View Full Version : Сядане!
Meri_007
05-23-2008, 12:04
Искам да попитам,понеже от скоро правя анален секс,това че след акта сядането ми е някак си особенно и странно и усещането че още ми е в дупето,нормално ли е?Продължителността на тези симптоми са някъде около 1 ден.Чакам вашите мнения.
varnen4e
05-23-2008, 12:14
Нормално е.
amatorium
05-23-2008, 12:30
Искам да попитам,понеже от скоро правя анален секс,това че след акта сядането ми е някак си особенно и странно и усещането че още ми е в дупето,нормално ли е?Продължителността на тези симптоми са някъде около 1 ден.Чакам вашите мнения.
Palavnitsa! Da si sedish na dupeto ... 8)
Нормално е. А и при мен беше така.... :)
prettyIdeath
05-23-2008, 12:41
хихи.. И аз се питах същото в началото :-D . Напълно нормално е.. :)
NasiO_BG
05-23-2008, 12:54
Palavnitsa! Da si sedish na dupeto ... 8)
:razz: споко
Ilarion_III
05-23-2008, 14:05
Абе аз като пръдна сядането ми е някак си особенно.
beb4eto0o
05-23-2008, 19:17
6te svikne6 s opita
Virtuallll
05-23-2008, 20:39
Ще свикнеш... Това е първата фаза, после ще почнеш да се наакваш :)
Virtual^Reality , това беше леко бруталнооо....
Meri_007
05-24-2008, 07:34
Ще свикнеш... Това е първата фаза, после ще почнеш да се наакваш :)
И аз съм го слушала това,но се надявам никога да не изпадна в такава неловка ситуация.
dexterssis
05-24-2008, 12:49
чела съм че ако си упражняваш мускулите това чувство е по-слабо и отминава по-бързо...а иначе е нормално и аз съм се чувствала така :) но ми минава за 1-2 часа :)
marina star
05-24-2008, 18:39
bi trqbvalo da e normalno :-o
princesa_viki
05-25-2008, 18:07
Нормално е,защото самия анус се е разтегнал при акта и след това се усеща чувството,че пениса на момчето е още там ..
На вас дупетата са ви направени за да седите на тях, а не да си бутате в тях разни мъжки полови израстъци, така че си прави сметка дали ще сядаш или ще изпадаш в неловки ситуации. Колкото дали е нормално - да, ако отскоро го практикуваш.
be ne znam kolko e normalno ama zadnika e napraven za suvsem drugi ne6ta ne da ti go butat tam :-o zamisli se
rozova_lady
05-26-2008, 14:07
да нормално е недей да се притесняваш и при мене е така след анален това е защото още си разширена но преминава . :-)
BirdsFarm
05-26-2008, 20:46
това е от храната да знаеш!
gergana_sweet
05-30-2008, 06:28
Нормално е не се притеснявай и при мене е така.
тея кво и се карат кат иска що да не се е*бе ж дупето мхм
Malkoto_Hap4e
05-30-2008, 13:33
ЕСТЕСТВЕНОО! :razz:
чела съм че ако си упражняваш мускулите това чувство е по-слабо и отминава по-бързо...а иначе е нормално и аз съм се чувствала така :) но ми минава за 1-2 часа :)
Абе да бяха 1-2 часа - добре щеше да е. Ама мен 2 седмици, има-няма, ме боля....боля- силно казано, но като сядах и ми беше леко некомфортно.
be ne znam kolko e normalno ama zadnika e napraven za suvsem drugi ne6ta ne da ti go butat tam :-o zamisli se
От една страна е така, но замисли се, че на някои момчета там им доставя повече удоволствие....Всеки е различен, не мислиш ли? :)
6te svikne6 s opita
+1
От една страна е така, но замисли се, че на някои момчета там им доставя повече удоволствие....Всеки е различен, не мислиш ли? :)
suglasen sum,vseki s nomera si 8-)
key_of_hell
06-01-2008, 19:19
be maaa mu stara vsi4kite li pravite analen sex, qvno az sum nqkva izostanala i 4estno kazano predpo4itam da si ostana takava
FeelMyPain
06-01-2008, 19:25
Доставя ни повече удоволствие там само и единствено когато другата дупка на партньорката ти е толо'а голяма че хлопа...Мисълта ми беше,че там е по-тясно и затова е яко...Иначе като цяло не съм привърженик :?
Доставя ни повече удоволствие там само и единствено когато другата дупка на партньорката ти е толо'а голяма че хлопа...Мисълта ми беше,че там е по-тясно и затова е яко...Иначе като цяло не съм привърженик :?
az puk analen sex ne sum pravil nikoga no da si kaja nqmam nikakvo jelanie ne znam za6to no prosto gram ne iskam
DieselBlood
06-02-2008, 09:12
Кат та боли отзад как няма