View Full Version : За разликата е годините(защо е проблем)
Значи много хора питат дали е проблем,според мен,да проблем е!
Ще обясня по-надолу защо и ето я моято история като пример.
Аз съм 12 клас,тя 9 клас.Обичаме се много,карахме се,сдобрявахме се,разделяхме се,събирахме се,но още се обичаме и си го казваме.
Аз обаче или ще ходя студент или ще ходя да работя.Завършвам след 2 дни,после балове,после матури,после изпити,после цяло лято купони или заминавам веднага след матурите.
Тя е малка обаче и си остава тук.Не й стига обещанието,че ако отида да уча ще се връщам за нея по 2-3 дни на седмица.Явно не вярва,че мога да бъда само с нея без да й изневерявам.Тя вярва повече в приятелите си,отколкото в любовта ни.Дори съм сигурен,че ще ме забрави с тяхна полза и те ще и помагат всеки ден ,защото ни завиждат.
Пълнолетно момче с непълнолетно момиче не се получава и то при разликата повече от 3 години.Връзката е обречена на провал,изпитанията са твърде много,акъла и твърде малко.Вярно момента в който се запознахме беше гаден и труден,но да теглим чертата на всики хубави мигове,защото тя се страхува да рискува.Детенце си е ...Та разлика от 3 години когато единия е пълнолетен а другия не си е твърде много за една връзка.Това е мнението ми.Правят се на жени,държат се като жени,мислят като деца...
GregoryHouse
05-21-2008, 15:28
You are an idiot...why ? Защото току що ни изхаби времето да прочетем нещо което всички знаем...
ами..не съм съгласна с теб 8-) Е да, в моя случай става въпрос за разлика от 2 години и 3 месеца.. но ... аз съм на 17..когато той замина за софия минаклата година бях на 16.. и все още сме задно и се обичаме, виждаме се по веднъж на седмица, не по 2-3, за съжаление.. :( , и всичко е наред. Това, че тя не ти вярва... ами постарай се да я убедиш , не загубвай любовта!
You are an idiot...why ? Защото току що ни изхаби времето да прочетем нещо което всички знаем...
Като знаеш,защо четеш бе смотан?Тази тема е за всички,които не знаят и ги интересува тоя въпрос.И спри да обиждаш!
butty,тя е от консервативно семейство,майка и е гаден човек,гледа да убие всички човешки емоции в нея и да я направи робот.Не е проблема,че не ми вярва.Вярва ми,доказвал съм и много пъти с много неща колко я обичам.Тя просто не може да мисли правилно в гадни моменти,защото не е била самостоятелна никога и нищо важно не е зависело от нея.Още е дете на акъл...
GregoryHouse
05-21-2008, 15:31
Защото не знаех че си написал така върховна тъпотия...и аз не бих имал вяра на някой който е на 100-200-300км и не е чукал 2-3 месеца...
П.С. Просто кажи че си искал да си изплачеш мъката...а да и няма да сте още дълго заедно...
Защото не знаех че си написал така върховна тъпотия...и аз не бих имал вяра на някой който е на 100-200-300км и не е чукал 2-3 месеца...
П.С. Просто кажи че си искал да си изплачеш мъката...а да и няма да сте още дълго заедно...
Не си изплаквам мъката,все ми е тая,нали скъсах с нея,за да мога да чукам други и да не ми е гадно,че ще й изневерявам.Ако обичаш някого се налага да му вярваш пък каквото стане,ако те обича и те уважава няма да те прави на глупак и да те унижава.Проблема са годините,не доверието.Различни начини на мислене са това :)
Напълно съгласна с vamp ;-)
lLady_MooN_RaiN
05-21-2008, 15:43
Ми с приятеля ми когато започвахме, той беше 12 клас ( и му оставаха 2 седмици да завърши), а аз - 10... Верно, разликата ни не е 3 години, - 2 е. Но някак си се оправихме и издържахме(не казвам, че беше лесно. В никакъв случай.) Сега живот и здраве октомври месец и аз съм студентка и ще живеем заедно. :)
Точно в твоята история незнам кое би попречило повече, дали разликата във възрастта, или разстоянието. Съжалявам, че така се е получило. Просто всичко е до човека според мен...
