View Full Version : Какво да правя? ;(
Защо ли се регнах
05-22-2008, 21:28
Това е моята история. Ще се радвам ако ми отговорите кокретно. Ето я и нея:
Значи, момче на 16 години съм. Преди 2 дена майка ми замина за София да и правят операция и ще стои там поне 2 седмици. Баща ми работи на корабите и се прибира на 2 месеца в годината. Майка ми извика съседката, която е на 35 и въпреки години е доста добре оформена, също така има доста добро тяло. Разведена е. Поне 2 седмици ще съм с нея. Вчера стояхме по цял ден с нея и беше доста забавно. Вечерта на финала бях доста, НО ДОСТА изненадан...тя дойде по сутиен и боксерки...целия се изчервих. Тя като човек ме попита какво ми е...и аз веднага се сдухах и отговорих "нищо, нищо". И така...днешния ден пак с нея по цял ден гледаме филми, говорим си и тн. Харесва ми да съм с нея. Искам да си остане в нас...хора мисля, че се влюбвам...колкото и странно да звучи. Какво да и кажа? Какво ще си помисли?...Подчертавам СРАМ ме е адски много ме е СРАМ, дайте свойте мнения. Ще съм ви много благодарен. Ако искате дори оставете си скайповете на лична да лафим по скайп, че по цял ден само това ми се върти в главата...
ironi_sky
05-22-2008, 21:33
Излизай по-често!!! :D :D :D
P.S. Хвани си гадже (на твоите години)
Pliok0019
05-22-2008, 22:17
Недей да й казваш абсолютно нищо! Няма начин да бъдете заедно. Откажи се преди да е станало опасно.
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-22-2008, 22:58
а ти на колко си??! .. все пак не мисля че е редно .. маика ти и има доверие на тази жена пф .. :shock:
Chefinkaaa
05-22-2008, 23:11
Баси :shock: как може такова нещо :D :D :D :D и майка ти има доверие на тази жена...ако те съблазнява...лошо :D :D .. на 35 е още по-лошо :D ... просто е извратено и странно.. както казаха по нагоре.. излизай по-често.. и си хвани гадже НА ТВОИТЕ ГОДИНИ.. не се зарибявай по лелички... пък и да те иска съм сиг че те иска за секса 8-) та ти си на 16 !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
evelinka1122
05-23-2008, 04:57
не се поддавай на изкушението :D
Прасни я, бе.. 8-)
Ама.. знам ли..
Познаваш ли я?
Лисица ли е?
Женена ли е?
Мъжът и къде е?
Доволна ли е от брака?
8-) 8-) 8-)
MiLeNcHeToO
05-23-2008, 07:25
+1..4ove4e osuznai se,tq e na 35 ,a ti na 16 :shock: a puk i ti e susedka,kakvoto i da pravite 6te se razbere nqma na4in :? kakto kazaha,ne se poddavai na izky6enieto,posle 6te sujalqva6 :D
Тая лека няма ли си какво да прави,че се разхожда гола пред деца(нищо лично)!Помисли си за последствията и дали ти пука от тях и тогава прави каквото смяташ за добре ;)
SiegHeil
05-23-2008, 07:29
Бодни съседката братле :grin:
Pasific_paradise
05-23-2008, 09:14
Ми какво лошо има:)Ако искат да са заедно-нека. :grin:
slun4ice_90
05-23-2008, 09:56
Ми какво лошо има:)Ако искат да са заедно-нека. :grin: :shock: Ти,не си в ред да даваш такива "съвети".Та той е на 16..тя на 35..+това съседката им.. :-o Майка му й се е доверила...да гледа малкото й лапе...Изличай по-често,че доста се стреснах..докато,четох темата ти...Човек,за теб няма ли момичета,не лелки.... :? :-o Вземи малко,и ела на себе си... :wink:
MaLkaTa_LaDy
05-23-2008, 10:00
+2
after_shock
05-23-2008, 10:06
ИЗГОРЯ КОМШИЙКЕ :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!!
