View Full Version : За ревността и още нещо...?
Niakoitam
05-26-2008, 13:36
Момичета,искам да ви попитам няколко въпроса.Ако може искам точни и честни отговори.Бихте ли ревнували момче,което харесвате само като приятел?Защо?Как определяте кое момче става за приятел и кое за гадже?Измъквате ли се често с репликите харесвам те само като приятел или бях пияна?Защо понякога се опитвате да задържите едно момче,въпреки че не ви харесва за гадже?.В общи линии тези са въпросите,които искам да питам.
П.П.Написал съм първият въпрос с по-големи букви,защото особено държа на отговорите по него.Искам да знам.Може би е само за протокола,но ми е много интересно.
Бихте ли ревнували момче,което харесвате само като приятел?- Да.Защо?-Незнам защо но ми се случи преди около 2 месеца.Съзнателно или не ти изпитваш някакви чувства към този човек но още не си го разбрал... Как определяте кое момче става за приятел и кое за гадже?-Аз лично първо всички ги проверявам като приятели не желая за гадже да имам модел или просто човек с който мога само да се натискам искам нещо повече... :-D Измъквате ли се често с репликите харесвам те само като приятел или бях пияна?-Не.Почти никога не се напивам.А иначе си пия и то доста :grin: Защо понякога се опитвате да задържите едно момче,въпреки че не ви харесва за гадже?-Незнам ама и това ми се е случвало все още немога да си обесня защо исках това момче като не ставаше за гадже.... :? Надявам се да съм ти била полезна :)
Niakoitam
05-26-2008, 13:55
Страшно ме интересува,защото преди време едно момиче поне привидно ме ревнуваше и постоянно правеше по нещо невинно с някое момче и ме разпитваше дали ревнувам,дори веднъж ми каза че ме обича,а после го извъртя че било приятелски и ме харесвала и обичала като приятел и ме резна.Както казах това е само за протокола,но може някога да ми е в помощ.
Niakoitam
05-26-2008, 14:39
Айде де...не се срамувайте.Или задавам твърде неудобни и лични въпроси? :)
TheMaggie
05-26-2008, 14:53
Момичета,искам да ви попитам няколко въпроса.Ако може искам точни и честни отговори.Бихте ли ревнували момче,което харесвате само като приятел?Защо?Как определяте кое момче става за приятел и кое за гадже?Измъквате ли се често с репликите харесвам те само като приятел или бях пияна?Защо понякога се опитвате да задържите едно момче,въпреки че не ви харесва за гадже?.В общи линии тези са въпросите,които искам да питам.
П.П.Написал съм първият въпрос с по-големи букви,защото особено държа на отговорите по него.Искам да знам.Може би е само за протокола,но ми е много интересно.
Мда,бих ревнувала приятел и съм ревнувала.Ако прекарваш много време с даден човек и изведнъж се появи,някоя "пача" (образно казано) и го отмъкне...Обаче това е друг вид ревност. 8-)
Няма критерий,по който да определям кой става и кой не.Както се стекат обстоятелствата,така.Прост о това "Харесвам те само като приятел." е просто оправдание,защото понякога не можеш да кажеш направо.... :)
Няма момче,от моите приятели,което "да не ми харесва за гадже".Омг...ти кой клас си?! 4-ти..?! :shock: Просто има хора,които не ми харесват.Не се опитвам да задържа човек,който не ми харесва. :wink:
п.с Задаваш банални въпроси.
Niakoitam
05-26-2008, 15:15
А,ето това не мога да разбера.Каква е тази хем ревност,хем не баш.Дали това е както написа момичето по-нагоре неосъзнато привличане и дали ако примерно момчето почне да обръща повече внимание на другата"пача"(цитирам),момичето ще преосмисли точно какви чувства има към момчето?
Хем приятел,хем пък е лошо да се занимава с други момчета.Това какво е?
На въпросът ти за 4ти клас няма смисъл да се задълбочавам,защото надявам се е риторичен.
TheMaggie
05-26-2008, 15:22
А,ето това не мога да разбера.Каква е тази хем ревност,хем не баш.Дали това е както написа момичето по-нагоре неосъзнато привличане и дали ако примерно момчето почне да обръща повече внимание на другата"пача"(цитирам),момичето ще преосмисли точно какви чувства има към момчето?
Хем приятел,хем пък е лошо да се занимава с други момчета.Това какво е?
На въпросът ти за 4ти клас няма смисъл да се задълбочавам,защото надявам се е риторичен.
