Влез

View Full Version : автобронзатор на Avon..?

FieRy_GirL
05-22-2008, 09:27
здравейте ! някой ползвал ли е автобронзатора на avon ??..искам да си го поръчам,но нз дали може да си мажа и лицето с този,който е за тяло или трябва да си поръчам и двата(и за лице и за тяло)..вие как смятате?..и за тези,които са го ползвали..след колко време имаше ефект и доволни ли сте от резултата ?

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
05-22-2008, 18:01
Аз лично не съм го пробвала, но съм представител и една приятелка си поръча 2 един след друг и каза че е много доволна от резултата :) а за лицето - може да се мажеш с него по лицето, но преди това го разреди с малко вода :)

valentinka_1990
05-22-2008, 18:03
Една моя съученичка си взе спрея.Прави си и лицето.на следващия ден след като се е напръскала,я видях на училище и наистина има голям ефект.Ако гледаш отдалеч е много яко,ама от близо да не ти говоря.Много трудно се нанасяло и стои на едни петна особено около китките и ходилата,а да и врата.Порите и се пълнят и изглежда все едно е мръсна.Изобщо не ми хареса резултата.По добре отиди на някой по-силен солариум за 3-4 дни.

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
05-22-2008, 18:08
На нея и се е получило така защото сигурно не е ходила на солариум а направо е започнала с автобронзанта! Ако имаш някакъв тен, без значение от плаж или от солариум, и си сложиш автобронзант тена ще стане... как да кажа ... по-тъмен :) а ако си бяла и направо си сложиш автобронзант ще станеш жълта и на петна :)

babity
05-22-2008, 19:11
Моя приятелка, козметичка препоръчва солариума вместо автобронзанта, защото малко хора успяват да го нанесат както трябва, а като стане на петна... ужасТ

love_veselka
05-22-2008, 20:51
Моя приятелка, козметичка препоръчва солариума вместо автобронзанта, защото малко хора успяват да го нанесат както трябва, а като стане на петна... ужасТ

да и аз.Един ден ходих с дълъг ръкав лятото,че ефекта беше ужааасен.

sweet_baby_cool
05-23-2008, 14:25
Az ne sam probvala, no sam 4uvala patili i ne sa s mnogo vazhiteni ot produkta. nqkoi nikak daje :?

nencuHka
05-23-2008, 14:29
Изобщо не съм доволна от този спрея на ейвън... много съм тъмна имам тен и се напръсках мазах го леко със къпричка..без .. резултата беше всеки път фатален -> петнааа !

Купих си обаче един на Лореал - Sublime Bronze и има многоооо добър ефект. Дори днес ме попитаха да не съм си направила първвата баня :D

TopTa
05-23-2008, 14:45
avtobronzantite ne sa lo6a idea no za da stane po-ravnomerno nanasqneto trqbva predi tova da se namajat suhite mesta na tqloto s krem. primerno laktite i glezenite za6toto ako sa suhi bronzanta tam 6te stane po-tumen!

paradiso
05-23-2008, 20:00
NE SI ZIMAI F NIKAK1V SLU4EI AZ SAM SI ZIMALA UJASEN E PETNA POSLE SI ZEH NA JOHNSONS HOLIDAYSKIN MN PO QKO NQMA PETNA STAVA MN HUBAV TEN RAVNOMEREN

pepita87
05-23-2008, 21:45
hahha,imam mnogo nepriqten spomen s tozi produkt :D :razz: ,iska se golqm maistorluk da go nanese6!,nz otdale4 kak izglejda,no znam ot blizo.vse edno ne si se kupal 3 sedmici i nierdata ti se e pomazala po tqloto :razz: ujasss!Ot togava se doverqvam eedisnstveno na solariuma!

ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 10:09
здравейте ! някой ползвал ли е автобронзатора на avon ??..искам да си го поръчам,но нз дали може да си мажа и лицето с този,който е за тяло или трябва да си поръчам и двата(и за лице и за тяло)..вие как смятате?..и за тези,които са го ползвали..след колко време имаше ефект и доволни ли сте от резултата ?
Аз се за Avon пиша...може би защото до скоро бях дистрибутор,но искам да отбележа,че Avon имат малко качествени неща и автобронзантът е един от тях :)

ReaLLy_SweeT
05-24-2008, 10:10
hahha,imam mnogo nepriqten spomen s tozi produkt :D :razz: ,iska se golqm maistorluk da go nanese6!,nz otdale4 kak izglejda,no znam ot blizo.vse edno ne si se kupal 3 sedmici i nierdata ti se e pomazala po tqloto :razz: ujasss!Ot togava se doverqvam eedisnstveno na solariuma!
Просто го разнеси равомерно аз като си сложих и ефектът беше "WoW" xaxaxa :D

FOREVAR_ALONE
05-24-2008, 11:01
edna moq fr be6e stanala na petna ot tva na avon 8-) po dobre ne riskyvai ako ne iska6 lqtoto da hodi6 s dalagag rakav 8-) otidi na solarium :)

xhuxhu
05-24-2008, 11:09
Po dobre solarium... 4uvala sam 4e ne sa mnogo dobri tez produkti na AVon..no kakto si reshish de :)

pepita87
05-25-2008, 16:41
Просто го разнеси равомерно аз като си сложих и ефектът беше "WoW" xaxaxa :D

kolkoto i ravnomerno da go sloji6 stava na petna!!!ne gi uvajavam az tiq mazila!

Vaksinirana_kokoshka
05-25-2008, 17:31
аз пък си забърквам следния автобронзант сама -малко криемче и фон дьо тен + лъжичка лимонан киселина бъркам го , оставям за 2 мин в микровълнота след това слагам сока от един токущо изцеден портокал и се мажа :-) ефекта е невероятен и много по добре от тия химикали които продават 8) 8)

valentinka_1990
05-25-2008, 18:14
аз пък си забърквам следния автобронзант сама -малко криемче и фон дьо тен + лъжичка лимонан киселина бъркам го , оставям за 2 мин в микровълнота след това слагам сока от един токущо изцеден портокал и се мажа ефекта е невероятен и много по добре от тия химикали които продават

ама това сериозно ли това?

barbie_94
05-25-2008, 18:16
И аз не съм пробвала ..

Vaksinirana_kokoshka
05-26-2008, 12:38
Да пробвайте всяка година се подготвям за плаж с тая рецепта :grin: определено има ефект 8)