Влез

View Full Version : Нека си поговорим :)

SMoKe_BoY
05-20-2008, 14:47
Значи от доста време се мотая из този форум от време на време и се обаждам , но за прав пат пускам тема ( така мисля де бая време сам тук)
Идеята ми е такава.. като по малак бях ..мхм как да се изразя " курварче" хаха : ) Обикалях дискотеки с приатели зарибявах се с сяко по симпатичко момиче когато можеше спах с някои от тях и т.н. И малко по малко от уста на уста се расчу че аз сам несериозен и т.н. Не ми пукаше.. но един ден се сабудих и си казах че искам някои да ме буди сутрин .. да буде до мен .. с 2 думи сериозна приателка.
Както и да е мина извесно време харесах едно момиче тя ме харесва сащо
обаче се оказа че когато наистина искам нещата да се получат и да не обидя по някакав начин момичето аз незнам какво да и кажа :) тай като тя ме мисли за несериозен сащо ако избарзам да я целуна и т.н. да не си помисли че пак искам само секс и да се отрапне .. мн тапо братле.. нз кажите си мнението.

lwsu
05-20-2008, 14:53
е, съжалявам, не може от голям плейбой изведнъж да решиш, че е време да се мирясаш и всички да ти вярват, сърбай си сега попарата като си бил несериозник :?

може би след време, много време, ще успееш да докажеш че не ти си такъв, ама не става от днес за утре.. 8)

SMoKe_BoY
05-20-2008, 14:54
Мерси за утехата : )

lwsu
05-20-2008, 14:56
ама ти сега и утеха ли чакаш?
:D

SMoKe_BoY
05-20-2008, 14:57
Мне просто се чудих вие с успелите враски как се сваляте :)

Komshiikata
05-20-2008, 14:58
Ехх браво поне,че си се осъзнал,голяма част от днешните момченца и това не правят.А отностно това,как да накараш някое момиче наистина да разбере,че си сериозен...То това си няма определена схема,просто не прибързвай и се съобразявай с нея,но не и прекалено.За да не си помисли накрая,че всичко е било един голям театър,а всъщност ти просто да си се старал да и се харесаш :-D

lwsu
05-20-2008, 15:01

ами как, ти явно даже и не можеш да си го представиш...
ходя с моята приятелка от 3 години, така че имам какво да каже повече от тебе.. а да не говорим че има и хора с по-продължителни връзки

paradiso
05-20-2008, 15:03
mn kofti ama ako naistina tq ima mn silni simpatiiki i ti i dokaje6 4e ne si jenkar vsichko 6a se opravi ;) aide uspehche

SMoKe_BoY
05-20-2008, 15:06

ами как, ти явно даже и не можеш да си го представиш...
ходя с моята приятелка от 3 години, така че имам какво да каже повече от тебе.. а да не говорим че има и хора с по-продължителни връзки

Братле..
1во несам направил темата да се заяждам ( усобено с хора с който немога да се видя очи в очи , тайче саобразявай се ако обичаш)
2ро ако нямаш намерение да кажеш как сте се запознали/свалили и как подаржате враската си интересна с твоята приателка си спести писането.
3то както ти можеш да кажеш много повече неща от мен за далгите враски така и аз мога да кажа доста повече неща за краткотрайните .. ае моляте се дръж естествено.

lwsu
05-20-2008, 15:08
сериозно, мисля че ако ще ставаш някога сериозен, то това ще е когато се влюбиш, иначе закакво ще ти е да се доказваш на някое момиче, като не я обичаш..
а като искаш да се събужда до тебе, може да се уреди и без да си толко сериозен ;)

SMoKe_BoY
05-20-2008, 15:11
Еми и аз я харесвам :oops:

Не Знаех АнтиСпам Въпроса
05-20-2008, 15:15
Еми и аз я харесвам :oops: =D> =D> =D> =D> =D>

Първото ти грамотно написано изречение !!!

SMoKe_BoY
05-20-2008, 15:16
Дам мн ме марзи да пиша на кирилица :)

amatorium
05-20-2008, 15:21
Ami deistvai s neq kakto s drugite. Prosto vednuj kato trugnete stani seriozen i gotovo. Ne budi prekaleno mek, zashtoto inache moje i da ne se stigne do celuvka.

InSoMn1aC
05-20-2008, 15:28
Значи от доста време се мотая из този форум от време на време и се обаждам , но за прав пат пускам тема ( така мисля де бая време сам тук)
Идеята ми е такава.. като по малак бях ..мхм как да се изразя " курварче" хаха : ) Обикалях дискотеки с приатели зарибявах се с сяко по симпатичко момиче когато можеше спах с някои от тях и т.н. И малко по малко от уста на уста се расчу че аз сам несериозен и т.н. Не ми пукаше.. но един ден се сабудих и си казах че искам някои да ме буди сутрин .. да буде до мен .. с 2 думи сериозна приателка.
Както и да е мина извесно време харесах едно момиче тя ме харесва сащо
обаче се оказа че когато наистина искам нещата да се получат и да не обидя по някакав начин момичето аз незнам какво да и кажа :) тай като тя ме мисли за несериозен сащо ако избарзам да я целуна и т.н. да не си помисли че пак искам само секс и да се отрапне .. мн тапо братле.. нз кажите си мнението.
Ако наистина искаш да се получи не е нужно всеки път като сте заедно да мислиш кво да й казваш и да се стараеш да си "перфектен"... Както каза lwsu: "...мисля че ако ще ставаш някога сериозен, то това ще е когато се влюбиш..."
Все пак трябва да се постараеш и да не избързваш но ... понякога дори да не избързваш пак не се получава...зависи... Искам да ти кажа, Just Be Yourself и да не му мислиш толкова ;)

naze
05-20-2008, 16:15
и на теб щи кажа .... самоубий се и няа да имаш проблеми и ще помнят вечно.... ше си куул форевеър :grin: :grin: :grin: :grin:

SlYn4iCe
05-20-2008, 16:20
boooooooooii :D:D:D :lol: :lol:

ta po temata: mi znachi druj se mn milo s momicheto, no ot tichane sled dupeto i gledai da ne i omryznesh burzo. razgovarqite za vsichko drugo, osven za sex. izchakai sama da ti kaje, ako go iska (ili da ti pokaje). taka nqma da te pomisli za jenkar, koito celi da samo da q naebe. Kazvai i hubavi neshta ot sorta na kolko e sladka, no ne prekalqvai za da ne smetne, che vsichko e teatur s cel sex. Moje da se zaradva, ako i podarish neshtichko. Abe taka. Nqkfi takiva neshta kato purvonachalni idei i nai veche NE govori za drugi momicheta :)

InSoMn1aC
05-20-2008, 16:29
и на теб щи кажа .... самоубий се и няа да имаш проблеми и ще помнят вечно.... ше си куул форевеър :grin: :grin: :grin: :grin:
Тва за мене ли е ?