Влез

View Full Version : Кое е най-лудото нещо което сте правили с гаджето си ?

FanTa_rS
05-26-2008, 07:22
Е казвайте...Мойте са много :P излизаме по цяла нощ без наще да знаят ,но това се превърна в практика :D има и други а кой са вашите "премеждия" :)

p0is0n{f}
05-26-2008, 09:59
хахаха ми сега за нищо тоооолкова щуро не се сещам с приятеля ми .. сещам се за отделни моменти само с мен ;)

hottie
05-26-2008, 10:22
Учих и живях в чужбина и се върнах в България, за да сме заедно :)

pepita87
05-26-2008, 15:12
Vednuj mi izqde kop4eto na pijamata i go glutna :lol: :lol: :lol:

w0sh
05-26-2008, 15:13
Убихме човек и го заровихме в задния двор на съседа.

GregoryHouse
05-26-2008, 15:23
Откачено...освен за секс на необичайни места като полянка,тераса,капак на кола,секс с белезници и подобни не се сещам...друго...друго...прави� � съм сам много глупости и откачени неща но когато мога да застрашавам други май не...

kifla
05-26-2008, 15:35
МАй няма луди неща.... поне сега не се сещам :shock:

sladur4etyYy
05-26-2008, 15:48

:razz:

vilinanova
05-26-2008, 15:57
Ми още нямам гадже!С тея теми се отчайвам още повече!

w0sh
05-26-2008, 16:06

И аз нямам да ме виждаш депресиран? На колко години си бря?

NaNa_SladuRana
05-26-2008, 17:01
Нищо.Той е пълна скука :cry: А аз понеже съм си голям купон,откачам с приятели и познати и после следва голямо каране с моето момчи :o

`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
05-26-2008, 17:16
Нищо.Той е пълна скука :cry: А аз понеже съм си голям купон,откачам с приятели и познати и после следва голямо каране с моето момчи :o
Как можеш да кажеш за гаджето си че е пълна скука :shock: щом не ти харесва намери си друг ;-)

barbie_94
05-26-2008, 17:19
Счупихме стъклата на една детска градина :lol:

happy end
05-26-2008, 18:02
аз за моя правя всичко сега :-D
най-малките щуроти са: отварям, затварям врати или прозорци...
пея викам в рейса само левски (въпреки ,че мразя левски),помагам му на контролни пиша му домашни....
най щурите: ядох цветя ,разни листа ,качвах се върху един мерцедес и скачах 3 върху него.. :-o в час по мат на 1 контролно станах и излязах от стаята само защото той искаше ...
за него човек бих убила ....правя всичко ,което ми е по силите...зведите свалям за него :-)

summergir1
05-26-2008, 18:03
винаги съм се чудела на момичетата , които нареждат приятелите си и продължават да бъдат с тях... :neutral:

*Iliuziq*
05-26-2008, 18:04
Как можеш да кажеш за гаджето си че е пълна скука :shock: щом не ти харесва намери си друг ;-)

Напълно съм съгласна с MaLkA SlAdUrKa,какво правиш с човек с които ти е скучно и не се чувстваш щастлива?
А по темата лудо,чак кои знае какво не сме правили,може би най-запомнящото е sex на плажа

NaNa_SladuRana
05-26-2008, 18:21
Не ме разбрахте.Исках да кажа,че той е прекалено сериозен,а аз си падам малко лудаче,но какво да се прави противоположностите се привличат.В никакъв сучей не искам да кажа,че не го обичам,напротив тай ми е всичко.Дори и понякога да ми е малко скучно с него,пак предпочитам да прекарам времето си с него пред това да купонясвам с приятели примерно.

pet_14
05-26-2008, 19:28

Breeee ti pa si mnogo u4ena....
Ako ne6to stane s tvoq moje da doida na nqkoi drug 4asten urok da znae6 :) :D

OnTheEdge
05-26-2008, 19:39
Napravihme si Bebe :grin:

casanova_bg
05-26-2008, 19:47
ludi ludi ....... hmmm... mn gadno hape ama na men mi haresva :D :grin:

BirdsFarm
05-26-2008, 20:07
незнам и аз... то не е премеждие то беше... любимо занимание - някои да почне да я сваля/обарва/подсвирква и аз веднага се включвам с фърчаща бутилка към главата на индивида които бара моето и винаги съм си изкарвал интересно никога не съм скучал 8-)

Ела в щата Плаково да видиме това "твоето" :o Ще хвърчат не само бутилки, а дамаджани и цели бурета!

