View Full Version : Zineryt
Здравейте.Имам малко пъпки ама искам да нямам хич пъпки не сам някой дето е ацки папчасал но аим средно папки.Мажа са с Силицилов спирт + Крем Здраве пак ми излизат пъпки.Ходих на дерматолог предписа ми Делацинг Т 1% не ми помогна ваобще.И сега се чуда да си взема ли Зинерит гледам,че на много хора им е помогнал и са доволно.Вие какво ще кажете за продукта добър ли е .И ако можете да ми кажете горе долу след колко време е ефекта и ми кажете дали си заслужава :-P :-P :-P
Като се мажеш със Силицилов спирт и Крем Здраве много пъпки ли ти излизат? Защото, ако си в пубертета не мисля, че ще можеш трайно да премахнеш проблема. Просто може да понамалеят. Не съм чувал за Зинерит, но бих те съветвал да се консултираш с дерматолог за него. Ако не си доволен от този, който ти е предписал Делацинг-а, отиди на друг.
Все пак смятам, че Силициловия спирт си ги мори добре и просто трябва много добра хигиена. По честичко да си миеш лицето, просто с вода. Крем Здраве може и да запушва порите, особено ако ти е по-мазна кожата. Бих ти препоръчал всичката козметика, която ползваш за лицето ти да е анти-акне. Иначе с едното мажеш да решиш проблема, с другото мажеш за да се появи отново. Айде успех в битката ;)
Deliverance
05-21-2008, 19:12
tgrr
По честичко да си миеш лицето, просто с вода.
Това е най-голямата грешка, която можеш да направиш! Ако искаш да имаш по-малко пъпки и черни точки тогава си мии лицето максимум 2 пъти на ден, (сутрин и вечер примерно)не е много хубаво да си миеш лицето твърде често, тези естествени мазнинки по лицето помагат на кожата, а ти като ги махаш постоянно - курец! Ако си се изпотил или нещо можеш да си подсушиш лицето лекичко с някоя кърпичка, но не и да се мокриш. Също така сапуна е вреден, ако можеш да си купиш от тези вода-пяна ще е много добре.
Можеш да пиеш бирена мая, специално заради Витамин А и Е и малкото цинк, който съдържа. Можеш и да пиеш по 20-35мг цинк на ден, но не повече, защото може да се натровиш, така че внимавай с него.
За Зинерит - не знам.
^SeXyTo^^^
05-21-2008, 20:44
Преди 2 години бях на дерматолог и ми изписа Зинерит в комбинация с анти бактериален сапун Имекс (Imex) и до сега си ги ползвам. Доволна съм от Зинерита , много бързо изсушава пъпките , но като ти свърши флакончето, трябва да направиш 3 месеца почивка,защото кожата ще превикне към него и ще спре да ти действа.