Ами зависи...може да имаш приятел,който и да те привлича,а може и просто приятел.Имах птредвид,че не го ревнуваш,защото си влюбена в него и той си е само твой,защото това е твоят приятел (дефакто пак твой,но не само) и в един момент изведнъж той се отдалечава.Аз лично имам нужда от такава близост т.е момче,с което да споделям и да искам съвети от него по дадени теми.Когато той спре да ми обръща толкова внимание,аз ревнувам,за да покажа отношението си и тревогата към това,че може да станем "непознати' (образно казано).
Аз винаги ревнувам приятелите си просто защото държа много на тях и когато живдам ,че човека до тях е някак си ..съмнителен гледам да им помагам само ако ме допуснат до това де :) Иначе относно репликите ...просто гледам хем на човека да му стане ясно че няма шанс и едновременно с това да не го заболи ...примерно казвам просто не си мой тип съжалявам и така!До сега действа ! :-)
Niakoitam
05-26-2008, 15:42
Добре,ще дам примери случили ми се лично на мен.Дърпаше се и не даваше да я прегърна,а някои път ми се хвърляше на врата;
след като веднъж две момичета ме преведоха под ръце през коридора(тя даже и не видя)следващото междучасие дойде,хвана ме под ръка и претича с мен всяко ъгълче на училището все едно казваше няма да пипате тук;веднъж като се забъзиках с едно момиче,един и изклюкари и тя почна да ми се прави на сърдита;на бала ми като видя че танцувам с една съученичка и тя почна да танцува с един и да ме пита дали ревнувам след,което каза после да я поканя на танц;през два три дни правеше нещо и само ме подпитваше дали ревнувам,беше готова да ме забие че съм и "изневерявал"без да съм направил нищо,дори каза веднъж "Обичам те" и накрая се оказа че много ме харесвала и ме обичала ама като приятел.Като и казах че това може би просто е едно измъкване едвали не ми се накара.Но това вече мина.Беше една година флиртове и две след това,та три общо.Нито съм я виждал нито съм чувал от около година и половина.Около половин година след като ме резна стана така както аз и казах.А щеше да ме кани и на бала си даже.Когато всичко започна аз бях 12ти клас и на около19 години,а тя 9ти и на около 16 години.
П.П.И в тоя ред на мисли:
"Аз не съм за теб" явно е подобно измъкване.
evil_angel69
05-26-2008, 15:58
Бихте ли ревнували момче,което харесвате само като приятел?-да..и то много.казвам го от личен опит ;) Защо?-защото след като се сближиш с даден човек (в случая момче) ,просто свикваш да ти се обръща един вид специално внимание от страна на момчето,а когато той спре..става ти кофти и..почваш да ревнуваш :\ а през времето на сближаване почти в 95 % от случайте..момченцето и момиченцето почват флиртове,глупости,стига са до сълзи..и накрая до любов :D
Как определяте кое момче става за приятел и кое за гадже?-зависи от характера му ;)
Защо понякога се опитвате да задържите едно момче,въпреки че не ви харесва за гадже?-защото ти е станал много близък приятел и се стараеш да направиш най-доброто за него,като го държиш близо до себе си :) все пак..не ни е забранено да си имаме приятели от мъжки род,нали ;)
Niakoitam
05-26-2008, 16:06
В такъв случай съжалявам че за съжаление бях един от останалите 5%.Стана нещо подобно,което каза.Е,нмаше сълзи(поне пред момичето и пред познатите ми),но затова пък на всички от обкръжението ми им надух главите.Е,вече като чели ми се струва че е загубена кауза.
TheMaggie
05-26-2008, 16:08
Добре,ще дам примери случили ми се лично на мен.Дърпаше се и не даваше да я прегърна,а някои път ми се хвърляше на врата;
след като веднъж две момичета ме преведоха под ръце през коридора(тя даже и не видя)следващото междучасие дойде,хвана ме под ръка и претича с мен всяко ъгълче на училището все едно казваше няма да пипате тук;веднъж като се забъзиках с едно момиче,един и изклюкари и тя почна да ми се прави на сърдита;на бала ми като видя че танцувам с една съученичка и тя почна да танцува с един и да ме пита дали ревнувам след,което каза после да я поканя на танц;през два три дни правеше нещо и само ме подпитваше дали ревнувам,беше готова да ме забие че съм и "изневерявал"без да съм направил нищо,дори каза веднъж "Обичам те" и накрая се оказа че много ме харесвала и ме обичала ама като приятел.Като и казах че това може би просто е едно измъкване едвали не ми се накара.Но това вече мина.Беше една година флиртове и две след това,та три общо.Нито съм я виждал нито съм чувал от около година и половина.Около половин година след като ме резна стана така както аз и казах.А щеше да ме кани и на бала си даже.Когато всичко започна аз бях 12ти клас и на около19 години,а тя 9ти и на около 16 години.
