Влез

View Full Version : ИМАМ НУЖДА ОТ ГОЛЯМА ПОМОЩ!!

happy end
05-25-2008, 12:05
От вече 2 год.обичам едно момче безумно мн ....бяхме гажета 1 год,след което той ме остави... :cry: и вече 5 месеца се боря да си го върна ,но той вече не ме обича .... :-# кво ли не опитах...кво ли не правих за него ...в един момент правих всичко което иска ,но той пак не иска да се върне при мен.всичките ми приятелки казват да го забравя ,но не е толкова лесно опитах,но не мога ...обичам него и това е !! Бях с други момчета ,но не мога да съм с друг ...Сега сме само приятели ,той си има други момичета ..,а аз съм сама и нз кво да правя с това мое тъпо сърце ...Той мн ме наранява ,кара ме мн пъти да плача ,но вместо да спра да го обичам ,аз още повече лудвам по него ...Причиних му преди време мн болка .По мн лош начин му казах ,че го обичам ...беше ме страх да му го кажа и се представих за друго момиче и 3 месеца го лъгах ,че съм някоя друга ...на края му казах ,коя съм и той и ми прости всичко и след това тръгнах ме ...По някога след 1 часа седя и плача ,че го обичам и не мога да го забравя и му се обаждам ..той вместо да ми се развика ,че го търся в 1 през ноща се държи мн мило и добре гледа да ме оспокой .. :-# по някога се държи мн готино ,но по някога е мн лош и се държи мн судено :cry:
обичам го и нз кво да правя с живота си ?
той не иска да е с мен .. :-# :-# :-#
ХОРА КАЖЕТЕ МИ КВО ДА НАПРАВЯ ЗАДА ГО ЗАБРАВЯ ???
искам да изпия нещо и след това вече да не го обичам :cry:
моля ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ С НЕЩО ..
ДАЙ ТЕ МИ СЪВЕТ ,ЧЕ ТАКА НЕ МОГА ДА ЖИВЕЯ :cry:
ПО ЦЯЛА ДЕ ДА ПЛАЧА ЗА НЕГО...най боли от любов не споделена :-#
ПОМОЩ!!

благодаря ,че прочетохте това сори за грешките...

nicolepcd
05-25-2008, 12:11
Еми виж сега... щом той не иска да бъде с теб защо не го оставиш? :-o Прекъсни всякаква връзка с него... и ако му пука поне малко за теб ще те потърси, но ако не му пука - с времето, като нямате нищо, което да ви свързва... тогава може и да го забравиш :-o Няма смисъл да си съсипваш така най - хубавите години :? Успех :)

Wrathchild
05-25-2008, 12:15
Да не става дума за оня, дето му тичаше по задника и каквото той кажеше го изпълняваше?

MiMcHeToOo
05-25-2008, 12:19
Еми.. Тва не е болест, че да я излекуваш... Не знам, време...

happy end
05-25-2008, 12:25
Да не става дума за оня, дето му тичаше по задника и каквото той кажеше го изпълняваше?
същия :-o няма ДРУГ МЪЖ В ЖИВОТА МИ
Опитах да не ми пиша полетната ваканция 10 дни издръжах без него ,но после като го видях в даскалото пак всичко на ново
лятото мисля да не му пиша мн често ...и дано го забравя
:? 1седмица не му писах и един ден той сам ми беше писал ...
а в даскалото се държи с мене все едно от утре тръгваме :(

Wrathchild
05-25-2008, 12:42
Хаха, извинявай, ама този няма общо с мъжете.
Като нямаше акъл на времето, троши си сега главата.

him4e_f
05-25-2008, 12:47
zaebi go... trudno 6te ti e..ama go napravi

happy end
05-25-2008, 12:49
Хаха, извинявай, ама този няма общо с мъжете.
Като нямаше акъл на времето, троши си сега главата.
е не не ..кво искаш да кажеш ,че вината ,че го обичам е моя??? :shock:
не съм виновна ,че тъпото ми сърце от всичките момчета се влюби точно в него :(
така го обичам сега ,че живота си давам за него ...никой не знае кво чувствам в сърцето ми .. :cry:

Empowered
05-25-2008, 13:06
Baxti filmite na kolko godini si devoi4e>?

happy end
05-25-2008, 13:15
aз съм на 16 той също в един клас сме ... :-o

SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
05-25-2008, 13:23
aз съм на 16 той също в един клас сме ... :-o

tova promenq ne6tata ... 6tom si na 16 si 10 klas :) sled 3 godini nqma da ti puka za nego :)

Empowered
05-25-2008, 13:25
Sigh tova e kofti...Moga da ti kaja..zvu4i malko stranno no ako se zamisli6... dobre 6te smeni6 o6te 100 gadjeta 6te bade6 obi4ana i 6te obi4a6 otnovo i otnovo edva li tova 6te ti e poslednoto gadje..6te ima i o6te razdqli taka 4e nau4i se da se vazpolzva6 ot ne6tata dokato gi ima6...zabavlqvai se imai xubavo spomeni...za6toto nakraq samo s tova 6te ostane6 ;) vaprosat e da se nasladi6 na vrazkite si....

barbie_94
05-25-2008, 13:40
Няколко начина да убиеш мъката по изгубената любов
Изпрати на приятел
Често ние хората срещаме дадени хора които стават част от живота ни , но един ден го напускат. Защото така трябва да стане те идват да ни покажат нещо, което до сега не сме видели и си отиват след това. Но след раздялата винаги има болка , ето няколко начина да се пребориш с нея и с разбитото си сърце.

1-ви начин
Постави си цели които да изпълниш , винаги запълвай свободното си време за да не ти остане време да мислиш за него/нея . Излизай с приятели , отдели малко време за спорт , забрави за баладите и всички тъжни песни . Просто си пусни нещо весело и се отпусни , игнорирай всички мисли . Просто слушай без да мислиш за нищо. Дори, ако една от целите е да отделиш малко време за себе си . Направи го !

2-ри начин
Облечи си нещо секси, което да подчерта тялото ти , сложи си грим, който да подчертае още повече красотата която лъха от теб . И отиди някъде с компанията ( дискотека , някое кафе или просто разходка ) забавлявай се. Не се оставяй на самосъжалението и не се питай " Аз ли сам виновна ?" Просто си придай още малко сексапил нека всички те гледат , това ще те накара да се почустваш желана... и не само с приятели, излизай с момчета, по които си си падала или си падат по теб не е трудно просто не се отказвай от правото на живот защото той те зарязал .

3-ти начин (поне при мен действа)
Усамоти се някъде далеч от всички, просто ти и природата. Това е най-доброто лекарство.

Ако питате мен никога не се забравя, но се намира начин да се потули болката и когато срещнете някои друг просто се заличава защото сърцето ви се бележи от него/нея[/b]

nicolepcd
05-25-2008, 13:54
^ Втория начин не е много удачен 8-) :?