View Full Version : Какво мислите за..?
Кфо мислите за момчета които много
псуват и се държът аругантно ? :D
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
slun4ice_90
05-24-2008, 17:07
псуват и се държът аругантно ?Мисля,че са загубеняци и не се занимавам с тях... :-P :) :?
MartyParty
05-24-2008, 17:07
Че са навсякъде.
Разбира се правят го с цел да се лафи и
да
варви майтапа ;)
И не псуват момичета да подчертая :shock:
sh3_1s_7h3_0n3
05-24-2008, 17:10
По-скоро ме отвращават. :)
suitable
05-24-2008, 17:12
Брей, хората много често започнаха да питат за себе си под друг контекст .. ;}
nicolepcd
05-24-2008, 17:12
Преди мислех, че се правят на интересни, но с времето все повече се уверявам, че си им идва от вътре вече 8-)
Точно за мен става въпрос и започвам да се
замислям :(
Възможно ли е да псувам толкоа много : :shock:
Като се ядосам напрао моа да накарам някой да се насере от смях
ако ме чуе как ругая :shock:
Па зимам да се зачудвам много относно тая моя черта.
Естествено старая се да паза самообладание ама то от вътре ми идва както казаха някой ;( :D
Ем кво мисля...правят се на интересни малко или много...това или е начин да привлекат внимание или да избият някакъв комплекс..Незнам,не се занимавам с такива и ги избягвам,защото правят много лошо впечатление. Говоря като цяло де,при теб причината може да е друга разбира се.Но съветвам те да се въздържаш малко от ругатни,защото повечето мацки не харесват това поведение. [-X
Голяма шитштина някой мое ли да ми предложи лек :-o
MartyParty
05-24-2008, 17:26
Ем такива момчета много има вече.Ако си решил ,че това е някакъв начин да привлечеш момичешкото внимание,е безполезно.Можеш да си забавен и без да изпростяваш.
MartyParty
05-24-2008, 17:29
Ам...просто спри.
Забивай си един пирон в ръката всеки път като изпсуваш.
Излиза е да го еба ...
Щипал съм се хапал съм се неще ей :(
Вариант 2.
Излез от пубертета.
megasexy
05-24-2008, 17:36
т.7 от Правилника!
ne mi puka za mujete. mrazq gi. obichkam si vancheto i tochka. :D !
т.7 от Правилника!
Случайно да страдаш от деменция?
megasexy
05-24-2008, 17:41
т.7 от Правилника!
Случайно да страдаш от деменция?
ne, no ti da. poznah li ?
crazyhair
05-24-2008, 17:56
това е от много яд и стрес според мен и злоба...
nZ kvo da ti kaja leka e da spe6 i pove4e da ne upotrebqva6 tezi dumi i da si obogati6 re4nika!! KILLSWITCHENGAGE brat maniq taq pic 4e mi stava sme6na ne go zmai na seriozno no as sam 7 klas i iam po golqm grab ot tebe makar da ne sam mn zdrav!!!
това е от много яд и стрес според мен и злоба...
nZ kvo da ti kaja leka e da spe6 i pove4e da ne upotrebqva6 tezi dumi i da si obogati6 re4nika!! KILLSWITCHENGAGE brat maniq taq pic 4e mi stava sme6na ne go zmai na seriozno no as sam 7 klas i iam po golqm grab ot tebe makar da ne sam mn zdrav!!!
И защо си мислиш, че си толкова як ?
Пък и от де знаеш колко ми е гърба ? :shock:
И да ти кажа съмнява ме леко ама както и да е ... :razz:
moon_flower
05-24-2008, 18:01
Успокой се,дишай. :D
На мен пък не ми прави бог знае какво впечетление.Като е псуване за майтап и ей така като ежедневие(а не да псуваш момиче) става. :) Като се има впредвид,че и аз го правя,а съм момиче.. :D И цялата ми компания...боже,не ми се мисли... :D
Някой да каже моля как да се отуча да псувам че и на мен ми е неприятно :(
moon_flower
05-24-2008, 18:07
За какво ти да се отучваш ? Това си си ти,ако ти е наистина неприяно,няма да го правиш и ще се спираш сам. :) И все пак като си си с приятелите не виждам какво толкова страшно има в това да псуваш.Много хора го правят..
