Влез

View Full Version : козметични самони и процедури

Magnoliq'
05-19-2008, 06:57
какви козметични процедури за почистване на лице използвате , козметика или козметици?

GbSy
05-19-2008, 09:03
Аз вчера бях на почистване. Ходя от тази година Януари месец. Много съм доволна, има само един дребен проблем - червенината. Не съм толкова червена като вчера, но все пак... Тук - там има леко. Например по челото и малко по брадата. Иначе нямам. Иначе продукти за лице използвам - лосион за почистване на черни точки на Ейвън, почистващ гел с ексфолиращи частици за премахване на черни точки, пак на Ейвъни крем Бочко. Сега козметичката ми препоръча да си взема Гарниер 3 в 1 и ще го наравя. Ами мисля, че е това общо взето.

Magnoliq'
05-19-2008, 17:48
Продуктите на Гарниер са наистина хубажи и аз използвам гарниер 3 в 1 и съм много доволна

sexa_na_kompleksa
05-19-2008, 17:51
Никога не съм ходила на козметик. Вкъщи се мажа със салицилов спирт и крем Бочко. Това ми е достатъчно.

Liar
05-19-2008, 18:29
А за непроблемна кожа какви процедури се предлагат?

Axel_f
05-19-2008, 19:23
Ходя на почистване от време на време, харесва ми резултата, ако стана редовна сигурно ще е още по-добре :)
А естествено, че използвам и козметика за лицето, то почитсването сутрин и вечер си е задължително. Мия се с вода-пяната на "ЕЛЕА" за смесена кожа и съм много доволна.Мажа се и с кремче на "Юсерин" за проблемна кожа, ама ще ми свърши скоро и мисля да си взема на "ЕЛЕА" (много хубава марка) 8)

Иначе за нормална кожа има разни маски, подхранващи терапии, ампули, витамини, масажи, ала бала...само време и пари за харчене да имаш :-D