П.П.И в тоя ред на мисли:
"Аз не съм за теб" явно е подобно измъкване.
Абе ти сляп ли си?! Момичето чисто и просто те харесва,ама не знам и аз що се държи така.А не,всъщност знам,но няма значение.Тя просто те харесва,ама май не знае какво иска. :lol:
Niakoitam
05-26-2008, 17:08
Сляп ли съм? :D Е това вече ме расвесели по някакъв перверзен начин.Значи все пак не съм толкова неопитен колкото смятах.И аз си мислех че ме харесва но...както казах вече мина година и половина откакто сме загубили връзка.Вече хептен не мога да я видя,защото сега е 11ти клас,но разбрах че са я изключили от нащо училище тази година.Не знам дали си спомня за мен изобщо.Явно и да ме е харесвала е натежало това че бях малко по-нисък от нея(до очите и),неможеше да си развали имиджа на лошо момиче,а аз не съм нито от биячите,нито от големите свалячи,може би и това че не съм с кой знае какви финанси повлия,въпреки че ми каза веднъж че нямали значение,може би и нейните години оказаха влияние,за гадже така в крайна сметка не разбрах дали наистина си имаше или ме излъга,разни хора постоянно ми повтаряха че нямам шанс,други се смееха или ми разправяха че ме лъже.Носеше и се лоша слава.А с мен тя започна флирта,но впоследствие разбра че имам маска и докато и говорех как ще правя секс с нея,с други и темподобни глупости,коитто се харесваха на масата аз тайно и нахално се провирах все по навътре под нейната маска и я разучавах под обвивката.Разбра че съм едно момче,което вярва в любовта,а не го интересува как ще ебе на задна прашка еди коя си.Но какво можех да направя аз,след като не искаше да говориме сериозно с изключение един път след много намеци и ме пита защото толкова я харесвам.Единственият ми половин час напълно насаме с нея.Та не бях голям(казах и че не е вярно,защото е имала гаджета бая по-големи от мен),после си имаше гадже,после много ме харесвала и много ме обичала ама като приятел,не била за мен и накрая след сумата и опити за свръзка с нея,която ставаше изключително трудно след завършването,не и без нейна помощ,изтъмани нещо от рода."аз държа много на теб като приятел и знам че на теб може да се разчита,но имам серизона връзка и немога да ти дам това,което искаш"Това писмо в пощата ме бодна като нож в сърщето,Едвам се сдържах да не разберат нещо родителите ми,отидох си на кревата(беше вечер)забодох глава във възглавницата и си поплаках едно хубаво,тихичко без никой да ме види и брат ми да не може да ме чуе.Какво можех да направя повече.Съвет?Е,вече не сме имали никакви отношения от около година и половина.Сега сигурно вече ме е забравила,а аз съм се наканил повече нищо да не правя даже и да ми се отдаде някога случай и от време навреме се сещам за нея и изминалото време.
Боже, защо при мен не са таолкова очевидни нещата. Никога.
TheMaggie
05-26-2008, 17:14
Сляп ли съм? :D Е това вече ме расвесели по някакъв перверзен начин.Значи все пак не съм толкова неопитен колкото смятах.И аз си мислех че ме харесва но...както казах вече мина година и половина откакто сме загубили връзка.Вече хептен не мога да я видя,защото сега е 11ти клас,но разбрах че са я изключили от нащо училище тази година.Не знам дали си спомня за мен изобщо.Явно и да ме е харесвала е натежало това че бях малко по-нисък от нея(до очите и),неможеше да си развали имиджа на лошо момиче,а аз не съм нито от биячите,нито от големите свалячи,може би и това че не съм с кой знае какви финанси повлия,въпреки че ми каза веднъж че нямали значение,може би и годините и оказаха влияние,за гадже така в крайна сметка не разбрах дали наистина си имаще или ме излъга,разни хора постоянно ми повтаряха че нямам шанс,други се смееха или ми разправяха че ме лъже.Носеше и се лоша слава.А с мен тя започна флирта,но впоследствие разбра че имам маска и докато и говорех как ще правя секс с нея,с други и темподобни глубости,коитто се харесваха на масата аз тайно и нахално се провирах все по навътре под нейната маска и я разучавах под обвивката.Разбра че съм едно момче,което вярва в любовта,а не го интересува как ще ебе на задна прашка еди коя си.Но какво можех да направя аз,след като не искаше да говориме сериозно с изключение един път след много намеци и ме пита защото толкова я харесвам.Единственият ми половин час напълно насаме с нея.Та не бях голям(казах и че не е вярно,защото е имала гаджета бая по-големи от мен),после си имаше гадже,после много ме харесвала и много ме обичала ама като приятел и накрая след сумата и опити за свръзка с нея,която ставаше изключително трудно след завършването,не и без нейна помощ,изтъмани нещо от рода."аз държа много на теб като приятел и знам че на теб може да се разчита,но имам серизона връзка и немога да ти дам това,което искаш"Това писмо в пощата ме бодна като нож в сърщето,Едвам се сдържах да не разберат нещо родителите ми,отидох си на кревата(беше вечер)забодох глава във възглавницата и си поплаках едно хубаво,тихичко без никой да ме види и брат ме да не може да ме чуе.Какво можех да направя повече.Съвет.Е,вече не сме имали никакви отношения от около година и половина.Сега сигурно вече ме е забравила,а аз съм се наканил повече нищо да не правя даже и да ми се отдаде някога случай и от време навреме се сещам за нея и изминалото време.
