Влез

View Full Version : Странен проблем помогнете?!?!

ReaLLy_SweeT
05-26-2008, 13:42
Значи не се отнася за мен а за две мои приятелки които ме помолиха да разбера за какво става дума ...
1рвият проблем искам да запитам може ли като те е отворил някой и сте правили пълноценен секс след 9 месеца ( когато и е бил вторият път) да и е текло кръв при условие че първият не и е текло а я е отворил със сигурност
2рият е нещо повече за червената бременост или така наречената шарена ??
Моля ви пишете :) похвалила сам саита и съм обещала отговори на приятелките ми :)

sexy_sladuranka___
05-26-2008, 13:48
1. Не е задължително да има кръв първият . Това че втория път е имала кръв означава , че девствената ципа не е била разкъсана напълно .
2. Цветната бременност представлява необилно кървене с кафеникъв цвят . Ако приятелката ти се съмнява да си направи тест .

rozova_lady
05-26-2008, 13:50
възможно е да има и цветна бременност-ако е свършил вътре (продават тестове)
а по първия проблем какъв е бил този секс да няма кръв?
много интересно 8)

Puky
05-26-2008, 13:50
Значи не се отнася за мен а за две мои приятелки които ме помолиха да разбера за какво става дума ...
1рвият проблем искам да запитам може ли като те е отворил някой и сте правили пълноценен секс след 9 месеца ( когато и е бил вторият път) да и е текло кръв при условие че първият не и е текло а я е отворил със сигурност
Моля ви пишете :) похвалила сам саита и съм обещала отговори на приятелките ми :)
1. Може да тече кръв и след първият път, тъи като вагината се разширява дори може да потече кръв пак и много след това (макар и да си водил много години пълноценен полов живот) :-) :-o

2.За цветната бременност не съм толкова навътре с нещата .. но мога да ти помогна до някъде ...
Цветна бременност се нарича когато имаш мензис дори през бременноста , но доколкото знам не по точно определено време и не всеки месец , но пак си има кръв.

П.П. Дано съм помогнала поне малко на приятелките ти и на теб . :) :grin:

valentinka_1990
05-26-2008, 14:34
незнам до колко е редовна менструацията при цветната бременност,но на майка ми една приятелка разбра,че е бременна някъде в 4 месец и беше меко казано шокиращо за нея,защото до тогава си е имала нормална менструация,е то си зависи и преди това каква е била.

MiSs_DioR_CheRiE
05-26-2008, 14:38
Mnogo stranni problemi :D

1. Da absoliutno e vuzmojno tova , lichno pri mene beshe taka ... Purviqt mi put nqmashe nikakva kruv , a vtoriq imashe...

2. Po vreme na cvetnata bremennost (ne znam dali prez celiq period ili nqkolko meseca) cikula si idva kakto normalno , samo che s razlikata , che teche dosta po-slabo i v malko po-razlichen cvqt .

LiloTa
05-26-2008, 17:58
1.Понякога ципата не се разкъсва при първия полов контакт!А за кръвта-при мен нямаше нито след първия,нито след втория,нито след 100ния път.
2.Първият признак на бременността е липсата на менструално кървене. Всяка жена, която предполага, че може да забременее, изпитва напрежение, докато разбере причината за закъснението.
Липса на кървене след изтичане на редовния период е възможна и по други причини: нервно-психично и емоционално напрежение, смяна на климата, заболяване.

Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.

п.п за ципата-тя се разкъсва напълно след като родиш.Дано да съм помогнала :)

ReaLLy_SweeT
05-26-2008, 20:07
:D pi6ete o6te po temata :) neka pomognem i na drugi osven na tezi dvete nehranimaikovci :DD {}

BirdsFarm
05-26-2008, 20:29

Любимите ми теми "не се отнася за мен". Не се срамувай - нормално е да си тъпа на тази възраст! и двете ли са ги отворили и са пртавили секс чак след 9 месеца? Може да й е текло кръв втория път да - ако примерно й е биел главата в рамката на леглото!
За червена бременност не съм чувал - да нямаш предвид Червената Армия!?

Elaine
05-26-2008, 20:42
1.Понякога ципата не се разкъсва при първия полов контакт!А за кръвта-при мен нямаше нито след първия,нито след втория,нито след 100ния път.
2.Първият признак на бременността е липсата на менструално кървене. Всяка жена, която предполага, че може да забременее, изпитва напрежение, докато разбере причината за закъснението.
Липса на кървене след изтичане на редовния период е възможна и по други причини: нервно-психично и емоционално напрежение, смяна на климата, заболяване.

Понякога, въпреки че е настъпила бременност, се появява кървене в определения срок. Това състояние е известно под името "цветна бременност". Това е краткотрайно и оскъдно менструалноподобно кръвотечение, появяващо се понякога през първите 2-3 месеца на бременността в дните, когато нормално би трябвало да идва мензисът.
Трябва веднага да се каже, че една добре осведомена жена може да отличи това кървене от истинската менструация по това, че е много по-оскъдно, по-краткотрайно и ако има съмнение за бременност, не бива да се отлага консултация с лекар.

п.п за ципата-тя се разкъсва напълно след като родиш.Дано да съм помогнала :)

значи ли, че не е възможно по време на цветна бременност да ти идва дълготраен цикъл какъвто ти е принципно например...7 дни като моя

ReaLLy_SweeT
05-27-2008, 11:57

Любимите ми теми "не се отнася за мен". Не се срамувай - нормално е да си тъпа на тази възраст! и двете ли са ги отворили и са пртавили секс чак след 9 месеца? Може да й е текло кръв втория път да - ако примерно й е биел главата в рамката на леглото!
За червена бременност не съм чувал - да нямаш предвид Червената Армия!?
Zna4i iskam da ti kaja 4e 1rvo ne sym typa i vtoro ne se otnasq za men az im kazah kakvoto znam i iskah prtosto da 4uq drugi mneniq taka 4e ne se mesi nepodgotwen >.... >

Kanela
05-27-2008, 14:22
Ако е имала само 1 полов контакт преди 9 месеца-да,възможно е чак сега да и се е разкъсал химена.Цветната бременност е просто оскъден цикъл,няма нищо общо с това.