Влез

View Full Version : оплесках нещата ;(

BigFakeSmile
05-19-2008, 12:39
емм значи аз си харесах едно момче на 16 а аз съм на 14 от аха и нали си писахме, той даже се окоза от моето училище и той ми прави намеци и то мн ясни но първия път като излязохме аз мн се срамувах, а той говореше и говоре6е и ми вика да кажа нещо, а аз само мълчах и викам емм нз ся питай каквото те инт и той разказва6е а аз го слу6ах и се усмихвах.Накрая се целунахме. Толкова съм проста :cry: :smt089 ](*,) и мислех че ще ме разбере, 4е ме е било срам ама не ми писа първи по скайпа и неска като се разминахме по коридора на училище той погледна към мен, аз тогава гледах на другаде, но забелязох че не ме поздрави въпреки 4е ме видя и аз го спрях и му викам 'не се обажда6 а?' а той 'ми не те видях наистина' :shock: и ми се усмихна и ми каза като сам готова вече да говоря с него да му пи6а смс :? нз какво да правя мисля че той напълно се разочарова от мен въпреки че ми се усмихваше мн и ме гледаше както преди и сега искам да излезем той сиг няма да откаже но ме е страх да не се притесня пак просто докато не опозная добре един човек не мога да говоря с него свободно :( .Досега не ми се беше случеало такова нещо :( може би е така защото той е мн красив и аз само като го гледам и си изгубвам ума. Моля ви кавете ми какво да направя за да не ме е срам от него мн искам да се получат нещата :( :( :(

*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
05-19-2008, 12:46
ne spirai da se usmihva6 za6toto nikoga ne znae6 koi 6te se vlubi v usmivkata ti Ne se vprqgai, usmihvai se, kakto sama si si napisala i da ne ti puka. Nishto ne mogesh da napravish, ne obrushtai tolkova vnimanie na tova, no vse pak mogesh kato si s nego da pochnesh da mu govorish razni raboti :):) :D Aide uspeh i dano se poluchi m/u vas..

stealthyGirl
05-19-2008, 12:50
'ми не те видях наистина'Казал е това, защото ако каже друго например "Видях те, ама ме беше страх, че не си ме харесала /не си говорила мн. все пак../ и няма да ми отвърнеш на здрастито" ще много, ама много тъпо, така че не притеснявай. А и между другото проблема ти идва само от срама (поне, от което си написала в темата). Не се спичай така. И да не те хареса след като се разговориш няма да си нито последната, нито 1-вата. ;) Сега, за да му покажеш, че си смела ( 8-) ) и най-важното, че си го харесала му пиши, че искаш да се видите пак! :) Ако нещо стане наопаки знай, че и той няма да е последното момче за теб. О.о

koalka
05-19-2008, 12:50
Нормално е човек малко или много да бъде разочарован, след като се опита да завърже някакъв разговор, а този отсреща мълчи...
Не казвам, че не е нормално да се срамуваш, но пък вече на втората среща трябва да си малко по-спокойна, иначе отново ще се повтори същата ситуация.Отпусни се и не му мисли много.

MonSitY
05-19-2008, 12:52
ами нормално е да се притесняваш предполагам че това е едно от първите ти по сериозни увлечения ии аз бях така не можеш да се оправиш такава си си така че наистина се усмихваи и скоро ще започнеш да се отпускеш и му пиши смс дори и този път да не стане 3път ще стане :) успех!

yuyuto
05-19-2008, 12:56
емм значи аз си харесах едно момче на 16 а аз съм на 14 от аха и нали си писахме, той даже се окоза от моето училище и той ми прави намеци и то мн ясни но първия път като излязохме аз мн се срамувах, а той говореше и говоре6е и ми вика да кажа нещо, а аз само мълчах и викам емм нз ся питай каквото те инт и той разказва6е а аз го слу6ах и се усмихвах.Накрая се целунахме. Толкова съм проста :cry: :smt089 ](*,) и мислех че ще ме разбере, 4е ме е било срам ама не ми писа първи по скайпа и неска като се разминахме по коридора на училище той погледна към мен, аз тогава гледах на другаде, но забелязох че не ме поздрави въпреки 4е ме видя и аз го спрях и му викам 'не се обажда6 а?' а той 'ми не те видях наистина' :shock: и ми се усмихна и ми каза като сам готова вече да говоря с него да му пи6а смс :? нз какво да правя мисля че той напълно се разочарова от мен въпреки че ми се усмихваше мн и ме гледаше както преди и сега искам да излезем той сиг няма да откаже но ме е страх да не се притесня пак просто докато не опозная добре един човек не мога да говоря с него свободно :( .Досега не ми се беше случеало такова нещо :( може би е така защото той е мн красив и аз само като го гледам и си изгубвам ума. Моля ви кавете ми какво да направя за да не ме е срам от него мн искам да се получат нещата :( :( :(
Еее, спокс де, улучила си джакпота с тва момче... Щом той въпреки издънката ти, ти казва, че когато си готова, можеш да говориш с него, значи си те харесва и те приема такава, каквато си - срамежлива... Така че бъди себе си най-вече... :P

enola
05-19-2008, 13:03
Нормално е човек малко или много да бъде разочарован, след като се опита да завърже някакъв разговор, а този отсреща мълчи...
Не казвам, че не е нормално да се срамуваш, но пък вече на втората среща трябва да си малко по-спокойна, иначе отново ще се повтори същата ситуация.Отпусни се и не му мисли много.+1

Mn0go_SexY
05-19-2008, 13:20
"""Досега не ми се беше случеало такова нещо може би е така защото той е мн красив и аз само като го гледам и си изгубвам ума. """ Miii ne go gledai :D :D :D P.S. i na mene se slu4i sashtoto i sega sme zaedno!!! :-P

Sunny_stz
05-19-2008, 13:40
Obadi mu se zaduljitelno!!!Ne go izpuskai ,da ne ti go vzeme nqkoq fliorca!!Moje bi e haresal skromnostta u teb,4e ne se durji6 arogantno kato drugite momi4eta!Predi da izlezete moje da piine6 malko da se otpusne6,no ne prekalqvai da ne se otpusne6 prekaleno mnogo :D Uspeh i pi6i kakvo stava!

comics
05-19-2008, 14:44
стават такива неща и аз съм мълчал като пукал пред красиво момиче.
Ся, обаче, кат0 п0растнах и се 0траках... Яаа ми дай някое момиче да видиш как ще я омагьосам :D
Трябва ти практикааааа разбери- излизай, говори на всякакви теми, ак0 искаш ур0ка по история си изпей, ама говори ! Хай успех
Само да няма скоро твоя тема от сорта на: "Направихме го и той не свърши в мен, бременна ли съм?", че... :o :D
Аи марш ся да пишеш смс-а 8-)

MiMcHeToOo
05-19-2008, 21:56
Оф, начи така се вбесявам!!! :-x Заради тоя вашия "срам" си губите сичко! Дееба :-x

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-19-2008, 22:47
Manowar - Die for Metal 8-)