GregoryHouse
05-21-2008, 15:48
Да така @sun е стрщал съм доста по интелигентни 14 годишни от него...той се интересува единствено от себе си...
Ми с приятеля ми когато започвахме, той беше 12 клас ( и му оставаха 2 седмици да завърши), а аз - 10... Верно, разликата ни не е 3 години, - 2 е. Но някак си се оправихме и издържахме(не казвам, че беше лесно. В никакъв случай.) Сега живот и здраве октомври месец и аз съм студентка и ще живеем заедно. :)
Точно в твоята история незнам кое би попречило повече, дали разликата във възрастта, или разстоянието. Съжалявам, че така се е получило. Просто всичко е до човека според мен...
И ти си права,ама момичето като е малко и незряло връзката ни няма никакъв шанс.Мисли по детски,мисли тарикатски,малко влиятелна е,ето ти рецепта за провал :) И не е само моето момиче такова,много са на нейната възраст,подражава на тъпите к*рви които се правят на много силни и умни.Детски му работи и това вярата в приятелството.Събираш се с повече от 20 човека,наричаш всички приятели защото всяка вечер ядете и пиете заедно,но когато някой се издигне и каже чао на другите или пък просто когато ти завиждат и всички са срещу теб и ти контролират животеца и така се забавляват.Лапешки истории :)
GregoryHouse
05-21-2008, 15:56
И ти си права,ама момичето като е малко и незряло връзката ни няма никакъв шанс.Мисли по детски,мисли тарикатски,малко влиятелна е,ето ти рецепта за провал :) И не е само моето момиче такова,много са на нейната възраст,подражава на тъпите к*рви които се правят на много силни и умни.Детски му работи и това вярата в приятелството.Събираш се с повече от 20 човека,наричаш всички приятели защото всяка вечер ядете и пиете заедно,но когато някой се издигне и каже чао на другите или пък просто когато ти завиждат и всички са срещу теб и ти контролират животеца и така се забавляват.Лапешки истории :)
В грешка си един мой мн добър фр вече е една година с по голямо момиче и няма нищо такова...всичко е въпрос на характер и всяка връзка е специфична няма шаблони...
Obsession
05-21-2008, 16:02
Явно проблемът ви не е бил само във възрастовата разлика, но и в съзнанието. Различни интереси може би, различни приоритети, невъзможност да те разбере и не достатъчно доверие - това не ви дава шанс, а то не винаги е продиктувано от разликата в годините.
thefreak
05-21-2008, 16:10
Ти какво ти е дала тая увереност, че ти не разсъждаваш като дете? Аз така кат чета кви глупости на изуст ми редиш...
аз пък мисля,че и двамата сте все още деца...и двамата не знаете какво да правите и как да се справите с проблемите.не те нападам или нещо такова,но това,че си я зарязъл,за да "чукаш други",само по себе си говори колко я "обичаш" :(
Аз пък не смятам да го чета. 8-)
sladka_rozi4ka
05-21-2008, 16:30
Само един въпрос...Като не ти вярва защо си с нея? Има ли някакъв смисъл да я убеждаваш като не ти вярва винаги ще се съмнява във вярността ти и винаги ще се карате за това :?
дрън-дрън до тук прочетох от страна на автора...Ся щи дам 2 примера:
1) Мин година аз бях осми клас,приятеля ми-12.Учихме в едно и също училище и тей като това е езикова гимназия,аз имах изпити,които бяха задължителни.Той също имаше изпити,защото беше 12ти клас...Но не се разделихме заради това,успяхме и след изпитите да запазим връзката си => ГОВОРИШ МН ОТНОСИТЕЛНО,НЕ ВСИЧКИ СА КАТО ТЕБ И ТВОЙТА ПРИЯТЕЛКА.
