PDA

View Full Version : Какво да направя, ва?

hipopotamka
05-21-2008, 19:09
Такам..има един младеж, който харесвам от около 5 месеца, мъничко са..амаа..Много е готин и печен, и преди като го видех и направо пощурявах от кеф, като си говорихме просто мед ми капеше от сърцето..Но някой пусна един слух за мен, че съм си пробила езика, за да го впечатля. А такова нещо няма..След това дочух, че той е измислил слуха, но не съм сигурна дали е истина..Както и да е..2-3 седмици не го бях виждала..той не излизаше..и честно казано си мислех, че е заради мен..защото се срамува от това, че го харесвам. Тогава си казах "Тоя не струва..Няма смисъл да го харесвам!" и някакси симпатиите ми към него отслабнаха и се превърнаха в негативни чувства..А не исках да става така. Онзи ден го видях за пръв път от доста време и той беше с двама негови приятели. Седях си аз с няколко мои приятелки..и ги видяхме..и те ни видяха, ха, седяха на 10метра от нас, гледаха ни 2-3 минути и си тръгнаха. ЪМ?! Все 1 не се познаваме и не сме приятели..както и да ее..едното момче дойде по-късно и аз го питах "аджеба брат, заради мене ли не дойдохте при нас?!" и той вика "не, те просто трябваше да се приберат" хаха. След това се запитах "Защо ми пука?!"..вчера го видях .. малко си говорихме, смяхме се ( ест заедно с другите от компанията ) и някакси симпатиите ми към него се завърнаха..Но не мога да осъзная харесвам ли го или не?! И какво да направя, за да си станем приятели, а после, ако е възможно, и нещо повече? Не знам, много съм зле с тия работи..Извинявам се за което ;)

tuzaro
05-21-2008, 19:14
харесваш го от 5 месеца и са мъничко... нещо не си в ред 8-) 8-)

xvd
05-21-2008, 19:19
Барни се яко и му кажи насаме - "много ме кефиш, искам да те чукам" и го гледаш изкусително :D
Ми да, действай, ако толкова го искаш, вземи нещата в свои ръце.
Току - виж се стигнало до раз - праз и сте заедно 8-)

mArMaLaDkA
05-21-2008, 19:24
Еми то твоето малко лапешка история.Харесваш го,после го намразваш,след това пак почваш да му симпатизираш :D И закфо е цялата работа ? Защото някой разпространил слуха,ти си мислиш,че е той,НО даже и не си сигурна дали наистина е той.Нали,има голяма разлика между реалност и предположение.А да- и колко трябва да го харесваш,щом 5 месеца са мъничко ?! 2 години може би.. :D Сприятеляваш се с него,заговаряш го,пускаш майтапи,навърташ се около него,каниш го на кафе,показваш му,че го харесваш,пък дано пича се усети 8-)

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2008, 23:31
моментно увлечение му се вика.. (:

пЛюш!нкаАа~
05-22-2008, 06:27
a[N]D[i]T[k]a]моментно увлечение му се вика.. (: +1 8-)

mislitelka
05-22-2008, 07:21
a[N]D[i]T[k]a]моментно увлечение му се вика.. (: +1 8-)
Инфлация демек.

vilinanova
05-22-2008, 07:33
Ми що чакаш бе, действай! :P

Fantomche
05-22-2008, 08:06
детска радост парви маи.... случка от типа тои ме погледна какво следва +1 :razz: :razz: :razz:

iiirish
05-22-2008, 18:21
ами пробвай се. има хиляди начини да прекарате няколко часа заедно, през което време ти можеш да си изградиш някаква преценка той иска ли да е с теб или не