View Full Version : Как да се насладя на бала като си мразя класа?
poizon_avy
05-26-2008, 11:10
Как да се насладя на бала като си мразя класа?Звучи странно и някой може да не ми повярва но..не мога да понасям почти целия ми клас с 1-2 излючения....много злобни и противни хора...Кажете как да си прекарам добре с тия хора,които си говорят приятелски с мен в един момент..а после ме плюят зад гърба ми..кажете това човешко ли е? :-# :-# :-#
sexyto_947
05-26-2008, 11:35
Разбирам те какво имаш предвид, и аз съм си мразела класа, понякога се случва човек да не се разбира с голям част от тях. Но това все пак е бала ти и не трябва да си прекарваш тъпо. Игнорираи всички с които не се разбираш и не обръщаи внимание на никого. Забавляваи се и ще видиш че всичко ще е наред. Ти говориш за абитиоренския си бал нали - ако е така какво ти пука виждаш тези хора за последно , после ако не желаеш няма да имаш никакъв контакт с тях. Успех и се забавляваи :-|
psihqsala
05-26-2008, 11:39
Е,че какво по-лесно от това да забравиш,че съществуват и да се кефиш заради себе си ? :grin:
BlackWings
05-26-2008, 11:41
Разбирам какво имаш предвид , но това наистина ти е последна вечер с всички тях , с повечето едва ли ще се видиш друг път , освен случайно на улицата , затова загърби тея притеснения. Дори само с тези 1 2 изключения можеш да си прекараш супер. Ако пък толкова мислиш че ще ти е тъпо , отиди при някой друг от випуска , не може да не се познаваш с никой от другите класове , и се забавлявайте заедно. Не си мисли за тия с които не се разбираш и не си разваляй настроението. Тоя момент е единствен :-D
Leleeee i az taka mn mrazeh klasa si,pulni oligofreni,no na bala be6e mn razli4no v smisul kolkoto i da se mrazim i si nparavihme kupona :grin: ,taka4e se nasladi na miga i vsi4ko 6e e nared :P
zorikost90
05-26-2008, 16:16
Представяш си, че ти си само там, няма никой друг и се наслади на купона!