В даскало като почна няма спиране като руската машина ... :D
moon_flower
05-24-2008, 18:13
Еми голяма работа,всички го правят,не си единствен. :D
Еми голяма работа,всички го правят,не си единствен. :D
Май наистина съм взел да се сдухвам :D
или така ми се струва ?
Ти си момиче и нети пука ако момче псува пред тебе най-аругантно ?
На колко си, ако не е тайна ? :)
danii1994
05-24-2008, 18:16
мн са гадни тези момчета ни бих имала такова гадже :(
`loretka`
05-24-2008, 18:20
аз не ги харесвам тези момчета,но понякога ако един път се изпусне ред мен няма да е толкова фатално :-D :-D
moon_flower
05-24-2008, 18:21
Ми на 15 съм и наистина не ми пука.. :D Стига мен да не ме псува,щот тогава и аз ще се задействам.. :D
Ми на 15 съм и наистина не ми пука.. :D Стига мен да не ме псува,щот тогава и аз ще се задействам.. :D
Дали щото съм на 2 патрончета водка немога да ти прочета поста
като хорта или немога да го асимилирам както треа, или
нещо неми е уред :shock:
еЕе се пак момчета ... :-D такива ги има навсякъде... :-s :!:
MartyParty
05-24-2008, 18:26
Айде честито взимайте се :grin:
moon_flower
05-24-2008, 18:30
moon_flower написа:
Ми на 15 съм и наистина не ми пука.. Стига мен да не ме псува,щот тогава и аз ще се задействам..
Дали щото съм на 2 патрончета водка немога да ти прочета поста
като хорта или немога да го асимилирам както треа, или
нещо неми е уред
Ми не знам,мойе да си пиян.. :D Какво пък му е толкова странното,че не ми пука? Има време да ги гледам тия неща,сега трябва да ми е весело. :D
MartyParty :
Айде честито взимайте се
Ти пък ни ожени направо! :D
MartyParty
05-24-2008, 18:35
Неска и аз не съм чиста...Ама мен на една бира ме хваща повече не ми е нужно.
Иначе можеби от пепелта на собственото си отчаяние се опитвам да възродя всяка друга човешка надежда,освен моята.
iYiuTaKA
05-24-2008, 18:51
То може ли човек да непсува накъдето и да се обърнесх виждаш хора който заслужават яко да им сложиш :-x
Да мерси на всички постнати отговори от момичета :)
Много ми помогнахте да разбера, защо "момите" ме мразят толкова много :D явно щото съм аругантен :D
Ще се опитам да се владея ;)
MartyParty
05-24-2008, 19:37
Иначе можеби от пепелта на собственото си отчаяние се опитвам да възродя всяка друга човешка надежда,освен моята.
като му кръкнеш и ставаш поет а ? харесваш ми :::
Не е само тогава,аз попринцип съм си такава.мисля да кандидатствам за НАТФИС ,но съм разкъсана от идеята да се заема с нещо сериозно като журналистика- да престана да обръщам всичко на бъзик и на поезия все едно не съм от тоя свят.
AnChItOoOo
05-24-2008, 19:41
Преди мислех, че се правят на интересни, но с времето все повече се уверявам, че си им идва от вътре вече 8-)
Съгласна съм ;-)
FireWing
05-24-2008, 19:49
И аз псувам доста ама не момичетата а за някви тапотии например ако някои ме настъпи и ми изцапа кеца :) (ако е момиче нишо не казвам)
MartyParty
05-24-2008, 20:00
като му кръкнеш и ставаш поет а ? харесваш ми :::
Не е само тогава,аз попринцип съм си такава.мисля да кандидатствам за НАТФИС ,но съм разкъсана от идеята да се заема с нещо сериозно като журналистика- да престана да обръщам всичко на бъзик и на поезия все едно не съм от тоя свят.
занимаваи се с това което изкарва пари... може да звучи тъпо ама..
Нищо не пречи да е тъпо и вярно едновременно.
donkihot
05-24-2008, 20:14
у левоо
MartyParty
05-24-2008, 20:22
е ти си някво копие на Пейтън а ? 8-)
Има доста сходни черти,но аз имам повече поводи да се усмихвам.Друг въпрос е,че често ги пропилявам.
rusoto_baby_f
05-24-2008, 21:30
псуват и се държът аругантно ?Мисля,че са загубеняци и не се занимавам с тях... :-P :) :?