Ти си ебати пича,кпл. 8-) Тя те е харесвала,определено,но "имиджа", както каза ти,е по-важен.Тя е кучка брат,не става за теб.:lol: Сериозно.
Niakoitam
05-26-2008, 17:23
Това за имиджа и го казах веднъж по пощата.Понякога имах чувството че избягва да говори с мен и пред мен серизоно,защото разбра че въпреки че се лигавех и се бъзиках,изследвах всяка нейна стъпка и я четах като книга.Отделно че веднъж ми е казвала че няма да ме забрави,но на мен ми е само заради секса.или че не я познавам(после каза че,когато ми го е казала това е бия пияна(беше на бала ми)Всички ме бъзикаха заради нея,а последният път като я видях говорех с едни момичета.Поздрави ни ама аз се направих на храстче.Тя ме поздрави още веднъж само мен и приятелките и я забъзикаха и тя почна да се бъзика.Мама му стара знаех че е прекалено хубаво за да ми се случва точно на мен.
TheMaggie
05-26-2008, 17:26
Това за имиджа и го казах веднъж по пощата.Понякога имах чувството че избягва да говори с мен и пред мен серизоно,защото разбра че въпреки че се лигавех и се бъзиках,изследвах всяка нейна стъпка и я четах като книга.Отделно че веднъж ми е казвала че няма да ме забрави,но на мен ми е само заради секса.или че не я познавам(после каза че,когато ми го е казала това е бия пияна(беше на бала ми)Всички ме бъзикаха заради нея,а последният път като я видях говорех с едни момичета.Поздрави ни ама аз се направих на храстче.Тя ме поздрави още веднъж само мен и приятелките и я забъзикаха и тя почна да се бъзика.Мама му стара знаех че е прекалено хубаво за да ми се случва точно на мен.
Ти май още изпитваш нещо към нея..?
Niakoitam
05-26-2008, 17:29
И да изпитвам и да не изпитвам все тая.Свирено е вече.Мама му стара искам и аз да я усетя тая любов най накрая.Не ми трябват пари,искам просто любов!!!
TheMaggie
05-26-2008, 17:37
Както казва царят : "Когато му дойде времето..." 8-) Хм...просто лош късмет,може би.Ти не общуваш ли с други момичета..? :-o
Niakoitam
05-27-2008, 05:50
Общувам.Сега с по-малко,докато учех,с повече,даже някои май дори са ме харесвали.Но просто съм влюбчив и гледам по-възможност да не се влюбвам поради редица причини.Аз не съм от хората,който биха тръгнали с някоя за един ден.Но този път с това момиче нещата излезнаха извън контрол.До 12 клас аз не я познавах.Бях я виждал само и бях подначул разни работи.След като започна да се занимава с мен,защото като едно момиче те забележи вече те забелязват и много други.Аз се правех на голям ебач,пусках разни лафове и т.н.Явно това се харесваше и на момичетата,защото в този период бях заобиколен.От класа ми започнаха да се бъзикат че съм станал голям плейбой малко след това.По това време горе долу се появи и тя.Явно с началната идея да ме затапва.Отначалото ме дразнеше и на мен целта ми беше да се покажа като по-голям гъзар от нея.Но с времето всички тия работи прерастнаха в любов.Видях че не е чак толкова трудно да я сдухам(е ако това го правеше някое момиче сигурно преди да се сдуха щеше да я пребие от бой,но аз все пак бях момче,не че не ми е налитала и на мен с една лопата,но не поиска да ме удари пък и аз много се изгаврих тогава с имиджа и)и тя е успявала да ме сдуха много яко и така.В общи линии някои път правеше нещата,които искам,ако успея да я притисна от всякъде обаче бавно,нежно и без да разбере че го прави по мое изискване,или ако съвсем случайно се изпусна нещо пред някоя нейна приятелка.А веднъж каза че не и пукало,кой какво говори за нея,а като и казах че са говорили еди какво си,веднага почна да ме разпитва,кои го е казал за да се пазела от него.И така.Не можах да го овлдея,защото премина от дразнене в привързаност и след това в любов.
