View Full Version : ТЪПИЯ МИ ЖИВОТ
music_pirate
05-22-2008, 07:36
изчакай да станеш на 18 :) , търпение, търпение :)
така повечето хора от тук може да са против тази идея но аз казвам да я запишеш как ти се кара на телефон или нещо пускаш на баща ти и си готова
girl4eety
05-22-2008, 11:47
Здравейте.Сега ще ви помоля за малко помощ та значи....
Знам,че е дълго който иска да чете който не НЕ
на баща ми жената ме тормози постоянно крещи ми на всяка моя дума , по някой път е много мила когато говори с мен и аз говора с нея тихо тя като ми викне и аз се ядосвам и аз започвам да викам.ето днес например- отидох ме на пазара тя ми се развика и аз също от там няама удари и аз и казах не ми посягай тя се обади на баща ми и каза че съм и се зъбила /да озабих се но тя ме предизвика/ и баща ми и каза че довечера ще говори с мен и с 1 дума ще си изям шамарите и скандала.опитвала съм 1000 пъти да говоро с нея но не става кажете какво да правя.и както като се скараме се започва да ми вика- неблагодарница, да аз ти купувам дрехи,сега няма да ти плата интернета и тем подоббни.са си мисля какво да права вече не издържам над този тормос идвам ми да се кача на покрива на блока и да скоча.Мислила съм и да бягам от нас но просто няма къде да отида,имам баба и дядо страшно много ги обичам и те мен,ако избягам от нас пък да отида при тях незнам... помогнете кажете какво да правя.......... а не мога да говора с жената на баща ми защото е просто невъзможна,мразя я,съжалявам дори че съм се родила.плс кажете кфо да права
Pepincetyy
05-22-2008, 12:05
Незнам какво да те посътветвам,но определено решенението не е да се самоубиваш като скочиш от блока си,но ако наистина бягаш,което не е правилно няма къде да отидеш.А при баба си и дядо си родителите ти ще те намерат и после още повече проблеми.Незнам седни и размисли та ти си на 14 години не си струва да умираш. :?
WaterLilly
05-22-2008, 12:27
Съветвам те да пробваш да се държиш страшно миличко и да се подмазваш по всевъзможни начини на твойта "мащеха", така че тя да няма за какво да те обвини. Прави се на жертва пред баща ти, използвай оръжието й срещу нея самата! 8-) :o
girl4eety
05-22-2008, 12:53
говори с ба6та си-обясни му 4е тя се държи гадно с теб и го помоли да гожори с нея!Ако тва не подейства и той не се вслу6а в думите ти-на твое място бих оти6ла при баба ми и дядо ми-праила съм го и така мойе да се осъзнае 4е ти зна4и6 много за него
какво да кажоа на баба и дядо как да отида при тях то треа да ме прикриват ли нз
girl4eety
05-22-2008, 12:54
Съветвам те да пробваш да се държиш страшно миличко и да се подмазваш по всевъзможни начини на твойта "мащеха", така че тя да няма за какво да те обвини. Прави се на жертва пред баща ти, използвай оръжието й срещу нея самата! 8-) :o
не мога да се държа мило тя ме изкарва извън нерви просто ме вбесява :-x
girl4eety
05-22-2008, 14:06
nz kaкво да правя мислила сам като ми посегне и аз да я удара ама после тате 6те ми се кара сигърно ако бягам трябжа при баба и дядо нззз но не издарйам ве4е xора :: tyko 6to pak se skaraxme zna4i sednala sam na komputara ot 14.00 i tq idwa i mi wika stani ot kompuatara iskam i az da igraq i az i kazax sled malko sega imam rabota pi6a doma6no :::: [az takmo prepisvax tam z autre edin doklad] a tq mi vika ne me e interesuva stani az da igraq i az stanax i 4ak sega sednax i tq nai naxalno kato sedna i me izgoni ot moqta staq ox xora idvami da q xvana i da q zakolqm ili da q udusha dokato spi :-x
Sladkiq_Vladko
05-22-2008, 14:23
Ama jenata ta bashta ti tvoiqta maika li e ili e druga,
Ako e druga ne bi trqbvalo ako kajesh na bashta ti kakvo pravi sreshtu teb tq, a ko mu priznaesh vs bi trqbva lo toi da se kara na neq a ne na teb se pak Si mu Dushterq nosish negovata kruv, a onaq ako e druga (sorri za izraza) nemoje taka da te tormozi, a bashta ti da q zashtitava. Ako me razbirash
Taka 4e nai dobre govori seriozno s Bashta si i si mu priznai vs makar i ako si bila i ti vinovna v nqkoi momenti i taka.
pathetic
05-22-2008, 14:33
Абе вие от ден на ден ставате по-малоумни.
girl4eety
05-22-2008, 14:36
Ama jenata ta bashta ti tvoiqta maika li e ili e druga,
Ako e druga ne bi trqbvalo ako kajesh na bashta ti kakvo pravi sreshtu teb tq, a ko mu priznaesh vs bi trqbva lo toi da se kara na neq a ne na teb se pak Si mu Dushterq nosish negovata kruv, a onaq ako e druga (sorri za izraza) nemoje taka da te tormozi, a bashta ti da q zashtitava. Ako me razbirash
Taka 4e nai dobre govori seriozno s Bashta si i si mu priznai vs makar i ako si bila i ti vinovna v nqkoi momenti i taka.
ne ne e moq maika govorila sam mnogo pati s nego no tq taka go izvarta 4e me izkarva edva li ne lajkinq kato kaja ne6to tq momentalno kaje ne6to i postoqnno vika tq laje ne e vqrno i t.n.
cLaDyRcHe
05-25-2008, 18:47
i az mislq 4e trqbva da zapi6e6 na telefona si kak ti se kara.taka kato kaje6 na ba6ta si i tq ako pak kaje 4e l1je6 6te my go pysne6 da vidim togava kvo 6te izmisli