Влез

View Full Version : Въпрос за черните панталони :)

krisi_kote
05-26-2008, 08:53
Добър ден, съфорумници!

Бих искала да попитам по-компетентните хора за толкова нашумялите в последно време черни панталони. Поне тук в града няма момиче, което да не си е купило от гореспоменатите дрешки. Искам да знам дали такъв вид панталон оптически те прави по-слаба или по-наедряла...по-издължена или по-ниска.... Ето такива неща. Благодаря предварително.

Целувки :-)

Anf3tamin4o
05-26-2008, 08:59
Тва черно не е за лятото да ти кажа в интерес на истината :? Ама май черното ще те направи по наедряла така бях чувал

Blab
05-26-2008, 09:12
Черното оптически събира.
От моделът зависи дали ще издължава или не краката. :)

BlueCat
05-26-2008, 09:41
Мисля, че черното те прави по-строен и висок. Ама както казаха - за лятото :?

valentinka_1990
05-26-2008, 11:02
Черното те прави по-слаба,ама наистина не е цвят за лятото и щом е на мода,считай че ще се носят още месец два и толкова.Аз имам униформа в училище и направо ми е втръснало от тези черни панталони.

MidnightCreep
05-26-2008, 12:45
Ако са ти по краката ще те издължават,иначе широките разширяват.

~{oщE}~{те}_{obиЧам}~
05-26-2008, 13:07
тъкмо и аз това се бях замислила-доста народ са с черени панталони.Но ми впечатление,че това са по-пълничките и ниски момичета.

И аз съм чувала,че черните дрехи правят човек построен и слаб,и явно за това си ги купуват :) и съм съгласна с другите че не са за лятото

PinkFloydSound
05-26-2008, 13:12
Не мисля, че един обикновен черен панталон те издължава или обратното.
Но ако той е с вертикално рае-ще те издължи, а ако е с хоризонтално-точно обратното, ще те разшири. 8-)

sladur4etyYy
05-26-2008, 13:24
зависи какъв е модела на панталона- дали е по тялото, дали се свива или разщирява към глезена и т.н. обачее не мисля че панталон може да направи някой да изглежда слаб, ако има очевидни проблеми с теглото :?

moon_flower
05-26-2008, 14:24
Принципно черното винаги те прави по слаб,а не по едър!
Но за лятото наистина е глупаво да си взимаш.Ще умреш от жега с него . :D

sladku_bebzi
05-26-2008, 18:09
Аз сега за пръв път чувам, че черните панталони били на мода :shock: Не мисля, че е така.Според мен те винаги са се носели.А иначе, те те правят по-слаба, ама да ходиш на тва време с черен панталон не си е работа :?

Undying
05-26-2008, 18:21
Черните панталони тип цигара (тоест прави и прилепнали по краката до долу) те правят оптически по-слаб,за висок незнам,не съм обърнала внимание...
Колкото до това,че не бил цвят за лятото:черното си е универсален цвят,той няма сезон,това че лятото се носят повече светли цветове в никакъв случай не значи,че черното не се носи.Огледайте се в разгара на лятото и ще се убедите.

miloto_girl_4e
05-26-2008, 18:29
Определено черните панталони смаляват :) Но дали кракът ти ще изглежда по дълъг или не си зависи изцяло от модела :)
Аз в даскало имам зимна униформа, която се състои от черните панталони или поли и така ми е писнало от тях, че няма накъде повече...

kuklichka_bg
05-26-2008, 20:32
ttova be6e zimata sega e bqlo i zeleno za pantalon

TheNewReligion
05-26-2008, 21:24
Хм , панталон не знам . Не нося панталони .

eskcada
05-27-2008, 08:00
naprotivs 4ernoto opti4eski shte izglejda6 po slabi4ka i po visoka , a pri bqloto e naobratno :)

TopTa
05-27-2008, 20:45
dam, 4ernoto vizualno pravi 4oveka po-slab. stiga modela da ne e mn 6irok 6te te pravi i po izduljena! no 4eren pantalon za lqtoto ne mi haresva :?

love_veselka
05-27-2008, 20:48
naprotivs 4ernoto opti4eski shte izglejda6 po slabi4ka i po visoka , a pri bqloto e naobratno :)

+1

А относно модата мисля,че отмина.Сега са много актуални зелените и лилавките.

zxcvbnmasdfghjkl
05-27-2008, 21:16
пфф черният панталон никога няма да излезе от мода!!!! той си е универсален като цяла всички модели черни .. :grin:

kelcie
05-28-2008, 03:48
черно нося почти винаги като цвт за панаталон/дънки или по тъмно цветова за панталони/дънки, но попинцип черното събира няма да те направи по дебела напратив по слаба ще те направи и по висока но това зависи и от модела и дали ще ти отиват но попринцип черното те прави по слаб и висок

krisi_kote
05-28-2008, 08:10
Здравейте, отново !

На мен този панталон не ми трябва за ежедневно облекло. За това спрете с подобни коментари: "Черното отмина от мода" или " Черното не е цвят за лятото" Аз няма да ходя с него на плаж,я . На мен ми трябва за излизане вечер. Защо да не мога да си обуя черен панталон? А плюс това спряла съм се на един 3/4. Вие какво си мислите? Че ще купя някой официален дълъг до петата? Имам си такъв, но не го нося лятото. И пак повтарям-НЕ МИ ТРЯБВА ЗА ДА ХОДЯ НА ПЛАЖ С НЕГО, А ЗА ДА ИЗЛИЗАМ С НЕГО ВЕЧЕР (например на дискотека) !!!!

Благодаря все пак за изчерпателните отговори на въпроса, който бях задала :-)

Целувки. :-)

П.П Пределно ми е ясно, че сега са модерни отровно зелени,жълти и лилави панталони.Няма да си купя такъв, защото не следвам модата сляпо. Имам си собствен изграден стил и няма да се превръщам в някоя фешънка. :-P

sodomicdream
05-29-2008, 22:09
аз - високата и стройна като табуретка :D смело мога да ти кажа че черните дрехи ще те правят по-слаба и.. според модела на панталона по-висока.