Chefinkaaa
05-26-2008, 22:22

и аз обмислям този въпрос ... и ще го направя почти убедена съм :)

5StaR
05-26-2008, 22:25

И аз нямам, искаш ли да станем емота и да си режем вените заедно?? 8-)

[B]a[N]D[i]T[k]a
05-27-2008, 00:15
наи лудото? .. нищо лудо.. само по време на обяда отивахе на "нащо си място" и седяхе толкова много та че винаги загубвахме ориентаия за времето и когато се връщахме в клас винаги закъснявахме с 20 30 минс.. :D :D

Ou7taControL
05-27-2008, 03:21
Убихме човек и го заровихме в задния двор на съседа. най обичам това да правя с гаджето си :razz:

MoOnLiGhT_ShAdOw
05-27-2008, 04:50
Нищо лудо... Той малко и се страхува, тъй че например двамата да отидем на скок с бънджи не е идея. Не че не съм си скачала без него. 8) Може би това, че ни беше редовна практика да се настаняваме на една беседка в детска градина, защото не се виждаше почти нищо, и да си правим каквото ние си знаем. Друго... поради дефицит на легла, когато преспивахме в къщата на приятелка, по едно време в нашата стая влязоха момче и момиче и легнаха на двойното ни легло - тогава се опитахме, макар и мнооого по-дискретно, да си продължим заниманието, докато бяхме сами.
В момента не се сещам за каквото и да е наистина лудо специално с него, но има време, винаги можем да поправим пропуска си. :)

miShle
05-27-2008, 06:12
Хахаха айде аз ще пиша накрая ... :-D

w0sh
05-27-2008, 09:17
Убихме човек и го заровихме в задния двор на съседа. най обичам това да правя с гаджето си :razz:

Общи интереси, кво да се прави.

yuyuto
05-27-2008, 12:53
Много неща сме правили с бившия, ама ся се сещам, че веднъж си сменихме дрехите :grin: ... Трудно влезна в полата ми човека, ама от лиготия го направи... Аз му нахлузих огромните кецове 43 номер, той мойте сандалки, от които му стърчаха петите... :grin: Дънките му ми бяха малко широки, та се налагаше да ги придържам през цялото време... И така минахме по главната хванати за ръка... И тва някъде към 10ч вечерта беше... :grin: Хората ни гледаха :shock: ... :grin: :grin: Ама хич не ни пукаше де... :grin: Олигофрения тотална...

Kasiera
05-27-2008, 13:16

да го убиваш и заравяш в задния двор на съседа ? 8) :(

led_i_ogyn
05-27-2008, 13:27
Малее толкова луди работи сме правили,че не знам от кое да започна.От негова страна в това,че си смени града само за да е с мен.Иначе бяхме отишли във Варна за един ден и си бяхме купили предварително билети за отиване,а като отидохме там си купихме за връщане.Беше ни толкова хубаво обаче през деня,че не ни се тръгваше.Той скъса билетите и цяла нощ сме обикаляли и към 5 сутринта отидохме в един негов приятел,който тъкмо тръгваше на работа и ни остави у тях за няколко часа.На следващия ден "уж" трябваше да се прибираме,но случката се повтори и се прибрахме на 3 ден.От една проста разходка стана малка почивка :)
Другото нещо е как се къпахме в един фонтан в Бургас в 2 часа сутринта и един полицай много ни се смя... :) Хванахме се на бас , че не може да ми намери плюшена играчка розово слонче и той тръгна да търси в 4 сутринта и даже се беше наложило да отиде в съседния град с колата...Накрая се върна с бяло мече,но само това успял да намери...Много му се смях тогава :)

hgfh
05-30-2008, 15:47

aaa ti me ubi :lol:

vamp
05-30-2008, 16:11
Седим в едно кафе,гледаме се,прегърнати,държим се за ръце,тя почна да плаче,защото е усещала,че ще се разделим на мен ми се насълзиха очите и почнах да си бъркам думите.Много си я обичах.

w0sh
05-30-2008, 16:13
Седим в едно кафе,гледаме се,прегърнати,държим се за ръце,тя почна да плаче,защото е усещала,че ще се разделим на мен ми се насълзиха очите и почнах да си бъркам думите.Много си я обичах.

