View Full Version : Подход към космите на дупето (момче) ?
TOM_BOMBANDIL
05-26-2008, 09:51
Здравейте. Момче съм. Против солидното махане на космите при мъжете съм, но за нещастие трябва да предприема нещо за моите по дупето :? Имам прекоремно много и големи там; знам че коламаската е най-добрият вариант, но как да ги махна първия път, за да не са много дълги и за да не боли много повече при коламаската - с каквото и да ги махна май няма да мога да стоя седнал с дни защото ще боцка/боли :D Нямам машинка за постригване. Съвети как да се "излекувам" от това нещатие ?
еми или кола маска или машинка.от момче,приятел съм чувала че са доста добър вариант ... ама той си правеше краката :)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Скоро момчетата ще почнем да си депилираме гъза, корема и гърдите.. краката и ръцете вече сме почнали :shock:
crazyhair
05-26-2008, 10:46
ti si bati tapiq da ne si pedal kak 6te si mahne6 kosmite ot gaza ako 6te gi maha6 gi pahni s onezi kremovi kato veet i ot sorta no ina4e ako gi obrasni6 moje da polu4i6 mngo seriozna infekciq i dori operaciq moje da se naloji ako gi mahne6 :(
TOM_BOMBANDIL
05-26-2008, 11:16
Какви са тези обиди, след като ИЗРИЧНО подчертах, че съм ЗА натуралното окосмяване, но на това място съм по-скоро аномалия ! :o
Да - и аз намирам за СМЕШНО да няма НИКАКВИ косми, но за мен по-малкото зло е да нямам там, от колкото да имам супер много ( а се надявам след няколко процедури да намалеят поне малко и да няма нужда да се махат повече ).
Моля за съвет за нещо, за което не съм виновен, а не за обиди .... :shock:
Canis_Dirus
05-26-2008, 11:34
Мъж без косми на задника е като жена с косми на задника!
Ако искаш да минаваш на левия тротоар - махай ги!