Е в крайна сметка от всичкото това изкарах:малко обарване и от двете страни,весели и тъжни моменти,тръпка,жестове,пре� �ръдки и две целувки по бузите от нейна страна и една от моя страна.
Бихте ли ревнували момче,което харесвате само като приятел?Защо? ------- Да, бих. Знам, 4е не е много правилно, но аз съм много ревнива към хората около мен, особено ако държа на тях.
Как определяте кое момче става за приятел и кое за гадже? ------ Въпрос на привли4ане си е. Не знам, принципно аз ли4но много лесно преценявам дали с дадено мом4е бих могла да имам нещо пове4е, или ще сме само приятели. Още в на4алото, при първото впе4атление, което ми създаде, бих могла да кажа дали ще го искам за другар4е, или и за още нещо ;)
Измъквате ли се често с репликите харесвам те само като приятел или бях пияна? -------- Да, слу4вало ми се е. Колкото и да е клиширано, това си остава перфектно извинение и оправдание. Много по-добре така, отколкото да кажеш на 4овека, 4е не те кефи или 4е е кофти.
Защо понякога се опитвате да задържите едно момче,въпреки че не ви харесва за гадже? -------- Имало е такива моменти. Тогава просто не съм искала да оставам сама. Знам, знам... гадно и егоисти4но е, но се слу4ва
Niakoitam
05-27-2008, 08:03
Ясно.От мнеията пак стигам до моите изводи.Пуста срамежливост,но явно е трябвало да и поставя въпроса "или или" 2-3 месеца след като усетих че се влюбвам,а не да се притеснявам че ще си разваля приятелството с нея и да чакам да свърши годината.И ако тогава ме беше резнала...свалям си се с която ми дойде пък тя нека си ревнува и нека се сърди.Нали аз щях да си прекарвам добре.Точно така да,така трябваше да направя.Единственият проблем беше че като ми направеше една тъжна физиономия и ми идеше да се хвърля от някои прозорец.Обратно като направеше весела и на мен ми ставаше готино.Ето затова ще страдам,защото съм някакъв такъв,измислен и аз...
Niakoitam
05-27-2008, 12:47
Ти си ебати пича,кпл. 8-) Тя те е харесвала,определено,но "имиджа", както каза ти,е по-важен.Тя е кучка брат,не става за теб.:lol: Сериозно.
Мислих днес над тези думи и се чудя дали някои ден,по натам,да се опитам да направя една свръзка.Ако дойде,може да ме намрази,но ще и кажа каквото мисля,ако не дойде значи няма смисъл.Ще опитам с помоща на пощата и телефона да я поканя на едно място,скрито(не на кафе,защото най-много да ме върже),но все пак нещо още ме човърка и искам да и кажа някои неща.Само незнам,ако дойде изобщо,как да премина от как си,какво става с теб на същинският въпрос,но ще го измисля и ако ми стигне смелост ще го направя.
led_i_ogyn
05-27-2008, 12:53
Не съм ревнувала приятели до сега, въпреки,че на всичките си приятели държа много.Просто знам,че и те държат на мене и по този начин се чувствам сигурна.Да любовта към приятели е много по-различна,но за мене най-добрия приятел е момчето,с което бях близо 1 година... :)
TheMaggie
05-27-2008, 13:03
Мислих днес над тези думи и се чудя дали някои ден,по натам,да се опитам да направя една свръзка.Ако дойде,може да ме намрази,но ще и кажа каквото мисля,ако не дойде значи няма смисъл.Ще опитам с помоща на пощата и телефона да я поканя на едно място,скрито(не на кафе,защото най-много да ме върже),но все пак нещо още ме човърка и искам да и кажа някои неща.Само незнам,ако дойде изобщо,как да премина от как си,какво става с теб на същинският въпрос,но ще го измисля и ако ми стигне смелост ще го направя.
Емм,успех,дано ти се получат нещата... :)