View Full Version : Проблем ли е това за момичетата ?
Здр,искам да попитам момичетата дали съвсем малките косъмчета от пъпчето надолуи лекия,светъл и почти незабележим мъх по мъжко тяло е проблем за момичетата,защото имам чувството,че в нашо време момичетата искат едва ли не да сме гладки като тях :( честно отговорете..
п.с. ако гърди се минат с епилатор после по-големи косми ли излизат
:?
rozova_lady
05-26-2008, 13:59
за мене не е проблем,да като си ги махнеш веднъж без значение с какво дали ще е епилатор,пинсета,самобръсн ачка та дори и кола маска излизат повече,по-твърди и по-тъмни.
за мене не е проблем,да като си ги махнеш веднъж без значение с какво дали ще е епилатор,пинсета,самобръсн ачка та дори и кола маска излизат повече,по-твърди и по-тъмни.
От епилатор и кола маска намаляват :) Спрете да говорите глупости :)
MiSs_DioR_CheRiE
05-26-2008, 14:34
Men daje me kefat kosmite pod pupcheto :grin:
Ako kosmite po gurdite ti prechat mahni gi s kola maska . Tq e po-bezboleznena ot epilatora i dalech po-efikasna . Ot kolata maska nqma da ti izleznat poveche ili po-tvurdi kosmi sus sigurnost . No az ti preporuchvam da si mahash kosmite na gurdite samo ako naistina imash problem . :-)
valentinka_1990
05-26-2008, 14:42
Аааа недей така, и аз съм забелязала,че момчетата взеха много да се издокарват,но вече не съм сигурна дали момичетата ги карат или се състезават,кой най-скоро ще заприлича на момиче.Натуралното си е натурално,вярно Горите тилилейски не са приятни...
IrReplacaBle
05-26-2008, 14:46
Е,нали МЪЖ искаш да бъдеш...те косми не махат,хах...не,това си е личен избор.Някои обичат да се поддържат изрядно обезкосмени,а други-не.Първите се наричат метеросексуални (дано написах думата правилно 8-) ),а другите средностатистически мъж 8-) ах,какви глупости дрънкам...Главната ми мисъл,която яко се губи,беше,че ако не те хареса,какъвто ти се харесваш няма смисъл..сега ако си някой тарзан,което е малко вероятно,все пак по описанието,което даде не мисля,че е проблем ,за когото и да е ;)
Абе вие мъжете какво се притеснявате въобще от такива неща?!Никой няма да се учуди ,че и погнуси,ако види окосмен мъж,но жена с обрасли крака и мини поличка е малко...отвратително,нали.
shady^baby
05-26-2008, 15:27
за мен лично не са никакъв проблем косъмчетата под пъпа, но тези по гърдите ме дразнят малко...и аз ти предлагам да ги махнеш с кола маска,НЯМА да излязат повече,дори ще станат по-редки :)
Hrdcore`Lady
05-26-2008, 16:22
Недей да се обезкосмяваш по разни места, само защото някоя, която не те познава, не си пада по косъмчета. Наистина в днешно време е много рядко срещано някой МЪЖ да не е заприличал на гол охлюв. Пич, не бъди охлюв...
