hipopotamka
05-21-2008, 19:09
Такам..има един младеж, който харесвам от около 5 месеца, мъничко са..амаа..Много е готин и печен, и преди като го видех и направо пощурявах от кеф, като си говорихме просто мед ми капеше от сърцето..Но някой пусна един слух за мен, че съм си пробила езика, за да го впечатля. А такова нещо няма..След това дочух, че той е измислил слуха, но не съм сигурна дали е истина..Както и да е..2-3 седмици не го бях виждала..той не излизаше..и честно казано си мислех, че е заради мен..защото се срамува от това, че го харесвам. Тогава си казах "Тоя не струва..Няма смисъл да го харесвам!" и някакси симпатиите ми към него отслабнаха и се превърнаха в негативни чувства..А не исках да става така. Онзи ден го видях за пръв път от доста време и той беше с двама негови приятели. Седях си аз с няколко мои приятелки..и ги видяхме..и те ни видяха, ха, седяха на 10метра от нас, гледаха ни 2-3 минути и си тръгнаха. ЪМ?! Все 1 не се познаваме и не сме приятели..както и да ее..едното момче дойде по-късно и аз го питах "аджеба брат, заради мене ли не дойдохте при нас?!" и той вика "не, те просто трябваше да се приберат" хаха. След това се запитах "Защо ми пука?!"..вчера го видях .. малко си говорихме, смяхме се ( ест заедно с другите от компанията ) и някакси симпатиите ми към него се завърнаха..Но не мога да осъзная харесвам ли го или не?! И какво да направя, за да си станем приятели, а после, ако е възможно, и нещо повече? Не знам, много съм зле с тия работи..Извинявам се за което ;)