Влез

View Full Version : Пффф...Баси гадното....

PinkFloydSound
05-21-2008, 11:58
Здравейте. Вчера в час по литература две момчетии се закачаха с всички момичета, включително и с мен, но аз не съм такава, че да се примиря и аз им отвърнах...
За съжаление момчето, което седя на един чин започна да ги защитава, започна да ме псува, да ме удря постоянно и да ме обижда.
Удряше ме все по-силно и по-силно и аз направо кипнах. Изблъсках го, но не много силно, а той се направи на жертва и се престори, че пада от чина...
Той се надигна и ме изрита ужасно в главата, госпожата дойде при него и го хвана, но той ме ритна още веднъж в гърба и после в корема...
Всички ритници бяха с адска сила и аз направо заревах...
След това госпожата отиде при директора и докато останах насаме с оня, той започна да ме псува /"Шти еба путката майна, ще те фана някъде и ще те разчекна"/...
Аз му казах в лицето, че е комплексар, че по този начин си избива комплексите, а той ми скочи отново, добре, че в този момент влезе директора и го взе със себе си..
После идиотът ми се връща ухилен и вика, че директорът нищо не му е казал и др...

Не знам обаче за мен това е отвратително, според вас трябва ли това момче да бъде изключено от училището, наистина, че сега сме в 7 клас и предстои кандидатстване ама...
Днес директорът и мен повика и си поговорихме добре...

Не знам обаче това е някакъв пълен ад... Още ми се реве...

Съжалявам, че ви занимавам с моите глупости, ама просто исках да си излея душата...
Дано сте прочели всичко това...

krisi_bep
05-21-2008, 12:14
Не са глупости!Това,което е направил той,не трябва да остава безнаказано!Поговори с родителите си и нека те да поговорят с директор,а и с момчето.
И в моя клас често се карам с момчетиите,но не ми посягат.Това е отвратително...

Успех и дано никога не попадаш отново в такава ситуация ;)

RulerA90
05-21-2008, 12:15
Ти да не учиш в 25-то ОУ? Вчера там станало нещо такова.

Sladkiq_Vladko
05-21-2008, 12:19
Emi toq trqbva se nakaje az ako bqh v klasati toq shtqh da mu prusna glavata, poneje az li4no nemoga da gledam kak biqt momi4e i otgore na tova da go ubijdat i da ne go poznavam bih go zashtitil shtoto teq deto kato tozi trugvat na boi sreshto momi4e mnogo se pravqt na gordi ama sreshto momche da se ispravqt gi e strah.
Naistina s vashte si spodeli tova, a posle te da reshat ili moje da nakarash roditelite mu na toq da doidat pri direktora i taka ako vidish negovite roditeli shte go razberesh shto za tapak e.

sky_l
05-21-2008, 12:30
pfu i tova mi bilo mom4e tctctc.Tva e super gadno i dr-te sigurno sa gledali 6tot obiknoveno taka stava...gadi mi se kato si predstavq.Naistina trqbva da nastoqva6 za sre6ta i dao da go nakajat,v koeto se sumnqvam v BG prosto e taka vseki si pravi kvoto iska.

PinkFloydSound
05-21-2008, 12:31
Ти да не учиш в 25-то ОУ? Вчера там станало нещо такова.
Хахах, не.
От Ловеч съм.

sm_95
05-21-2008, 12:40
kak 6a go ostava6 da te tormozi otivai pri klasni pri direktora kaji na ve6te nqma da go ostavq6 da se d1rji taka k1v e toi 4e da te ydrq i men mom4etata me bazikat ama da me biqt nikoga vij tfa e moqta istoriq ako ti e interesno
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=170198&highligh

nqma da se ostavq6 taka

FireWing
05-21-2008, 13:02
Момче 7ми клас да бие момичета?? Тва е няква пълна глупост тоя гадже никога няма да си хване..

sexa_na_kompleksa
05-21-2008, 13:16
Определено трбява да кажеш на родителите си и заедно да отидете при директора. Трябва да се извика и въпросното момче и родителите му. Поговорете си всички едно хубаво и се разберете. Каква е тази диващина, по дяволите? В кой век сме? Момче да бие момиче ... Пффф ебати идиота!

mistical_girl
05-21-2008, 15:16
Момче 7ми клас да бие момичета?? Тва е няква пълна глупост тоя гадже никога няма да си хване..

