View Full Version : Пффф...Баси гадното....
PinkFloydSound
05-21-2008, 11:58
Здравейте. Вчера в час по литература две момчетии се закачаха с всички момичета, включително и с мен, но аз не съм такава, че да се примиря и аз им отвърнах...
За съжаление момчето, което седя на един чин започна да ги защитава, започна да ме псува, да ме удря постоянно и да ме обижда.
Удряше ме все по-силно и по-силно и аз направо кипнах. Изблъсках го, но не много силно, а той се направи на жертва и се престори, че пада от чина...
Той се надигна и ме изрита ужасно в главата, госпожата дойде при него и го хвана, но той ме ритна още веднъж в гърба и после в корема...
Всички ритници бяха с адска сила и аз направо заревах...
След това госпожата отиде при директора и докато останах насаме с оня, той започна да ме псува /"Шти еба путката майна, ще те фана някъде и ще те разчекна"/...
Аз му казах в лицето, че е комплексар, че по този начин си избива комплексите, а той ми скочи отново, добре, че в този момент влезе директора и го взе със себе си..
После идиотът ми се връща ухилен и вика, че директорът нищо не му е казал и др...
Не знам обаче за мен това е отвратително, според вас трябва ли това момче да бъде изключено от училището, наистина, че сега сме в 7 клас и предстои кандидатстване ама...
Днес директорът и мен повика и си поговорихме добре...
Не знам обаче това е някакъв пълен ад... Още ми се реве...
Съжалявам, че ви занимавам с моите глупости, ама просто исках да си излея душата...
Дано сте прочели всичко това...
krisi_bep
05-21-2008, 12:14
Не са глупости!Това,което е направил той,не трябва да остава безнаказано!Поговори с родителите си и нека те да поговорят с директор,а и с момчето.
И в моя клас често се карам с момчетиите,но не ми посягат.Това е отвратително...
Успех и дано никога не попадаш отново в такава ситуация ;)
RulerA90
05-21-2008, 12:15
Ти да не учиш в 25-то ОУ? Вчера там станало нещо такова.
Sladkiq_Vladko
05-21-2008, 12:19
Emi toq trqbva se nakaje az ako bqh v klasati toq shtqh da mu prusna glavata, poneje az li4no nemoga da gledam kak biqt momi4e i otgore na tova da go ubijdat i da ne go poznavam bih go zashtitil shtoto teq deto kato tozi trugvat na boi sreshto momi4e mnogo se pravqt na gordi ama sreshto momche da se ispravqt gi e strah.
Naistina s vashte si spodeli tova, a posle te da reshat ili moje da nakarash roditelite mu na toq da doidat pri direktora i taka ako vidish negovite roditeli shte go razberesh shto za tapak e.
pfu i tova mi bilo mom4e tctctc.Tva e super gadno i dr-te sigurno sa gledali 6tot obiknoveno taka stava...gadi mi se kato si predstavq.Naistina trqbva da nastoqva6 za sre6ta i dao da go nakajat,v koeto se sumnqvam v BG prosto e taka vseki si pravi kvoto iska.
PinkFloydSound
05-21-2008, 12:31
Ти да не учиш в 25-то ОУ? Вчера там станало нещо такова.
Хахах, не.
От Ловеч съм.
kak 6a go ostava6 da te tormozi otivai pri klasni pri direktora kaji na ve6te nqma da go ostavq6 da se d1rji taka k1v e toi 4e da te ydrq i men mom4etata me bazikat ama da me biqt nikoga vij tfa e moqta istoriq ako ti e interesno
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170198&highligh
nqma da se ostavq6 taka
FireWing
05-21-2008, 13:02
Момче 7ми клас да бие момичета?? Тва е няква пълна глупост тоя гадже никога няма да си хване..
sexa_na_kompleksa
05-21-2008, 13:16
Определено трбява да кажеш на родителите си и заедно да отидете при директора. Трябва да се извика и въпросното момче и родителите му. Поговорете си всички едно хубаво и се разберете. Каква е тази диващина, по дяволите? В кой век сме? Момче да бие момиче ... Пффф ебати идиота!
mistical_girl
05-21-2008, 15:16
Момче 7ми клас да бие момичета?? Тва е няква пълна глупост тоя гадже никога няма да си хване..