TheMaggie
05-26-2008, 16:27
Ако не е гора,що да има проблем... 8-)
аз пък имам косми по краката и по корема .. по краката са малко по-големи от на моите съученици , но те ме разбират .. защо когато гаджето ме харесва такъв какъвто съм си да се променям .. казах и че имам и косми по корема но тя ми каза "Какво толкова.." така че .. МАХАЙТЕ ГИ САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ :) 8)
AnChItOoOo
05-26-2008, 16:43
Не обичам горили :razz: но ако има съвсем незабележим мъх не ми пречи 8)
Според мен това са bullshits. Аз като съм наследил гените на баща ми и по гърдите по краката и по ръцете имам по-дълги косми та какво ?! Не разбирам какъв е проблема? Има и друга уловка - като махаш на едно място космите е грозно ! Или трябва навсякъде да ги махнеш или никъде - средно положение няма. Мен лично не ме е срам - все пак нищо не съм краднал - всичко си е мое. Вярно на 18 години сигурно трябва да съм напълно гладък както каза някой по-горе "гол охлюв", но аз не обичам да съм като "всички останали". ;)
Според мен това са bullshits. Аз като съм наследил гените на баща ми и по гърдите по краката и по ръцете имам по-дълги косми та какво ?! Не разбирам какъв е проблема? Има и друга уловка - като махаш на едно място космите е грозно ! Или трябва навсякъде да ги махнеш или никъде - средно положение няма. Мен лично не ме е срам - все пак нищо не съм краднал - всичко си е мое. Вярно на 18 години сигурно трябва да съм напълно гладък както каза някой по-горе "гол охлюв", но аз не обичам да съм като "всички останали". ;)
е тфа е мой човек :grin:
Недей да се обезкосмяваш по разни места, само защото някоя, която не те познава, не си пада по косъмчета. Наистина в днешно време е много рядко срещано някой МЪЖ да не е заприличал на гол охлюв. Пич, не бъди охлюв... ;-)
charlies_angel
05-26-2008, 18:31
Здр,искам да попитам момичетата дали съвсем малките косъмчета от пъпчето надолуи лекия,светъл и почти незабележим мъх по мъжко тяло е проблем за момичетата,защото имам чувството,че в нашо време момичетата искат едва ли не да сме гладки като тях :( честно отговорете..
п.с. ако гърди се минат с епилатор после по-големи косми ли излизат
:?
луд ли си..тва са възможно най сладките косъмчета :П..поне мен мн ме кефят де..дори и да са по тъмнички...мн са сладички :grin:
BeautifulWorld
05-26-2008, 19:06
На мен в никакъв случай не ми пречи това окосмяване, за което говориш - не е нужно да си с по-гладка кожа от момичето си, даже го намирам за противоестествено.
6tom si maha6 kosmite s epilator bez zna4enie kade e moga da te uverq 4e malko stavat po redki
scanadal
05-27-2008, 09:00
Леле,тези косъмчета под пъпчето са много сладички!
Така че не ги махай,секси са :wink:
parkourgirlss
05-27-2008, 13:26
От епилатор и кола маска намаляват :) Спрете да говорите глупости :)
+1 namalqvat i to dosta ;)
led_i_ogyn
05-27-2008, 13:59
На мен пък ми изглежда секси тези косъмчета от пъпа надолу...И не за мене не е проблем..ако ги махаш с епилатор ще излизат по-бавно и по-малко ;)
Ch0c0la73
05-27-2008, 14:26
aaa adski me kefii tovaa govorq to4no za tezi kosam4eta nadolu po pap4eto deto ne sa takiva roshavii mi v edin pat...mn sa sexyy..napraooo adski me kefqt..lud li si da gi mahash..?! vs mom4eta sa stanali nqki super idioti..nqkoi se podarjat sig pove4e ot momi4etata (i ne govorq 4e momi4etata ne sa poddarjat a 4e mom4etata sa vmania4eni !)
evil_angel69
05-27-2008, 14:37
ae vii mom4etata naposled1k mn zexte da sa podd1rjate :D dosega si4ki bqxa gorili,no ve4e sa goli oxliovi...
samonervi
05-27-2008, 18:04
Неприятни са космите в интимната област.По корема няма смисъл да ги махаш.А по гърдите ако ги махаш с епилатор ще те боли много и е просто излишно
във връзка с името на темата за проблемите за момичетата искам да ви питам откровено - гнус ли ви е като някое момче се празни по корема ви или на чаршава... точно за това скъсахме с бившата щото често свършвах по този начин (заради проблема с презерите, правехме го рядко с презер) и мацката ми я беше гнус.... :(
Virtuallll
05-27-2008, 20:13
О боже за какво се притесняваш... Представям си ако имаше косми по раменете например...
Все пак нали трябва да ти личи че си мъж :wink: [/b]