PDA

View Full Version : ПИСМА ДО РОДИТЕЛИ

bohata
05-21-2008, 07:41
Здравейте! Надявам се , че пиша на правилното място… Макар и да съм от другата страна на форума…т.е. родител. Не искам , да пълня темата с лично мнение , съвети и други глупости…всеки си има глава на раменете и съдба , от която не може да избяга. Знам колко е трудна комуникацията с родителите - моите са се развели , когато съм бил на пет, а аз като крушата /въпреки , че се бях заклел никога да не го направя/ , направих същото на 25. После се размазах от пиене, и разговорите приключиха… Иска ми се да дам глас на вашите мисли, които не стигат до родителите ви. Напишете им тук ,това което се притеснявате да им кажете очи в очи, анонимно, без претенции за авторски права , с надежда да го прочетат някъде и ДА РАЗБЕРАТ, че се отнася до тях …Разбира се , това е само идея, която може и да не ви допадне . Благодаря! :booooomb:

Wrathchild
05-21-2008, 09:59
Нека аз... до 'татенцето' ми.
Тошко. Ти си задник.

hipopotamka
05-21-2008, 15:47
Мамо, не съм добра ученичка, не искам да съм перфектната дъщеря като кака. Приеми ме такава каквато съм и не ми се карай..защото няма смисъл.

5StaR
05-21-2008, 17:03
Sorry пич ама тая тема не става.. това е все едно да плюеш родителите си зад гърба им - лицемерие- НАЙ-ГАДНАТА човешка черта( според мен )... айде peace

dar4enceto92
05-21-2008, 18:07
Не се карайте, ако ще е така по-добре се разделете. Много ви обичам, но е ужасно. :( Знаете ли колко пъти заради вас съм плакала вечер, а? :cry:

sw3e7_baby
05-24-2008, 23:01
ae ba6tami ti si palen idiot ama mi dava6 pari 8-)
mamo e mn mersi 4e seki det mi kre6ti6 spq si pre spokoino 8-)
aa setih sa brat mi nekoi dan 6ta spukam ot boi det
ma natopi za cigarite i t.n. ae pozdravi na vsi4ki maloumni roditeli