Влез

View Full Version : Изглежда, че никога...

sladur4etyYy
05-26-2008, 11:52
:-$ на всички. Значи искам да ви се оплача- много, ама като казвам много значи наистина много, трудно си харесвам момчета ( не, не съм лесбийка 8-) ) И аз дори не говоря за харектер, а за външност! Вярно, познавам доста момчета, по които момичетата са луди, но на мен нито 1 не ми прави впечатление :? Те просто са си направили причесчиците и са си облекли хубавите дрешки и с това нещата се изчерпват...да,хубави са, но нямат излъчване... Ии след като не мога да си харесам някой дори по външност, какво остава за характера...За мен просто е важно момчето да има излъчване, да ме грабне като го видя и тогава вече да го опозная и ако евентуааално ми хареса и като характер, чак тогава бих предприела нещо, за да тръгнем. Отказвала съм на едни щото нямат въпросното ''излъчване'', на други защото не ме кефи характера,.. и нз просто аз някога ще си намеря ли момче, което наисина да харесам? Прекалено претенциозна ли съм, не знам! Знам само, чее ако тръгна с някой, които просто ми допада, няма да съм щастлива. Не ме разбирайте погрешно, не съм няква маниачка, която на всяка цена иска гадже,просто почвам да се замислям, че ако нещата продължават в същия дух, ше си остана стара мома...пфф.. ако сте имали нервите да прочетете излиянията ми, поздравления :smt006 А има ли някой от вас, който също толкова трудно си харесва момче/момиче, поне да знам че не съм сама :wink:

GregoryHouse
05-26-2008, 11:57
Язе имам същия проблем почти...аз трудно ама адски трудно си харесвам някой по характер...най-вече щот аз имам странен урсузест инатест характер и общо взето съм сложна личност...и накланям везната в едната посока и ми тряя изравнител на везните...а такъф трудно се намира...докато за външност не съм толкова претенциозен но пак...от 10 момичета 1 ми харесва...

You are not alone... :D А що се отнася до това да не остана стар ерген между другото се занимавайм с разни неангажиращи връзки и подобни...нищо сериозно колкото да си правя живота интересен,сложен и заплетен :d

SiNiStEr
05-26-2008, 12:00
Хаа и аз съм така.
Мене вече дори ме изкараха и лезбийка.....
Вече някъде от околко година не съм си харесала момче....ти остави външноста,мен не ме бърка,а характера е важен.
Но за всеки влак си има пътници,така че не се отчайвай,щом аз не съм ;)

Python5
05-26-2008, 12:45
Радвай се, че си такава. Всеки човек е такъв по отношение на единствения истински партниор в живота си. Но много хора са готови да жертват част от идеала за някаква краткотрайна връзка, която завършва със сълзи. Не си занижавай критерийте, ще го срещнеш.

PY_MACKA
05-26-2008, 12:53
:D я се стягай
не си харесвала мом4ета... еми ся те губят , нали така
аз пък като тръгна с някой( и аз бая избирам) обикновено го режа прекалено рано, защото е сгафил за нещо малко и ми се отдалечава от идеала
и аз съм си мислела за възможността че ще умра стара мома с 9 котки които ще ми изядат трупа, защото няма кой да ме намери ама после се осъзнавам:
не ми трябва някой лиолио да ме допълва->не си4ко се изчерпва с тва, има фр-с, семейство, сладолед
аи успех :-)

NaNa_SladuRana
05-27-2008, 07:51
Звучи ми познато.И аз съм гстранна шушумига,намотая ли си нещо на пръста не се отказвам лесно,но пък за сметка на това трудно си го намотавам.А бе с 2 думи-инат с претенции :)

skatemore
05-27-2008, 08:10
Язе имам същия проблем почти...аз трудно ама адски трудно си харесвам някой по характер...най-вече щот аз имам странен урсузест инатест характер и общо взето съм сложна личност...и накланям везната в едната посока и ми тряя изравнител на везните...а такъф трудно се намира...докато за външност не съм толкова претенциозен но пак...от 10 момичета 1 ми харесва...

You are not alone... :D А що се отнася до това да не остана стар ерген между другото се занимавайм с разни неангажиращи връзки и подобни...нищо сериозно колкото да си правя живота интересен,сложен и заплетен :d

мда повечето момичета са прости
ама я куту са напия от 10 момичета поне 12 ми харесват

charlotte
05-27-2008, 08:15
Спокс...И аз съм така...Винаги гледам характера,и интересите на някое момче.Външността никога не ме е интересувала.И търся конкретно 2 неща в едно момче,които явно мнооооого трудно се съчетават...
Абе толкова ли е трудно едно момче да гледа футбол(айде ще прежалим това да е фен на Ливърпул,само и да не се караме на тая тема,де) и да слуша свясна музика?!

VilleBaby
05-27-2008, 08:44
пффф аз съм абсолютно същата...отказвам на свястни момчета защото не са суперкрасавци и на красавци , защото са тъпи 8-) такам , чакам си подходящото момче 8-) имам и някаква насока... :P

Pliok0019
05-27-2008, 09:01
Аз също имам доста високи критерии, но при този наплив.... Се се намира някой свестен (или поне хубав и забавен).

evelinka1122
05-27-2008, 09:11
ми просто си малко по капризна..... и аз съм същата.... така че споко :) тия дни се срещат рядко светстни и готини момичета може би това е причината.... не се притеснявай няма да останеш стара мома, живота е пред теб! :grin:

MaLkaTa_LaDy
05-27-2008, 11:32
Хах и аз и аз, но пък за това, когато си харесам някой, изпитвам доста силни и трайни чувства към него. :-D Опитвам се да не съм толкова взискателна, но пък момчето трябва да си има чар и да знае как да се отнася с мен...

yuyuto
05-27-2008, 12:30
Абе стига сте се оплаквали :o Какви сте такъва повърхностни хора. Аз до ся си обичам истенски само 1 момиче, а най-добрите ми приятелки са адските красавици и голям процент от тях ако им предложа да тръгнем, ще приемат. Просто не искам :? Харесвам си момичето, нея на външен вид не я харесват много хора, не е нищо особенно, но се влюбих в характера и и я обожавам. Кво ми пука, че съм обиколен от красавици дето ми се кефят? Искам си момичето, което харесвам...баси за кво тряа да се гледа външноста :o
Евала ти правя... :smt045
8)

BWald0rf
05-27-2008, 12:32
Ще си намериш много ясно .. Не си на 20 години нали ?!