Влез

View Full Version : Противозачатъчни - нарастват ли гърдите??

dexterssis
05-19-2008, 15:49
Зная, че има хиляда теми относно оралните контрацептиви, но никъде не намерих връзка с бюста и по-точно с неговото уголемяване. Гинекологът ми ми предписа ясмин заради себореята , но се чудя дали би имал ефект в/у гърдите ми. (истината е че съм чувала че на много момичета така са им пораснали гърдите и не бих отказала и при мен противозачатъчните да имат такъв ефект ) Ако някой е ползвал ясмин би ли ми казал дали е имало такъв ефект при него или пък да ми препоръча други, които да имат подобен ефект?
:?

hottie
05-19-2008, 16:23
да, малко :)

dexterssis
05-19-2008, 17:02
е да де...то тва не очаквам да е няква вълшебна пръчица...щрак и са с една чашка по-големи :) и все пак ми е интересно дали при всички става така...абе изобщо как действат на бюста и дали при различните хапчета е различно...щото никъде не пише за тва като чета из разни форуми и сайтове :)))

hottie
05-19-2008, 18:02
ами при мен и приятелките ми е така, ама наистина разликата е много малко. Като когато ти набъбват гърдите при менструация, само че не боли :D

lwsu
05-19-2008, 18:06
то май всичко нараства..

find_m3
05-19-2008, 18:12
абе може и космите зад ушите да ти пораснат така ,че не се радвай

hottie
05-19-2008, 18:14
то май всичко нараства..

при мен нищо друго :P дори и едно кило не съм качила, а за окосмението също нищо

dexterssis
05-19-2008, 19:10
ами при мен и приятелките ми е така, ама наистина разликата е много малко. Като когато ти набъбват гърдите при менструация, само че не боли :D

а какви ползваш? и там приятелките ти... :-k :) :-)

Made_of_Pain
05-19-2008, 20:33
Пъпките не стават пъпеши....
Природен закон.

hottie
05-19-2008, 20:40
Ясмин или Диане 35 :)

lwsu
05-19-2008, 20:43
то май всичко нараства..

при мен нищо друго :P дори и едно кило не съм качила, а за окосмението също нищо

последно ме убеждаваха, че сега ги правили много изчистени, не знам си кво, ама пак съм скиптично настроен към такива неща и не давам на моето момиче да пие, по добре с кондом :? :-o

hottie
05-19-2008, 20:46
Е да, всеки си избира. А и на всеки му действат различно. Но по принцип тук предразсъдъците са много повече, от колкото на запад. Във Франция например около 60% от жените пият противозачатъчни - там е много разпространено.Може би защото ги има много отдавна и се говори много за тях..не знам. :-o
Аз съм от щастливките без странични ефекти :)

lwsu
05-19-2008, 20:53
ами, тва малко ми звучи като да си играеш на руска ролетка с външния си вид и здравето, а французойките и без тва са грозни, тях кво ги грее ;)
бълкарките виж, трябва да се притесняват повече :P

hottie
05-19-2008, 20:58
вярно е , че се грознички, но поне няма такова масово затлъстяване като у нас - въпреки, че българките не пият хапчета.

dexterssis
05-19-2008, 21:00
то при нас това затлъстяване е последните години...мен направо ми се повдига като ги погледна някви малки дечица още...сигурно тежат повече от мене .. като цяло трябва да се обръща повече внимание на правилното хранене у нас...

lwsu
05-19-2008, 21:02
това е щото слушат чалга, може да го добавиш в аватара си ;)
"98% затлъстяват от чалгата" :D

иначе, всяко момиче е добре да знае, че ако смята за взима такива хапчета, те не са единтични за всяка жена, затова първо да се консултира с възможно най-добрия гинеколог, който да и изпише най-подходящите.. :-o

hottie
05-19-2008, 21:11
да, винаги трябва да се мине през лекар и да се направят нужните изследвания и чак тогава да пробва.

А за затлъстяването това вече е отделна тема :D