View Full Version : Как да го забравя?
FuckiNg DreAm ' Dess <
05-21-2008, 18:29
Добре...ще започна отначало. Има едно момче от мойто даскало...той е 8-ми клас аз съм 7-ми. В началото много го харесвах...ама много...и след време се запознахме от един сайт за запознанства и нали като минавахме по коридора здр ала бала и т.н. казах на една фр да го пита кво мисли за мен щот нали се познават и той казал,че не може да ме трае.Като го чух и ми стана гадно и му се ядосах и си помислих че едва ли не го мразя,но след ден-два ми мина и сега пак имам някакви чуства към него,но са слаби.Незнам как да го забравя ,а много искам да не го забелязвам вече.Някой може ли да помогне? :(
nightwish16
05-21-2008, 18:30
nameri 4ovek koito pove4e te obi4a ot nego
FuckiNg DreAm ' Dess <
05-21-2008, 18:33
ама ...не не....не така...ми просто ....ама то мен никой не ме обича просто искам да го забравя :-o
VinDiesel
05-21-2008, 18:35
Ми с времето ще го забравиш
nody_ledvc
05-21-2008, 18:39
ей моми4е не се от4айвай и аз по едно време си мислех 4е съм наи грозния на света,но осузнах 4е не е така ;) ще го забравиш бъди 100% сигурна за вси4ко си има време! ;)
Нямаш чувства към него, просто те привлича. Розовите очила ще ги свалиш само с времето. Все пак може дотогава да се случи така, че да си допаднете, кой знае..
зимай мене ша та обичам много силно 8-) 8-)
Ch0c0la73
05-21-2008, 18:52
ako si bila luda po nego ako e bilo i tolkova rano i tova ti e neshty kato nqkoe mom4e koeto vinagi she si imash edno na um za nego vinagi shte imash trapka kam nego...emi sorry ama nikoga nqma da go zabravish napalno..smisal ako e tolkova silno..no shtom vendaga 4ustvata ti sa ostlabnalai da de taka ti kazvash zna4i sig sled 1 mesec savsem shte go zali4ish .. se shte si namerish druga zaribqvka ili mom4e ili mom4eta ili priqtelki abe prikazvam ti 4e edno mom4e ne e zadaljitelno da se zamestva s drug a prosto s neshty.. ;] abe kazvash si zabraqm go i tva e ;]
FuckiNg DreAm ' Dess <
05-21-2008, 18:56
ем...ше пробвам...мс за вниманието :)