Влез

View Full Version : Искам съвет за аматъори

sin_domat
05-26-2008, 07:03
стига толкова по темата ;)

petet
05-26-2008, 07:12
Това че не са в овулация не значи,че не може да забременее.
Винаги с презерватив.Всичко става може и вътре да се изпусниш и после ще тръгнеш като другите "Бременна съм" или "Приятелката ми е бременна"

За изкарването пред нея...е вече това сам трябва да го си го решиш

samonervi
05-26-2008, 07:16
1. искам съвети как по точно да си сложа презерватива, в смисал.. там след любовната игра.. и после кво.. притеснчвам се леко да го извадя ей така пред нея...... - Като ти стане оная работа ,взимаш презерватива отваряш го и си го нахлузваш,ако не си го правил досега пробвай няколко пъти преди да го направите,докато си в банята например

2. при евентуален секс без презерватив как изобщо се прави?! отново в смисъл еакулацията вътре ли се прави или се изкарва навън и така някаъде по чаршафите...... - След като ви е за първи път,не те съветвам да го правиш без презерватив.Първо трябва да свикнеш с това кога точно ще ти дойде ,за да можеш да го извадиш на време и да не се изпуснеш в нея.Можеш да се изпразниш на корема й ,на гърба й,ако е по чаршафите после трябва и да переш

3. не можах да намеря в интернет.. за бремеността.. относно цикъла на жените, кога се забременява? по средата.. в края или началото. И имам приятели които правят секс без презерватив или ползват само в средата на цикъла, мисля.. но искам малко точности ако може... - Най - вероятно забременяване е възможно по време на обулацията на приятелката ти,но тя трябва да изчисли кога точно и се пада.Ако сама не може да изчисли нека да се регистрра за календарче тук http://www.surecheck.info/clogin.php

4. и накрая.. естествено как изобщо да стане секс-а щото нямам терен.. или поне не и за вечерта.. ако е през деня кофти ли ще е ? - Щом нямаш терен,трябва или да чакате родителите ви да ги няма някоя вечер или да го направите през деня.Ако тя се срамува,ще трябва да спуснеш щорите или да се постараеш малко да затъмниш стаята.Пък ви е и за първи път - всичко трябва да е на 6.Погрижи се да е малко по -романтично,запали някоя свещ,пусни малко музика,недей направо от вратата за краката.

УСПЕХ

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-26-2008, 07:50
На мен ми стана чудно с какъв акъл ще започваш да водиш полов живот, след като някои основни неща в сексуалното ти образование куцат. А пък и с приятелката ти не сте ли се виждали голи, петинг, това-онова? А пък и в разгара на любовната игра е най-естествено да пожелаете да сте голи, да чувствате телата си по-близо едно до друго, в крайна сметка да пожелаете да правите секс...

lwsu
05-26-2008, 07:51
леле леле, по-добре да дойда да ти покажа, че мноо има да пиша, бах мааму :D

sin_domat
05-26-2008, 08:15
най-много благодаря на последните 2ма !!!!!!!!! <--- това е ирония, точно за такива коментари казах че не искам!

---------

благодаря наистина на тези които казаха нещо полезно

Slawi92
05-26-2008, 08:34
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=118430

bazzil
05-26-2008, 11:47
На мен ми стана чудно с какъв акъл ще започваш да водиш полов живот, след като някои основни неща в сексуалното ти образование куцат. А пък и с приятелката ти не сте ли се виждали голи, петинг, това-онова? А пък и в разгара на любовната игра е най-естествено да пожелаете да сте голи, да чувствате телата си по-близо едно до друго, в крайна сметка да пожелаете да правите секс...
Само ше те питам тебе ти девствена ли си ????

SMoKe_BoY
05-26-2008, 12:12

Нали за това пита за да се образова..

kalokairi
05-26-2008, 13:24
виж сега значи най-добре е да е с презерватив или ако решите да е без презерватив момичето трябва да пие противозачатачни.не правете глупости и после да се надявате че не е забременяла защото вероятност за това винаги има просто в даден период тази вероятност е по голяма такаче ти препоръчвам да ползвате презерватив защото противозачатачните са вредни и според мен няма причина да се срамувате един от друг това е нещо савсем естествено
така а мястото където ще го направите най-добре да не е във вас или в тях най-добре ще е да отидете или в хотел или на някаква вила или нещо подобно но хотела е най-добрия вариант ,зада може да се отпуснете да сте спокоини и всичко да мине добре

и ако все пак решите да е у вас нямаш причина да се притесняваш от майка ти защото воденето на полов живот на 20 годишна вазраст е нещо савсем нормално
ми това е което мога да кажа
и успех :)

sexy_sladuranka___
05-26-2008, 13:54
1. искам съвети как по точно да си сложа презерватива, в смисал.. там след любовната игра.. и после кво.. притеснчвам се леко да го извадя ей така пред нея-
2. при евентуален секс без презерватив как изобщо се прави?! отново в смисъл еакулацията вътре ли се прави или се изкарва навън и така някаъде по чаршафите......
3. не можах да намеря в интернет.. за бремеността.. относно цикъла на жените, кога се забременява? по средата.. в края или началото. И имам приятели които правят секс без презерватив или ползват само в средата на цикъла, мисля.. но искам малко точности ако може...
4. и накрая.. естествено как изобщо да стане секс-а щото нямам терен.. или поне не и за вечерта.. ако е през деня кофти ли ще е
5. а и още нещо.. Ще има ли кръв? и после кво да прая с мокрите чаршафи.. за пред майка ми?!

1. Ами има клипчета в нета , потърси.
2.Малко преди да достигнеш до оргазъм го изваждаш и свършваш или върху корема и , може върху чаршафите - където искате , само не и в нея , обаче малко преди да свършиш се отделя невидима за окото течност в която се съдържат сперматозоиди и може да оплодят яйцеклетката.
3.Жената може да забременее и без да е в овулация . Секса през предпазни мерки е особено опасен , затова не ти го препоръчвам.
4.Няма значение през кое време на денонощието е , важното е да се обичате и да го искате .
5. За кръвта е относително , може да има , може и да няма . Чарфафите можеш да ги запереш и ти , или да кажеш на майка си че ти е текло кръв от носа .
Успех :)