2) Сегашния ми приятел е с 6 години по голям от мен.Както ще заблежиш (надявам се) вече сме заедно 6 месеца и 8 дена,и това че сме с такава разлика не ни пречи.Той работи,аз си уча и времето си прекарваме заедно... Т.е пак следва,че само дрънкаш,без да мислиш.
Друг път преди да слагаш всички хора под 1 знаменател,помисли малко ;)
п.п Не се заяждам с тебе,споко :) :)
nody_ledvc
05-21-2008, 21:01
ааа и педераст ли има тука веееее :@
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2008, 23:08
да има и такива които в 9 клас мислят детински но има и такива които в 9 клас мислят доста по добре и от зрял човек.. мен ако питаш не е че не ти вярва а че не иска да ти вярва.. говори с нея ако толкова много се обичате и и кажи че няма причина да се съмнява в теб.. пък като все още настоява че ще и изневеряваш и т.н. търси си друго момиче :)
sladoledka
05-22-2008, 07:07
начи по тая твойта логика аз да се гръмна поради факта,че имам приятел с 3 години по-голям и много го обичам и правя всичко за него, а той не ми обръща такова внимание...Мисля,че проблемът тук идва от това: обичам го/я и следователно правя вдичко за него/нея, а когато истински обичаш---повярвай нито годините,нито приятелите,нито нещо друго на тоя свят би ти попречило да си с човека,когото обичаш и да даваш всичко за него/нея !!
нормално е тя да има съмнения. помисли и ще видиш, че е права - ти отиваш в нова среда, сред нови хора, ще се запознаеш с купища момичета. все ще има една, която да ти грабне сърцето. ти не можеш 4 години или 5 да живееш с мисълта, че си със сегашната ти приятелка. да не мислиш, че със този детски ъкъл тя ще те чака толкова време?! ъпсурд! както се страхува, да не вземе тя да се лепне първа за друг ;)
BlueFace
05-22-2008, 08:37
Аз не подкрепям разлика от повече от 2 години (най-много).Просто е супер тъпо.Тези големите си търсят 14-15 годишни за да ги чукат или защото не са харесвани от тези колкото тях ,а малките наивни момиченца им се кефят.Всички говорят че момичетата се развивали по бързо от момчетата.Аз до ся на моята въздраст (15г почти) момиче със зряло мислене(имам момиче с реален поглед върху нещата) съм срещал много рядко 5-6 момичета ... :?
Wrathchild
05-22-2008, 09:04
a[N]D[i]T[k]a]да има и такива които в 9 клас мислят детински но има и такива които в 9 клас мислят доста по добре и от зрял човек.. мен ако питаш не е че не ти вярва а че не иска да ти вярва.. говори с нея ако толкова много се обичате и и кажи че няма причина да се съмнява в теб.. пък като все още настоява че ще и изневеряваш и т.н. търси си друго момиче :)Agree.
Въобще имаме си форумен философ...
Всичко е до хора и после до възраст, според мен.Тя е 9-ти клас, не е чак толкова малка и все пак не ти вярва, тук вече опира до доверие.Трябва ти човек, който ще те разбира и няма да ти прави проблеми, защото преди всичко ти си готов да се виждате три пъти в седмицата, което хич не е малко.Явно не може да го разбере все още, затова няма смисъл...
Разликата в годините има значение, защото с времето осъзнаваш някои неща, променяш се, гледаш по различен начин на нещата, не по детски.
Pliok0019
05-22-2008, 09:42
Аз съм на 16(9ти клас). Всичките ми приятели са завършили вече.. С сегашния ми приятел сме от около 2 месеца заедно. Разликата ни е 4 години. Не е никакъв проблем нито за мен, нито за него. Бях за 2 седмици в Лондон - пак това не беше проблем. Зависи си от хората - аз си признавам, че имам доста детински мисли в дадена ситуация, но това е само заради липсата на опит.