Все някоя ще му се върже, имах подобен случай миналата година.

Към авторката на темата: напълно ти влизам в положението. Живях 2 години в ужас и останах почти без самочувствие заради едно създание, което ми беше съученик. Истината е, че той си беше, а и все още е комплексар, родителите му са разведени и той си го изкарваше на цялото училище.
Момчета, момичета, всичко минаваше под бой, псувни, опипване и всякакви подобни долни и гнусни неща. Десетки пъти свикваха родителски срещи, викаха се родители, директори, педагози и все нещо ставаше и той се оказваше незасегнат. :-x Цялата тази работа приключи едва след като разделиха нашия клас (пак заради него, да) и той се падна при възможно най-умната и тактична класна, благодарение на която сега учи в някакво село.
съветът ми е говори с родителите си и класната си, поискай майка ти или баща ти да се срещне с неговите, за да поговорят, а другия път като посегне да те бие скачаш и право при директора.

Pedigree
05-21-2008, 17:11
Хъхъ, това с комплексарството и избиването на комплекси е яко на мода.

А пичът е маса тъп. Остави, не става. Не е въпросът, че никога няма той да си намери гадже, работата е друга... той упражнява насилие (в училище!!!), на момиче...

Адски тъпа и детска постъпка. А да го изгонят, едва ли. Преди години, в нашето даскало, един пич счупи крака на едно момче, та пича не го изгониха, просто го преместиха в друг клас в вашето даскало. И да, едва ли ще го чупят. Естествено, зависи и от училището. А и нали се сещаш, че е забранено изгонването/ преместването на ученик в последния учебен месец?

Няма какво да става, просто ако виждаш, че много те тормози, хващаш мама и я водиш в даскалото, тя да си погови с КУРавия момък и директора. ;)

Deliverance
05-21-2008, 18:49
tg

TheNewReligion
05-21-2008, 20:45
Ем , до колкото те познавам от това , което пишеш тук си доста хаплива , но в никакъв случай не заслужаваш такова отношение ! Според мен и ти си имала вина и той , но все пак е можело да направите така че да не се стига до крайсноти , а просто да му кажеш ,че се излага .

LizZz
05-21-2008, 20:59
Говори с родителите си и направете нещо по въпроса. Не може да остане безнаказана подобна постъпка.

DisciplineAndOrder
05-21-2008, 23:25

7ми клас е..

нищо още не разбира ;)

в края на учебен срок е невъзможно да се изключват ученици,както и да им се задават наказания,но ти поговори с родителите си и им кажи да се свържат с неговите.

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2008, 23:56
МОЛЯЯЯЯЯ ?!?! ЩЕ ТЕ УДРЯ И ТИ ЩЕ РЕВЕШ И НА НЕГО НИЩО НЯМА ДА МУ СЕ СЛУЧИ?!?!? В КЪФ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ БЕ.... УЖАС!! бахти поне родителите му да оведомят.. ужас.. комплексар не се занимаваи.. :shock: :smt071

PinkFloydSound
05-22-2008, 08:35
Наистина той е ПЪЛЕН комплексар. Днес му казаха в лицето, че се бие само с малки деца и момичета. Попитаха защо например не вземе да се бие с някой негов съученик или дори с по-голям от него.
И той просто замлъкна, щото яко го затапиха.
Пък и как да повикам класната, при положение, че тя беше тази, при която имахме час тогава /БЕЛ/, тя присъстваше в стаята и тя го заведе при директора...

PinkFloydSound
05-22-2008, 08:37
Искам да допълня, че и друг път ми се е нахвърлял, но тогава просто е ял як бой, и то не от кой и да било друг, а от мен.
Онзи ден просто имаше късмет, а и нямаше как да стана да се саморазправям, при положение, че класната дотича на секундата, след като той ме ритна.

WaterLilly
05-22-2008, 12:12
Въобще не се учудвам. Всичко е възможно в тоя ад. Аз искам много често да сложа някои хора на местата им, обаче понякога е по-добре просто да замълчиш, за да си нямаш сериозни проблеми. Те действително са откачени тия зверчета (момчетата).