View Full Version : Баща ми или не иска или просто не може да ме разбере !
sladka_mandarinka
05-22-2008, 21:58
Баща ми не ме разбира - той не разбира че аз съм във възраст в която искам да излизам с приятели и имам мн други интереси освен това да седя в нас над учебниците!Една вечер аз излезнах на кино с една приятелка да ходим на един филм от 22:00 и нейните родители бяха с нас и други хора защото филма беше хит . те бяха казали на баща ми че в 00:00 обюе закъсняхме с 15 минути и като се прибрах ми вдигна скандал и ми каза че съм почнала да водя мн лек начин на живот че не съм обичала семейството си и т.н. и сега иска да .. грешка ми заповяда 4е след като се върнем от Турция (за уикенда) ми заповяда - да бъда у4ени4ка както си трябва и 4е ве4е той щял да определя с кой ще излизам, кога и т.н. и така щяло да бъде докато навърша 18 години ... нз тва дали ми го е казал от гняв и после всичко да помине или наистина така ще се случи
Искам да добавя 4е той никога не ме е разбирал под никаква форма
Spider4eto
05-23-2008, 06:48
Баща ти турчин ли е? Ако е турчин, значи така е възпитан, смисъл би трябвало да знаеш. Според мен ако седнете да си поговорите нормално и му обясниш как се чувстваш, и му докажеш, че независимо от това дали излизаш или не, изкарваш добри оценки, ще успееш да го убедиш да не бъде толкова строгhttp://www.getsmile.com/emoticons/funny-smileys-68129/laugh.gif
На колко си години всъшност?Не си мисли,че това се случва само при теб.Случва се на всеки.Баща ти иска най-доброто за теб,иска да те научи на някакви навици и не му се сърди за това.Разбира те,защото и той е минал по пътя ти,но тогава е допуснал грешки,които не иска ти да повтаряш.Освен това си момиче,а бащите ревнуват много дъщерите си.Следващия път,когато излезеш се върни точно навреме или малко преди часа,който ти е казал.Ако случайно ти се наложи да закъснееш(избегни го ако можеш) ЗАДЪЛЖИТЕЛНО му се обади,за да го предопредиш.Ако не можеш от твоя телефон намери от друг,но непременно го уведоми.Така може да закъснееш,но той ще види,че все пак не си толкова безотговорна и ще е по-спокоен.Късмет!
Баща ти се притеснява за теб. Знаеш колко е опасно вечер по улиците, той те обича и се опитва да те предпази. Да, едва ли е това начина, но той така разбира нещата, не го съди. Седнате и поговорете, че искаш малко свобода и му спечели доверието.
П.П. А ти на колко години си?
cLaDyRcHe
05-25-2008, 12:35
pomoli maika si da pogovoi s ba6ta ti :)
ThunderGoddess
05-25-2008, 12:45
Прояви малко повече отговорност и си спазвай вечерния час. Смисъл такъв аз не смятам, че баща ти е толкова строг. Щом те е пуснал на прожекция на филм от десет часа ... извинявай, ама по закон, ако си под 18, след десет не трябва да си навън. Ако изкарваш хубави оценки, предполагам баща ти няма да има нищо против да си излизаш с фрс с уговорката, че ще спазваш часа, в който ти каже да се прибереш :)