Влез

View Full Version : И каква може да е причината,защото аз не я откривам нещо...

анонимка
05-21-2008, 19:21
Тааа..Здравейте,как сте,дано да сте по-добре от мен.
Аз не съм чак зле,но съм доста разочарована :?
има едно момче,което мнооогоо,ужасно много харесвам,то мен,също,поне така изглежда от всичко ,което прави,а то не е една-две усмивки..
Историята ни се влааачи много отдавна...тази година се сближихме,сближихме се и то доста.За съжаление се виждаме почти само в училище и то в междучасията.И аз при удобен момент си го прегръщам или целувам.Вчера се сдобрихме за пореден път,заради глупаво скарване или по-точно недоразумение,защото аз не го изслушах,а...абе това няма значение,оправихме се,всичко прекрасно...Днес беше някак странен :? Пак така се закачеше с мен с разни подмятания,но не получих прегръдка,беше студен.След това ми беше заявено,че не е плюшена играчка и че иска да диша.Стана ми супер тъпо от това..сдухах се тотално,а сутринта бях в такова прекрасно настроение и исках да му кажа толкова мноооого неща....Отново говори за нас с приятелката ми,а не с мен..мразя,когато го прави...защо трябва да разбирам тези неща от нея,а не от него?!...Та...тя ми сподели,че и е обяснил,че не искал постоянно да му вися на врата,когато се видим(оппа преди това ми беше казано(лично),че съм била с лапешки акъл,защото когато ме придърпа към него аз се отдръпнах и му припомних,че иска да диша...),а искал свобода,freeee....а преди време Й(пак на нея...) беше казал,че иска и аз да идвам сама при него,а не само той да ме търси :? Те са си приказвали и тя му е казала,че трябва да се радва от този факт,той се е съгласил и и е казал,че се радва,даже много,но пък съм прекалявала...добре било след 1ви,след 2ри час..но не и повече..да съм го оставила да почива :? Мамка му...това да е станало ден-два,в които да се засичаме по-често...Днес навън се засякохме и получих ръкостискане придружено от "Здрасти" и "Как си"..отговорих му ,че съм добре,а той се позасмя като ме гледаше мазно,мазно...беше ясно защо е така...след това и двамата се гледахме и правихме тъпи физиономии...
Да знам,"проблемът" ми не е почти никакъв в сравнение с много други,но се изнервям...писна ми малкото време,което прекарваме заедно постоянно да се караме и сърдим...аххх..има и толкова неща,които искам да разкажа,за да покажа кой е по-прав,но няма да ви занимавам повече..

Е,чакам мненията Ви ;)

tuzaro
05-21-2008, 19:28
мараба, аз съм по зле от тебе щото пръста ми е поддут и е няква нетърпима болка :cry: а да питам с тва момче гаджета ли сте или просто си му висиш постоянно на врата ей така от скука??

анонимка
05-21-2008, 19:32
мараба, аз съм по зле от тебе щото пръста ми е поддут и е няква нетърпима болка :cry: а да питам с тва момче гаджета ли сте или просто си му висиш постоянно на врата ей така от скука?? :lol: ами по принцип не сме,ама цялото даскало за такива ни има...вчера каза и на класа си ,че ходим,а по принцип иска нещата сами да се наредят....досега не е правил на въпрос никога тази тема,знам ли...преди вярно само той идваше при мен,после го изръси това и аз се попрестраших,ама май нещо..

И съжалявам за пръстчето ти,дано се оправи по-бързо 8-)

tuzaro
05-21-2008, 19:34
мараба, аз съм по зле от тебе щото пръста ми е поддут и е няква нетърпима болка :cry: а да питам с тва момче гаджета ли сте или просто си му висиш постоянно на врата ей така от скука?? :lol: ами по принцип не сме,ама цялото даскало за такива ни има...вчера каза и на класа си ,че ходим,а по принцип иска нещата сами да се наредят....досега не е правил на въпрос никога тази тема,знам ли...преди вярно само той идваше при мен,после го изръси това и аз се попрестраших,ама май нещо..

