View Full Version : Момичета-Това е верният път/здравословно хранене/
abvgdejzi
05-27-2008, 12:12
Taka iskam da vi spodelq ne6to.Predi vreme zapo4nah edna dalga i bezmislena dieta-LE4EBEN GLAD.Blizo okolo 10 dni ne hapcah ni6to AMA NI6TO ZNA4I NAISTINA NI6TO-samo na voda(bez sok,bez davki,bez 4ai-samo i edinstveno voda)Hodeh i na fitnes,4uvcstvah se kato trup,nqmah i gram energiq.Rezultata-svalih 5 kg oba4e maika mi me vkara v patq i pak zapo4nah da qm sled koeto ka4ih 5kg otgore.Sega ve4e sam ne prosto na dieta ana hranitelen rejimm-qm plodove,zelen4uci,salati,vseki den po 4a6a kiselo mlako s step4e.MNOGO sam dovolna za6toto vsi4ko e vapros na psihika-az imam naglasata 4e prosto se hranq ZDRAVOSLOVNO i ot tam natatak vsi4ko stava ot samo sebe si.NE pipam testeni izdeliq dori i soleti ,bez sladko i ni6to koeto sadarja zahar,bez gazirano i parjeno.I uspqvam vseki den pravq po 100 koremni presi i uprajneniq za dupe i vsi4ko se narejda.I VMESTO KOGAO V U4ILI6TE VIDQ NQKOI DA QDE 6OKOLAD KOITO OBOJAVAM AZ SO KAZVAM " :shock: KOI ZNAE KADE 6TE I SE LEPNE I SI HRUSKAM QBALKATA".vE4E SVALIH 5 KG KOITO BQH KA4ILA OTGORE i prodaljavam v sa6tiq duh.Mislq da karam na tozi zdravosloven rejim pone 3 meseca i togava moje da si pozvolq malko udovolstvie ,no za naprd 6te prodaljam taka.SUPER E !!! kLU4A NE E V KRATKI I BEZMISLENI DIETI .prosto se hranete zdravoslovno i 6te vidite rezultata,no iziskva tarpenie.
P.S. qjte i kitaiska hrana ,no samo pile6ko.Vapreki 4e e pikantna tq sadarja zna4itelno malko kalorii i vkusna,no vsi4ko da e v mqrka!
Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка!
barbie_94
05-27-2008, 12:14
Едно мъдро момиче 8-)
_SmiLe_FoR_yOu_
05-27-2008, 12:48
Ако си мислиш,че зравословно означава само плодове и зеленчуци-лъжеш се. Организма има нужда не само от витамини и минерали,но и от други важни хранителни вещества. И аз съм яла така "здравословно" и наистина се чувстваш по-лек и не ти е тежко,но просто организма рано или късно ще почне да си иска своето. А за другите диети си права.
HAGVXSXVH
05-27-2008, 12:48
да и аз правя така,миналата година също бях на здравасловно хранене,но си позволявах и сладко и солено..не пречи ако е веднъж на една-две седмици :)и свалих близо 9-10 килограма е верно,че по едно време само на сокове бях ама пак си хапвах салатка примерно на обяд + ябълка по някое време..и така има ефект :grin:
Loshotia
05-27-2008, 12:55
Браво, и аз правя нещо подобно в момента, което се води диета и резултат има. Там разковничето са зеленчуците, рибата и пилешкото месо. Само не ми е ясно как се справяш с кръвното като не ядеш сладко. Аз съм с адски ниско кръвно и наистина това ми е проблем.
abvgdejzi
05-27-2008, 12:59
Браво, и аз правя нещо подобно в момента, което се води диета и резултат има. Там разковничето са зеленчуците, рибата и пилешкото месо. Само не ми е ясно как се справяш с кръвното като не ядеш сладко. Аз съм с адски ниско кръвно и наистина това ми е проблем.
Ako ima6 takav problem probvala li si s vitamini.Az sega si kupih za6toto poprincip ne obi4am da qm meso,ne 4e sam vegetarqnka no prosto qm samo riba i meso qm samo v kitaiskata hrana i zn 4e imam nujda i ot tova,no pak piq vitamini i se nadqvam da kompensiram-opitai.Dano ima efekt, za da moje da zamesti6 sladkoto.