Все някоя ще му се върже, имах подобен случай миналата година.
Към авторката на темата: напълно ти влизам в положението. Живях 2 години в ужас и останах почти без самочувствие заради едно създание, което ми беше съученик. Истината е, че той си беше, а и все още е комплексар, родителите му са разведени и той си го изкарваше на цялото училище.
Момчета, момичета, всичко минаваше под бой, псувни, опипване и всякакви подобни долни и гнусни неща. Десетки пъти свикваха родителски срещи, викаха се родители, директори, педагози и все нещо ставаше и той се оказваше незасегнат. :-x Цялата тази работа приключи едва след като разделиха нашия клас (пак заради него, да) и той се падна при възможно най-умната и тактична класна, благодарение на която сега учи в някакво село.
съветът ми е говори с родителите си и класната си, поискай майка ти или баща ти да се срещне с неговите, за да поговорят, а другия път като посегне да те бие скачаш и право при директора.
Pedigree
05-21-2008, 17:11
Хъхъ, това с комплексарството и избиването на комплекси е яко на мода.
А пичът е маса тъп. Остави, не става. Не е въпросът, че никога няма той да си намери гадже, работата е друга... той упражнява насилие (в училище!!!), на момиче...
Адски тъпа и детска постъпка. А да го изгонят, едва ли. Преди години, в нашето даскало, един пич счупи крака на едно момче, та пича не го изгониха, просто го преместиха в друг клас в вашето даскало. И да, едва ли ще го чупят. Естествено, зависи и от училището. А и нали се сещаш, че е забранено изгонването/ преместването на ученик в последния учебен месец?
Няма какво да става, просто ако виждаш, че много те тормози, хващаш мама и я водиш в даскалото, тя да си погови с КУРавия момък и директора. ;)
Deliverance
05-21-2008, 18:49
tg
TheNewReligion
05-21-2008, 20:45
Ем , до колкото те познавам от това , което пишеш тук си доста хаплива , но в никакъв случай не заслужаваш такова отношение ! Според мен и ти си имала вина и той , но все пак е можело да направите така че да не се стига до крайсноти , а просто да му кажеш ,че се излага .
Говори с родителите си и направете нещо по въпроса. Не може да остане безнаказана подобна постъпка.
DisciplineAndOrder
05-21-2008, 23:25
7ми клас е..
нищо още не разбира ;)
в края на учебен срок е невъзможно да се изключват ученици,както и да им се задават наказания,но ти поговори с родителите си и им кажи да се свържат с неговите.
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2008, 23:56
МОЛЯЯЯЯЯ ?!?! ЩЕ ТЕ УДРЯ И ТИ ЩЕ РЕВЕШ И НА НЕГО НИЩО НЯМА ДА МУ СЕ СЛУЧИ?!?!? В КЪФ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ БЕ.... УЖАС!! бахти поне родителите му да оведомят.. ужас.. комплексар не се занимаваи.. :shock: :smt071
PinkFloydSound
05-22-2008, 08:35
Наистина той е ПЪЛЕН комплексар. Днес му казаха в лицето, че се бие само с малки деца и момичета. Попитаха защо например не вземе да се бие с някой негов съученик или дори с по-голям от него.
И той просто замлъкна, щото яко го затапиха.
Пък и как да повикам класната, при положение, че тя беше тази, при която имахме час тогава /БЕЛ/, тя присъстваше в стаята и тя го заведе при директора...
PinkFloydSound
05-22-2008, 08:37
Искам да допълня, че и друг път ми се е нахвърлял, но тогава просто е ял як бой, и то не от кой и да било друг, а от мен.
Онзи ден просто имаше късмет, а и нямаше как да стана да се саморазправям, при положение, че класната дотича на секундата, след като той ме ритна.
WaterLilly
05-22-2008, 12:12
Въобще не се учудвам. Всичко е възможно в тоя ад. Аз искам много често да сложа някои хора на местата им, обаче понякога е по-добре просто да замълчиш, за да си нямаш сериозни проблеми. Те действително са откачени тия зверчета (момчетата).