Chefinkaaa
05-23-2008, 12:56
Ми какво лошо има:)Ако искат да са заедно-нека. :grin: :shock: Ти,не си в ред да даваш такива "съвети".Та той е на 16..тя на 35..+това съседката им.. :-o Майка му й се е доверила...да гледа малкото й лапе...Изличай по-често,че доста се стреснах..докато,четох темата ти...Човек,за теб няма ли момичета,не лелки.... :? :-o Вземи малко,и ела на себе си... :wink:
+6.. точно.. представи си издънката след като майка ти разбере :D :D ако я свършиш няква :lol:
BulgariaZaBulgarite
05-23-2008, 13:51
Не ги случай тея пачи дет ходят с 30 годишни педофили с мерцедеси...Бодни комшийката брат 8-)
8-)
glavolomno
05-23-2008, 15:04
Според мен трябва да помислиш добре и да не превръщаш едно ... как да кажа...елементарно и повърхностно желание за СЕКС ( което е нормално за твоята възраст ) та да не превръщаш това в една мания, че си влюбен и я желаеш не само сексуално...Това е важно и трябва да се научиш да разграничаваш нещата! Секса си е секс, независимо дали ще е с момиче на 16 или с жена на 35! Любовта е нещо различно - тя се гради, не идва с моментното желание за чисто физическия контакт !!! Но това е лично мое мнение и не желая да те обременявам с него! Ти си този, който ще вземе решение какво да прави !!!
GregoryHouse
05-23-2008, 15:07
Не си влюбен ами ти се ебе...еби я...да ти идва тъй в стаята и тя сиг има педофилски мисли :D
Timbaland
05-23-2008, 15:53
Любовта или желание за секс все тая!
Изчукай я! :smt023
Няма да откаже на младо яре!
щом си съблича по сутиен значи това е знак,че й е горещо!Fagaldo
ВнИМАНИЕ!
Баси :shock: как може такова нещо :D :D :D :D и майка ти има доверие на тази жена...ако те съблазнява...лошо :D :D .. на 35 е още по-лошо :D ... просто е извратено и странно.. както казаха по нагоре.. излизай по-често.. и си хвани гадже НА ТВОИТЕ ГОДИНИ.. не се зарибявай по лелички... пък и да те иска съм сиг че те иска за секса 8-) та ти си на 16 !! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: +1
TheMaggie
05-23-2008, 16:13
Пф,ми и ти,и тази твоя съседка,която те "наглежда" сте разгонени...+ Т'ва не сте добре.В този случай правиш кфот ти дойде... :?
soul1199
05-23-2008, 17:20
Ти,не си в ред да даваш такива "съвети".Та той е на 16..тя на 35..+това съседката им.. Майка му й се е доверила...да гледа малкото й лапе...Изличай по-често,че доста се стреснах..докато,четох темата ти...Човек,за теб няма ли момичета,не лелки.... Вземи малко,и ела на себе си...
+6.. точно.. представи си издънката след като майка ти разбере ако я свършиш няква
+7 :D :shock:
hoDii za baLonCheta i deistwai :D :razz:
xXxScreamxXx
05-23-2008, 17:34
a[N]D[i]T[k]a]а ти на колко си??! .. все пак не мисля че е редно .. маика ти и има доверие на тази жена пф .. :shock:
мда.... ааааааама то и жената ако му мисли нещо .. :D :D
бахти, какви съвети му давате... пък и той един... :x вземи прочети "Четецът" и ще ти стане ясно защо връзка между 16-годишен и 35-годишна е едно извратено, опасно и най-вече ГЛУПАВО нещо! ти си пълен идиот...
TheNewReligion
05-24-2008, 00:33
Абе , много си тъп . Как може да харесваш жена , която би могла да ти е майка ! Остава и да я изнасилиш та тогава вече ще съм напълно убедена , че много ти липсва акъла ! :?
danii1994
05-24-2008, 19:26
недей да ги слушаш тея койту ти казват да я ..... ще съжаляваш и кво 1 ти път ще бъде с 35годишна тва е баси тъпоту и как ще се почувстваш след няколко години като се сетиш а а а
dimanushka
05-24-2008, 20:39
лол... тая не е мормална да се разхожда така пед тебе..... моля те излез.. стой навън ако трябва сам ама да не ти е около очите
Не и казвай нищо.Така ще е най-добре.Толкова ли си зле,че щом някаква лелка се съблече пред теб веднага се "влюбваш" ? Явно не излизаш достатъчно :?
I_likE_Sex
05-25-2008, 00:16
Кажи и другият път да дойде без прашки и сутиен и я прасни! :D