И съжалявам за пръстчето ти,дано се оправи по-бързо 8-) ела да ми го цункаш по бързо да се оправи 8-) 8-)

VinDiesel
05-21-2008, 19:34
Тва ващо ходене ли е или не ? или ходете или не го закачай

анонимка
05-21-2008, 19:38
Тва ващо ходене ли е или не ? или ходете или не го закачайем то,ако зависеше само от мен...онзи ден,когато изръси това на класа си го попитах дали наистина е вярно и той:"Нали знаеш ,че нещата сами ще се наредят"... :o

tuzaro,освен по виртуален път не знам как другояче ще стане 8-)

Ophelia
05-21-2008, 19:41
Eми според мен е точно защото не ходите и му е втръснало да ти е просто някой за лигавене

tuzaro
05-21-2008, 19:44
Тва ващо ходене ли е или не ? или ходете или не го закачайем то,ако зависеше само от мен...онзи ден,когато изръси това на класа си го попитах дали наистина е вярно и той:"Нали знаеш ,че нещата сами ще се наредят"... :o

tuzaro,освен по виртуален път не знам как другояче ще стане 8-)ем съдба, ходи тогава на момчето на врата 8-) 8-)

анонимка
05-21-2008, 19:45
Eми според мен е точно защото не ходите и му е втръснало да ти е просто някой за лигавенеааа...мой за лигавене ли...аз искам да излезе нещо сериозно и ми повртъсна да чакам нареждането на нещата,а сега и това...направо ме удари в земятаа....

Ophelia
05-21-2008, 19:49
Eми според мен е точно защото не ходите и му е втръснало да ти е просто някой за лигавенеааа...мой за лигавене ли...аз искам да излезе нещо сериозно и ми повртъсна да чакам нареждането на нещата,а сега и това...направо ме удари в земятаа....

Ами явно не си му го показала достатъчно ясно отиваш и му казваш директно, че не ти е плюшена играчка и ,че искаш да сте нещо повече.Щот ко му кажеш искам да сме гаджета малко детско :)

анонимка
05-21-2008, 20:33

Ами явно не си му го показала достатъчно ясно отиваш и му казваш директно, че не ти е плюшена играчка и ,че искаш да сте нещо повече.Щот ко му кажеш искам да сме гаджета малко детско :)Е,да наистина не е подходящо да му го изръся току така,но пък и по заобиколен начин пак нещо ме спира...мн съм притеснителна иии...вярно преодолях до голяма степен притеснението си от него,с което се гордея,защото е доста трудно да го направя,но все пак то се връща в подобни моменти... :?
и благодаря ти ;)

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-21-2008, 23:19
оо ... не познавам момче което да обича да му се висят на врата.. в смисъл не е лошо да го правиш но го избягваи .. и ти си имаш работи които не обичаш да ти се правят (да те гушкат ПРЕКАЛЕНО много или там ти ще кажеш..) даи му малко свобода все пак нито ти е гадже нито нищо ... (::

анонимка
05-22-2008, 13:08
a[N]D[i]T[k]a]оо ... не познавам момче което да обича да му се висят на врата.. в смисъл не е лошо да го правиш но го избягваи .. и ти си имаш работи които не обичаш да ти се правят (да те гушкат ПРЕКАЛЕНО много или там ти ще кажеш..) даи му малко свобода все пак нито ти е гадже нито нищо ... (:: ем..май грешката е в мен.Ще се опитам,не няма да се опитам,ЩЕ се поправя та занапред да няма такива неща...пффф..днес.когато се видяхме ме попита дали сме само приятели,а аз му казах,че не знам,така с нежелание,разбра,че няма да е така,де... и пак имаше една такава усмивка от него...хмм...и попита приятелката ми дали му се сърдя още,но аз не му се сърдех,просто начина,по който ми го каза това беше неподходящ..попрекали...

Erica
05-22-2008, 13:44
a[N]D[i]T[k]a]оо ... не познавам момче което да обича да му се висят на врата.. в смисъл не е лошо да го правиш но го избягваи .. и ти си имаш работи които не обичаш да ти се правят (да те гушкат ПРЕКАЛЕНО много или там ти ще кажеш..) даи му малко свобода все пак нито ти е гадже нито нищо ... (:: ем..май грешката е в мен.Ще се опитам,не няма да се опитам,ЩЕ се поправя та занапред да няма такива неща...пффф..днес.когато се видяхме ме попита дали сме само приятели,а аз му казах,че не знам,така с нежелание,разбра,че няма да е така,де... и пак имаше една такава усмивка от него...хмм...и попита приятелката ми дали му се сърдя още,но аз не му се сърдех,просто начина,по който ми го каза това беше неподходящ..попрекали...

I na po kolko godini ste,ako ne e taina?Izvini me za vyprosa ama,se izkushavam da popitam.

анонимка
05-22-2008, 13:53
аз на 14,а той на 17,но какво общо има товааа