+1
+1
+1 ne mi dopadat takiva mom4eta..predpo4itam dori po sramejlivite otkolkoto nqkakuv nadut i aroganten koito psuva na vseki 2 secundi (poznavam n takiva za sujalenie)
gothic_angel
05-31-2008, 12:11
Ем кво мисля...правят се на интересни малко или много...това или е начин да привлекат внимание или да избият някакъв комплекс..Незнам,не се занимавам с такива и ги избягвам,защото правят много лошо впечатление. Говоря като цяло де,при теб причината може да е друга разбира се.Но съветвам те да се въздържаш малко от ругатни,защото повечето мацки не харесват това поведение. [-X
+1
Ch0K0_bArBiE
05-31-2008, 12:36
Ем такива момчета много има вече.Ако си решил ,че това е някакъв начин да привлечеш момичешкото внимание,е безполезно.Можеш да си забавен и без да изпростяваш.
права си :)
Ch0c0la73
05-31-2008, 13:01
Че са навсякъде.
Jessika_MG
05-31-2008, 15:36
Арогантността я приемам, но псуването е определено признак на изпростяване
Spider4eto
05-31-2008, 15:41
Опитомявам ги 8)
sladur4etyYy
05-31-2008, 15:51
познавам доста такива момчета и повечето от тях всъщност не са простаци, на каквито се правят. това им нагло на пръв поглед поведение, е просто начин да изпъкнат и да привличат внимание
tva stava kogato mn se qdosa6 i na mene mi se e slu4valo da se izpusna 1 2 pati :D :D :D :D :D :D :D
tva stava kogato mn se qdosa6 i na mene mi se e slu4valo da se izpusna 1 2 pati :D :D :D :D :D :D :D
А така... На всеки се случва...
dar4enceto92
05-31-2008, 17:49
Такива на мен са ми отвратителни. Много мразя като псуват по улиците. Вчера се прибирах и минавам покрай едно кафене, и пак някакви такива седнали там, и като се ядосах, и им викам "Абе вие за к'ви се мислите, че да ми псувате наляво и на дясно. Псувайте си у вас. Не съм ви жена, че да ви търпя простотиите"...Те не успяха да ми отвърнат дори и да са искали, щото аз се обърнах и си тръгнах, но сигурно и мен са напсували...
Ми определено не съм такова момиче и не ми допадат.. :wink: Грозно е просто :)
sweet_sorcerer
05-31-2008, 20:51
и аз така.. 8) 8)
Мисля, че се правят на интересни, защото ги е страх, че ако спрат да се държат така няма да са център на вниманието, а тфа е мноооого тъъъъъпо! тия дето се държат така ме отвращават! :?
Aз лично се кефя на такива, но мръснишките шеги с мярка все пак :-D а относно това как да се пребодиш...опитвай се да си ги мислиш на ум или да ги замениш с други думи пък може и да си биеш по един шамар през устата 8-)
ludo_momiche
06-02-2008, 11:28
[quote="zero"]Кфо мислите за момчета които много
[b]т.7 от Правилника!
Е пъъъ,к'во да кажа? Много е секси... :-D ...Да бе,хич не ме кефят такива индивиди.
varnen4e
06-02-2008, 11:30
Хах... хормони.. :) Ми не ми пречат.. ;)
PrettyInScarlet
06-02-2008, 14:43
Има някой който не само псуват ами се и оригват крещят скачат .. :( голям срам ..
TreeHill
06-02-2008, 14:46
да,определено..
TreeHill
06-02-2008, 14:47
да,определено..
+1 .. адските индианци..
vesito13
06-02-2008, 15:27
мен те много си ме кефят :grin: :grin: :grin:
sasha_90
06-02-2008, 16:21
Мисля,че са твърде отблъскващи или поне за мен е така.Не ми допадат такива.
the_best_f
06-02-2008, 20:59
Не са ми по вкуса. Опитите да се правят на интересни не минават. :?
Shadowscape
06-02-2008, 21:05
Избягвам да мисля за такива.