Fantomche
05-27-2008, 13:04
Eha i nqkolko umni momi4eta se poqviha v toq sait
Loshotia
05-27-2008, 13:04
^ Какви витамини? Сладкото не ми е проблем, защото вече започвам да свиквам без него, но наистина кръвното по друг начин трудно го регулирам. Не мога да си нося в чантата айрян със сол, но шоколад винаги имам. Случва ми се да припадам от ниско кръвно. Принципно се продават в аптеките едни капки на билкова основа, които се взимат като падне кръвното, но никога не съм ги пробвала
abvgdejzi
05-27-2008, 13:14
^ Какви витамини? Сладкото не ми е проблем, защото вече започвам да свиквам без него, но наистина кръвното по друг начин трудно го регулирам. Не мога да си нося в чантата айрян със сол, но шоколад винаги имам. Случва ми се да припадам от ниско кръвно. Принципно се продават в аптеките едни капки на билкова основа, които се взимат като падне кръвното, но никога не съм ги пробвала
4E sno kazano 6tom problema e ot takova estestvo si hapvai sladko.Zdraveto ti e po-vajno! No zn 4e CENTRUM sa mnogo dobri.
MidnightCreep
05-27-2008, 13:45
По-добре да е от диабетичните шоколади с фруктоза.
Този режим на хранене от лекар ли ти е препоръчан или го правиш на собствена глава? Само със зеленчуци и плодове не става, както казаха, има много неща, от които организмът ти има нужда. Преди година се хранех по подобен начин, само плодове и зеленчуци за около 3-4 месеца. Наистина, свалих около 15 килограма и сега съм толкова, колкото исках, обаче резултатът беше анемия+ хормонален дисбаланс. Разбира се, може коренно да се различават начините ни на хранене, но те съветвам, ако не си се допитала до лекар го направи, за да не получиш някакъв проблем после.
Сега аз съм пазила толкова и такива диети за каквито не сте и чували ... вярно има резултат ама ВРЕМЕНЕН!!! За това не се лишавайте от нищо просто по по-малко, защото както от калций и витамини организма има нужда и от сладко и солено ;) Аз например всеки ден пия айран, обяда ми се състои от 1 краставица и сиренце :P след това за десерт 1 или 2 вафли Чайка (онея обикновенните) според зависи дали мн съм зажадняла за сладко :oops: и ест спортувам ;) редовно си правя по 100тина коремни, обикновенно и бягам вечер по 5 километра ама не съм бягала от 4 дена вече 8-) иначе си намерих едни упражнения в нета дето наистина помагат, а и не са трудни 'йога за отслабване с Тара Тайс' (май така се казваше ... :oops: ) иии да не забравя вземам L carnitine , който също мн ми помогна :P
Seducti0n
05-27-2008, 16:26
Хубаво е, че се храниш здравословно, но струва ми се, си се вманиачила в това да консумираш само полезни храни.
От къде си вадя тези зюключения ли?!
Тази част от постта, в която отричаш всичко сладко, тестено и т.н, а не си даваш сметка, че именно от хляба си набавяш голям брой въглехидрати.
Всичко трябва да се прави с мярха.Идеята е в това да хапваш нещата, които ти харесват, но в подходящите количества.Съчетано с физическо натоварване е просто чудесно.Хем ще си поддържаш тонус и стегната фигура, хем няма да се лишаваш от любимите ти неща. :)
abvgdejzi
05-27-2008, 16:39
Този режим на хранене от лекар ли ти е препоръчан или го правиш на собствена глава? Само със зеленчуци и плодове не става, както казаха, има много неща, от които организмът ти има нужда. Преди година се хранех по подобен начин, само плодове и зеленчуци за около 3-4 месеца. Наистина, свалих около 15 килограма и сега съм толкова, колкото исках, обаче резултатът беше анемия+ хормонален дисбаланс. Разбира се, може коренно да се различават начините ни на хранене, но те съветвам, ако не си се допитала до лекар го направи, за да не получиш някакъв проблем после.
1.Ne se hranq samos plodobe i zelen4uci
2.Otnasqm se mapalno otgovorno kam tova koeto pravq i zn kade e granicata zapoznata s tezi ne6ta.
abvgdejzi
05-27-2008, 16:46
Хубаво е, че се храниш здравословно, но струва ми се, си се вманиачила в това да консумираш само полезни храни.
От къде си вадя тези зюключения ли?!
Тази част от постта, в която отричаш всичко сладко, тестено и т.н, а не си даваш сметка, че именно от хляба си набавяш голям брой въглехидрати.
Всичко трябва да се прави с мярха.Идеята е в това да хапваш нещата, които ти харесват, но в подходящите количества.Съчетано с физическо натоварване е просто чудесно.Хем ще си поддържаш тонус и стегната фигура, хем няма да се лишаваш от любимите ти неща. :)
Sajalqm,no ne sam saglasna s teb
1.NE SAMO V HLQBA IMA VAGLEHIDRATI-i sega 6te ti kaja kakvo pravq az za da kompensiram lipsata na hlqba-qm oriz i kartofi te sa po-dobriq variqt.I dori moga da ti kaja 4e v hlqba nqma tolkova vaglehidrati kolkoto SKURBQLA,no tova e dr vapros
2.Ne qm samo plodove i zelenchuci,DALE4 SAM OT TAZI MISAL i go kazvam za poreden pat.Vsqka hrana si ima zamestitel PROSTO TRQBVA DA GO OTKRIETE!
