? Престани да му се месиш в живота и си гледай твоя!

SiNiStEr
05-19-2008, 10:53
Колкото и трудно да ти е трябвяа да го оставиш.
Ако той разбере своята грешка ще те потърси.

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-19-2008, 11:06
Nqma smisul da se zablugdavash i da hranish naprazni nadegdi..taka samo se naranqvash sama sebe si.. Toi si e takuv, ti trqbva da go ostavish i da go zacherknesh kato edno minalo i tochka. Spirash da mu gledash profila, skypa, komentarite i kakvoto i da bilo, svurzano s nego.. Taka samo se naranqvash i si prechish da go zabravish i da produlgish napred. Oglegdai se za sledvasht i kakto kazaha - prosto si gledai givota i se kefi na neshtata, koito imash. ;) Ostavi minaloto i zapochni nov givot. ;))