View Full Version : обезкосмяване
Divachence`f
05-25-2008, 09:30
кой къде се обезкосмява?Какви продукти използвате?
Spider4eto
05-25-2008, 09:33
обезкосмявам си краката подмишниците и отдолу. За отдолу и подмишниците със самобръсначка, ама мисля да почна с кола маска, а краката с епилатор :)
barbie_94
05-25-2008, 09:48
Подмишниците - с епилатор или кола маска;
Краката - с епилатор или самобръсначка,ако нямам време;
Интимните части - кола маска ;
И сега мисля да си махна космите на ръцете с кола маска.
xXxScreamxXx
05-25-2008, 10:28
един съвет .. 1вия път на ръцете ги махни с бръснач , а после като поникнат с кола маска или епилатор :)
VilleBaby
05-25-2008, 10:35
краката и ръцете-епилаторче :)
подмишниците-епилаторче пак :D
отдолу-козметичката :D
ReaLLy_SweeT
05-25-2008, 11:18
кой къде се обезкосмява?Какви продукти използвате?
Навсякаде освен п орацете това е нечовешко и сам ползвала всички продукти :) които съществуват :)
Ch0c0la73
05-25-2008, 13:11
krakata(kola ili brasna4) triagalnika(brasnenee) racete (kola) mishnicite (brasna gi) korema i krasta (shte hodq utre na kola) :grin:
barbie_94
05-25-2008, 13:56
един съвет .. 1вия път на ръцете ги махни с бръснач , а после като поникнат с кола маска или епилатор :) А защо първо със самобръсначка ?
един съвет .. 1вия път на ръцете ги махни с бръснач , а после като поникнат с кола маска или епилатор :) А защо първо със самобръсначка ?
Aa недей по-хубаво на ръцете с бръсначка,дори да ти е за 1--ви път.Ще ти станат повече и по черни.По-добре дай с кола маска,на мен 1-вия път така си ги направих и не болеше много,болката беше мигновена,а после си беше много гладичко :grin: :grin: Но с бръсначка в никакъв случай,особено пък на ръцете :?
NightFairy
05-25-2008, 15:49
Aa недей по-хубаво на ръцете с бръсначка,дори да ти е за 1--ви път.Ще ти станат повече и по черни.По-добре дай с кола маска,на мен 1-вия път така си ги направих и не болеше много,болката беше мигновена,а после си беше много гладичко :grin: :grin: Но с бръсначка в никакъв случай,особено пък на ръцете :?
Аз първия път на ръцете си ги махнах със самобръсначка и сега също, ако нямам време или ме мързи ползвам самобръсначка и нито са ми повече, нито пък по черни...
ръцете, краката, мищниците - епилатор или самобръсначка?(ако нямам време), отдолу - самобръсначка. Най-яко е със епилатор за всичко освен интимните части. :grin:
Podmishnicite-Brasnachka..
Krakata-Brasnachka ili epilator.. zavisi
Otdoly--brasnachka
iskam s epilator da probvam "otdoly" no me e strah.. aide nqkoi koito go pravi da kaje dali mnogo boli ili pyk kolko se zapazva rezultata :)
MoMoXiXi
05-26-2008, 16:13
Ами аз половината подмишници ги карам със самобръсначка, а долната част към гърдите с епилатор.. че имах малък инцидент .. като на оная реклама дето оня уж си бръсне само мустаците и брадата, а си обръсна и главата :D:D и така :D
Краката ги редувам-един път месечно с епилатор, останалата част със самобръсначка, че ме боли от епилатора... отдолу го карам със самобръсначка.. знам, че е по-добре с кола маска ама... xD
ИСКАМ да питам нещо!
Каква кола маска можете да ми препоръчате за подмишници и за крака? Знам, че има топли, студени, ленти , и само това- каква им е разликата не знам :)
Ами аз половината подмишници ги карам със самобръсначка, а долната част към гърдите с епилатор.. че имах малък инцидент .. като на оная реклама дето оня уж си бръсне само мустаците и брадата, а си обръсна и главата :D:D и така :D
Краката ги редувам-един път месечно с епилатор, останалата част със самобръсначка, че ме боли от епилатора... отдолу го карам със самобръсначка.. знам, че е по-добре с кола маска ама... xD
ИСКАМ да питам нещо!
Каква кола маска можете да ми препоръчате за подмишници и за крака? Знам, че има топли, студени, ленти , и само това- каква им е разликата не знам :) Топлата кола маска е няколко вида: има във формата на рол-он,която пари много,има и течна,която трябва да се сложи във гореща вода за малко и след това я нанасяш.Лентичките се залепят и това е.Студената кола маска се слага във фризер за известно време след това я вадиш и лепиш.Според мен рол-он и студена са най-неудобни,защото от рол-она едно момиче си беше направило плюски !!! А студената започва да се размазва,лепи се навсякъде,с нея трябва да се действа много бързо.
MoMoXiXi
05-26-2008, 17:00
значи топлата дето се топли във вода и лентичките са най-добре? :)
paradiso
05-26-2008, 18:28
oo kak sam si patila endo lqto ot studena kola maska ama de um f 40 gradusovi temperaturi da q polzvam prosto bqh na vilata i epilatora ne be6e s men napraoo poludqh inache po temata krakataepilator 4at pat br1sna4 pri ekstremni situacii i pr plaj gi minavam i s br1sna4 da sa po gladki :D na tri1g1lnika s pinseta ili depiltoar pod mi6nicite br1sna4 s epilatora mi te4e kr1v i mn me boli a za racete sq mn se dvouma :D