Доста "лудо" крейзиииии

vamp
05-30-2008, 16:16

Доста "лудо" крейзиииии

Нормален човек ще прави ли такива сапунки?Иначе съм и предлагал да дойде с мен на бокс и да ме бие,тя не искаше :-D

MaRcHeLiTkAa
05-30-2008, 16:46
ами ние с приятеля ми сме от свищов...и нали тая зима имахме над метър сняг...вървяхме из пътечките и се блъскахме и потъвахме в преспите...после бяхме като снежни човеци :-D друго... :-o една вечер ходихме на разходка на 3 км извън града в палнолуние...насякаде кучета и сенки :D навращтане си разказвахме страшни истории с кучета и вълци :) после стигнахме до винарната...чухме вой на куче и в следващия момент един булдог тичаше насрещани...направо се вцепенихме на място....приятеля ми ме придърпа по-близо до него..вървеше и ми говореше "спокойно,не бягай,нищо лошо няма да се случи''(наблизо нямаше нито 1 човек)кучето тичаше и ръмжеше покрай нас...после изчезна и след миг търчеше срещу нас...опита се да захапи приятеля ми..зъбите му минаха на см от крака му...стигнахме до блокове и то изчезна...беше ужасно :-D а ние дори непобегнахме :-P ...за друго май не се сещам :-)

NaNa_SladuRana
05-30-2008, 16:48

Доста "лудо" крейзиииии

Нормален човек ще прави ли такива сапунки?Иначе съм и предлагал да дойде с мен на бокс и да ме бие,тя не искаше :-D

що и мойто гадже не ми предложи това 8-)

Mu7k0
05-30-2008, 16:53
Скачехме главичка от 3 тия етаж.. 8-) :razz:

vamp
06-03-2008, 14:19

Доста "лудо" крейзиииии

що и мойто гадже не ми предложи това 8-)

Винаги има уловка нали знаеш.Уловката беше,че знам,че няма да може да ме удари и просто исках да се избазикам с нея,да и покажа,че въпреки че е тренирала Таекуондо няма да ме докосне и само ще се измори,а аз щях да си направя кефа да я вида потна и секси ;)Пък и жените си падат по грубата сила,тя определено щеше да ме хареса още повече :)

GregoryHouse
06-03-2008, 14:25

Доста "лудо" крейзиииии

Оу той много я обичал...нали беше безчувствен...ебеше ги иманваха ти по 3-4 на седмица ...тая в кой ден от седмицата беше?

vamp
06-03-2008, 14:33

Доста "лудо" крейзиииии

Оу той много я обичал...нали беше безчувствен...ебеше ги иманваха ти по 3-4 на седмица ...тая в кой ден от седмицата беше?

Това беше преди време,да обичах я представи си,още си спомням,едва ли бих я забравил,няма да забравя и че бях прав когато и бих шута и точно от тогава започнах да разбирам,че мога да имам много повече от нея ;)

gothic_angel
06-03-2008, 14:45
8-) nema takova :lol:

VerryBerry
06-03-2008, 15:21
Карали сме се и сме се събирали..вече 4 пъти :) :-D :D

sweet_sorcerer
06-03-2008, 20:13
да не си ходил с мен??? :lol: :lol: :lol: :-P

sladur4etyYy
06-03-2008, 20:18

Доста "лудо" крейзиииии

Това беше преди време,да обичах я представи си,още си спомням,едва ли бих я забравил,няма да забравя и че бях прав когато и бих шута и точно от тогава започнах да разбирам,че мога да имам много повече от нея ;)

какво значи можел си да имаш мн повече от нея?! пффф... за лесните жени ли смяташ, че са повече от момичето, което си зарязал

haterkata
06-08-2008, 16:44
ние и двамата бяхме мн луди...кви ли не глупости в часовете в даскало сме правили...апък за след тва ние постоянно бяхме заедно и все ставаше нещо инт...но най якото беше като взаимно се учихме да караме скейт....

Escarina
06-08-2008, 18:12
Един бивш ме качи на покрива на къщата в която бяхме на купон. Покатерихме се по керемидите, седнахме до ветропоказателя и гледахме звездите =] Не беше чак толкова откачено, но като си спомня гледката надолу още настръхвам :D

Ivooooo08
06-08-2008, 19:33

И аз искам :-# И да скочим от някой мост... :-) Ем0 l0ve <3 8-)

Mnogo_ste_zle
06-08-2008, 19:42

Ти не беше ли форумният плейбой или се лъжа?

Bubles
06-08-2008, 19:43
таа и аз да споделя ние ве4е не ходим де ама няма да го забрая бяхме се ка4или на едно д1рво и бяхме по4ти готови да се нае**м и отдолу дойде един дядка и по4на да пикае... :razz: :razz: :razz: няма да го забрая жалкото е 4е нищо не стана след тва :(

moon_flower
06-08-2008, 21:35
[quote]Vednuj mi izqde kop4eto na pijamata i go glutna

BuBi008
06-09-2008, 15:46
хм.... еми май за сега най-откаченото което сме правили е че сме скачали с бънджи и може би че се промуквахме през задният двор на някакви богаташи защото вече беше тъмно и нямаше как да се върнем обратно през скалите на плажа.