Влез

View Full Version : Ако се боядисам с руса кана ще ми станели рижава косата

DideTtOoo
05-21-2008, 09:00
Здр на всички. Сега косата ми е кестенява но искам да стане по светле , не руса а светло кестенява. Казахами че за да я исветля се правело първо с кана и се чудех ако се боядисам с руса кана възможно ли е да ми стане рижава косата както се получава ако се боядисам с боя. Моля ви кажете ми , защото неми се иска да стана рижава :? Мерси предварително :P

remember_me
05-21-2008, 09:31
s kanata samo 6te ti pridobie lek otenak koito 6te se vijda na slanceto i da 6te e rijavo. za6to napravo ne se boqdisa6 s boq za kosa? kazva6 4e ti e tamno kestenqva? za6to 6te se zanimava6 da se prai6 osnova i tam podobni? daje i da ti kaja 4e kato se naprai6 s kanata posle boqta za kosa ne hva6ta. kypi si svetla boq probvai na ki4yr kosa i ako ti haresva se bowdisvai.

ninsy
05-21-2008, 10:32
с къна косата ти ще стане рижава да! Но и боята не е гаранция че ще станеш по руса примерно мен ми трябват 4-5 пъти боя за да нямам оранжеви отенъци

Carmen_Kass
05-21-2008, 11:07
Първо си свали цвета,има такъв препарат за сваляне на цвят-за повече инфо.питай фризьорката си.
И след това вече си я направи руса.Можеш да си вземеш новата боя на Лореал без амоняк(12 лв).Защото русото попринцип много трови косата.И иска доста грижи(маски,витамини итн)
Колко до къната,ще се получи оранжево и гледката не е приятна.А и между другото аз никога не съм харесвала къна.
Но най-добре питай някой професионалист.

Poison69Girl
05-21-2008, 11:21
Първо си свали цвета,има такъв препарат за сваляне на цвят-за повече инфо.питай фризьорката си.
И след това вече си я направи руса.Можеш да си вземеш новата боя на Лореал без амоняк(12 лв).Защото русото попринцип много трови косата.И иска доста грижи(маски,витамини итн)
Между другото, препарата за обезцветяване на коса е в пъти по-вреден от която и да е боя.
Към авторката - има вариант да използваш кислородна вода - от нея косата изсветлява леко - т.е. една-две идеи по-светло, което е достатъчно, защото косата поне не се уврежда. Но ако искаш по-лъскав ефект, ще трябва да използваш боя (вземи си такава с пепеляв оттенък, защото с нея няма да порижавееш).

TopTa
05-21-2008, 14:57
ima i drug variant. vzima6 kilo limoni, istiskva6 gi i kudeto iska6 da e po svetlo maje6! mn aktrisi taka si pravq6 kosite! mn e hubavo i za rusa kosa za6toto pridava naturel blqsuk!

DideTtOoo
05-21-2008, 15:12
meрси на всички. Но идеята ми беше да си напражя косата по светла недържа да е руса и ми казаха че с кана ставала по светла защото нехваща като боята. Вариянта с кислородна бода маи ми допада наи мн защото точно това ми беше идеята. Все пак благодаря на всички :П

Undying
05-21-2008, 18:33
От къните ефект имат само черната и червената,другите цветове не струват според мен.