View Full Version : Какво иска той?
otka4ena
05-19-2008, 17:12
Моята история е такава.Преди близо два месеца се разделихме с приятеля ми (той скъса с мен),а бяхме заедно 3 години и половина.Няма значение какво е станало и какво е ставало.Имат значение последните няколко седмици.Значи излизали сме 4-5 пъти и правихме секс (решихме да имаме сексуална връзка,неангажираща).Има значение последния път.Беше петъка,излязохме,той се държеше страшно мило,галеше ме,хващаше ми ръката (казвал ми е много пъти,че още ме обича).Правихме секс,след което стана дума и аз му казах,че още го обичам,при което той ми каза,че докато сме правили секс е искал на няколко пъти да ми каже "Обичам те".Закара ме до нас и аз му казах "Чао мило" и го цунках (ние си говорим на мило) и той ми погали лицето,някак си мн нежно ме гледаше.В съботата вечерта почнахме да си пишем и нещо откачих.Питах го какво иска от мен и какво става между нас,а той ми каза "това не е за скайп".Казах му "писна ми да мисля постоянно какво си мислиш ти",при което той каза "ми и аз не знам какво си мислиш ти" и разговора отиде в друга посока.Днес се видяхме по случайност,аз отивах към фитнеса,той дойде при мен,каза ми "гуши" и ме прегърна,даже ме целуна по врата така лекичко.Каза ми,че по-рано е мислил за мене. Тази седмица и двамата имаме бал и сме доста ангажирани,но все пак все още се чудя дали иска да се съберем и защо не ме потърси да си поговорим.Може би накрая аз ще го потърся след бала.Вие как мислите,иска ли да се съберем?Мерси за мненията!
h0t_lipS~anD_kisSes
05-19-2008, 17:16
Ем май и т0й не знае кф0 иска .. но най-вер0ятн0 наистина иска да зап0чнете 0т начал0 ... :)
MartyParty
05-19-2008, 18:00
Отстрани изглежда,че иска да се съберете отново.Обаче наистина не можеш да знаеш какво си мисли.Вместо да отнасяте разговора в друга посока,може да си го питаш направо.
vilinanova
05-19-2008, 18:05
Поне според това, което написа определено иска! :) Ами поговори си с него и съберете!
А, да не забравя ,приятно изкарване на бала! :grin:
slun4ice_90
05-19-2008, 18:07
Отстрани изглежда,че иска да се съберете отново.Обаче наистина не можеш да знаеш какво си мисли.Вместо да отнасяте разговора в друга посока,може да си го питаш направо.+1 :-) Успех,личи си,че се обичате много ви се кефя,от сърце. ;-)
dolce_lady94
05-19-2008, 18:19
ami spored men toi mn iska da ste zaedno no ne e siguren dali ti iskash sushtoto i ne znae kak da te popita tova mislq az
Pliok0019
05-19-2008, 18:27
Добре...ти го обичаш, той те обича. Защо всичко трябва да бъде сложно? Просто бъдете заедно.
ironi_sky
05-19-2008, 18:53
Отстрани изглежда,че иска да се съберете отново.Обаче наистина не можеш да знаеш какво си мисли.Вместо да отнасяте разговора в друга посока,може да си го питаш направо.
ami spored men toi mn iska da ste zaedno no ne e siguren dali ti iskash sushtoto i ne znae kak da te popita tova mislq az
Защо сте толкова заблудени!
След толкова дълготрайна връзка е нормално все още да изпитват чувства един към друг, ни в никакъв случай няма да се съберете отново. Ако евентуално на теб още ти скърца нещо в стомаха когато сте заедно, не бързай със заключителните речи тип "Мило, обичам те", а се наслаждавай на момента, защото след като сте се разделили значи е имало причина. Не се заблуждавай и гледай да се размажеш от кеф на бала и самостоятелно развитие.
човека иска разнообразие - без да чета 3,5 години стигат!
MartyParty
05-20-2008, 19:56
Защо сте толкова заблудени!
След толкова дълготрайна връзка е нормално все още да изпитват чувства един към друг, ни в никакъв случай няма да се съберете отново. Ако евентуално на теб още ти скърца нещо в стомаха когато сте заедно, не бързай със заключителните речи тип "Мило, обичам те", а се наслаждавай на момента, защото след като сте се разделили значи е имало причина. Не се заблуждавай и гледай да се размажеш от кеф на бала и самостоятелно развитие.
Не разбрах това с какво пречи просто да го пита.Нито ти ,нито аз знаем какво си мисли той.Тя го познава най-добре,въпреки че все пак не може да чете мисли. #-o
Изглежда че иска да се съберете, но най-добре говорете иначе неможеш да си сигурна :P
Дръж се малко по студено с него(но не прекалено) и така при мисълта, че те губи той ще си каже какво иска...при толкова дълга връзка може би просто сте свикнали един с друг и не говорим за любов, а за привързаност...приложи съвета ми и гарантирам, че ще ти стане по-ясно какво мисли и иска той...
absolute_bitch
05-21-2008, 12:23
v toq moment se e zavurtqlo nekvo momi4e na horizonta i tva mu e dalo dopulnitelen stimul da produlji napred bez teb/mujete sa takiva mekoteli 4e sami ne mogat da se re6at na takava kra4ka/...samo det ne6tata s neq ne sa potrugnali-ili mn e prili4ala na teb/v ne6tata koito go draznqt/ ili e trqbvalo da poloji pove4e usiliq da e s neq/a tva e izmoritelno/...tui ili ina4e se ga e na etapa "abe moita macka ne be6e lo6a,6to tui napraih?" i po4va da osuznava kvi gi e svur6il..ottuk natatuk kozovete sa v teb:)
Ей хора, съберете се преди бала, за да ви е яко тогава... :P
Няма как да ти кажем, като не знаем каква е причината да се разделите..