MartyParty
05-22-2008, 18:02
Доста гадно се е получило.Ако моята "райска" връзка не се разпадне до 2 години се очертава и ние да се изправим пред същия проблем.Със сигурност и аз няма да съм на 7-мото небе от щастие,защото нещата стават по-сериозни(няма виждания всеки ден,игри,закачки),но не мога да го спирам да преследва мечтите си.Странно ми е,че след толкова премеждия тя се е отказала точно сега.Нали те обича?Нали иска да сте заедно?Нали за това е цялата драма?И накрая какво,отказва се просто заради приятелите си и защото ти няма доверие(за второто може и да си има причина,но ти не споменаваш преди да си и изневерявал).Може да се е стреснала,може да не те обича така както си си мислил,може да предпочита приятелите си,обаче решението си е нейно и някой ден сигурно ще разбере,че е сгрешила.
jugulator
05-22-2008, 18:26
Дълго мислих за това и вече съм убеден, че никога няма да успееш да ме накараш да ти прочета мненията и темата, разкриваща баналните проблеми на нещастният живот на поредният вчерашен ревльо.
mir4ovski
05-22-2008, 18:58
a be ima li jelanie ima i uspeh.nashta razlika e 8 godini kat se zapoznahme bqhme v dva razli4ni kraq na stranata ama eto na toi se premesti pri men i ve4e pove4e ot godina sme zaedno.stiga da iska6 si4ko stava..pone az taka mislq
SiegHeil
05-22-2008, 19:02
Проблема е че е пълно с педофили на по 20+ дето забиват пикли на по 14 години просто щото въпросните пикли не са има на акъла и лесно им се връзват..иначе ако се обичате годините не пречат...
Чесно казано след акто ти прочетах първите 2 коментара и адски много ме издразни...
ЩОм ти го знаеш тва....еми браво,някой други може ида не знаят..
Ей ама като почат някойс такива неподготвени коментари ме хваща яд...
А по темата: амиии зависи ся за мен максимума разлика в години спрямо мъж-жена е 4-5 год МАХ ,а за жена-мъж:най-много 2-3...
А иначе дааам тва 12 клас момче с момчие 9 клас...Абе накарай я да ти повярва.....лесно е на приакзки,ама....
дано да успеете да сте заедно...
@Diablue{F}
Така както си го подкарала ... имам един много хубав чичо.Навита?
П.П. Ауе тоя селянин кой го е сложил отдолу? (Имам впредвид рекламата на "Hip hop shita на мода")
Проблема е че е пълно с педофили на по 20+ дето забиват пикли на по 14 години просто щото въпросните пикли не са има на акъла и лесно им се връзват..иначе ако се обичате годините не пречат...
Така е.. Всичко се е изпоебало и изпогъзарило.. Деба лапетата..
@Diablue{F}
Така както си го подкарала ... имам един много хубав чичо.Навита?
П.П. Ауе тоя селянин кой го е сложил отдолу? (Имам впредвид рекламата на "Hip hop shita на мода")
Незнам, ама и мен много ме дразни.
Аз съм на 15,а гаджето ми на 18..живеем в разл. градове и се виждаме събота и неделя..заедно сме от 10 месеца вечевъпреки всички проблеми и разлики....неправете си изводите сами..не възраста,а самите хора са проблема
8)
after_shock
05-23-2008, 18:28
ТУКА У БЪЛГАРИЯ СИ НЯЯМА ПРОБЛЕМИ УА !!! ГОДИНИТЕ НЯЯАТ ЗНАЧЕНИЕ !!! ВАЖНОТО Е ВСЕКИ ДА ОСТАНЕ ДОВОЛЕН/ЗАДОВОЛЕН.