Seducti0n
05-27-2008, 16:49
Аз не съм казала, че единствено в хляба има въглехидрати. :)
Опитвам се да ти обесня, че всяка една храна е полезна дори, но в умерени количества.
Това, че на много продукти си има заместитили е отделен въпрос.
Canis_Dirus
05-27-2008, 19:47
бе яжте прасе и не му мислете!
little_elf
05-27-2008, 19:54
щях да почвам диетата на Дюкан,обаче реших че едва ли е толкова добра идея :? и реших просто да започна да се храня здравословно и да спортувам(добре че се осъзнах на време, че да не си тормозя организма с глупави диети)
TopSeCreT`
05-27-2008, 20:14
Едно мъдро момиче 8-)
+1
laila_94
05-27-2008, 20:22
Под здравословно това ли разбирате ?! ..
Организма се нуждае от меса,сладко от всичко,според мене най-добрата диета е ,когато има спорт;храненето е удовлетворяващо ,но в малки размери;повече вода;и плодове
,но само плодове и зеленчуци не е работа ; )
Canis_Dirus
05-27-2008, 21:22
Всъщност организма се нуждае от точно 0 грама захар. Захарта няма нито една позитивна черта. Има само негативи.
abvgdejzi
05-28-2008, 10:32
Всъщност организма се нуждае от точно 0 грама захар. Захарта няма нито една позитивна черта. Има само негативи.
Br nai -posle edin 4ovek da go razbere.
Hora prosto ne ste se interesuvali dostata4no :?
MidnightCreep
05-28-2008, 10:36
Повечето момичета ги е страх да изядат една пържола,ама набиват сухари и не знам още какво. :oops:
loveandemotion
05-28-2008, 11:40
Taka iskam da vi spodelq ne6to.Predi vreme zapo4nah edna dalga i bezmislena dieta-LE4EBEN GLAD.Blizo okolo 10 dni ne hapcah ni6to AMA NI6TO ZNA4I NAISTINA NI6TO-samo na voda(bez sok,bez davki,bez 4ai-samo i edinstveno voda)Hodeh i na fitnes,4uvcstvah se kato trup,nqmah i gram energiq.Rezultata-svalih 5 kg oba4e maika mi me vkara v patq i pak zapo4nah da qm sled koeto ka4ih 5kg otgore.Sega ve4e sam ne prosto na dieta ana hranitelen rejimm-qm plodove,zelen4uci,salati,vseki den po 4a6a kiselo mlako s step4e.MNOGO sam dovolna za6toto vsi4ko e vapros na psihika-az imam naglasata 4e prosto se hranq ZDRAVOSLOVNO i ot tam natatak vsi4ko stava ot samo sebe si.NE pipam testeni izdeliq dori i soleti ,bez sladko i ni6to koeto sadarja zahar,bez gazirano i parjeno.I uspqvam vseki den pravq po 100 koremni presi i uprajneniq za dupe i vsi4ko se narejda.I VMESTO KOGAO V U4ILI6TE VIDQ NQKOI DA QDE 6OKOLAD KOITO OBOJAVAM AZ SO KAZVAM " :shock: KOI ZNAE KADE 6TE I SE LEPNE I SI HRUSKAM QBALKATA".vE4E SVALIH 5 KG KOITO BQH KA4ILA OTGORE i prodaljavam v sa6tiq duh.Mislq da karam na tozi zdravosloven rejim pone 3 meseca i togava moje da si pozvolq malko udovolstvie ,no za naprd 6te prodaljam taka.SUPER E !!! kLU4A NE E V KRATKI I BEZMISLENI DIETI .prosto se hranete zdravoslovno i 6te vidite rezultata,no iziskva tarpenie.
P.S. qjte i kitaiska hrana ,no samo pile6ko.Vapreki 4e e pikantna tq sadarja zna4itelno malko kalorii i vkusna,no vsi4ko da e v mqrka!
Редактирано от-Цвети
Нарушена 7-ма точка!
To4no zarad takiva kato vas sym 1.90 visok i sym 65 kila..... i pak nikoq ot vas ne me xaresva super al4ni jeni :(
silver_moon
05-28-2008, 16:57
аз се храня по подобен начин, но ям и месо...тотално съм изключила от менюто си тестените изделия,снаксове,чипсове и такивата работи...сладко ям мн мн мн мн рядко и разбира се много спорт и има голям ефект :grin: :grin: :grin:
Seducti0n
05-28-2008, 17:26
А, ако си диабетик и нивото на кръвната ти захар спадне, как ще го покачиш, освен ако не хапнеш нещо сладко/захар/?!
Canis_Dirus
05-28-2008, 18:29
А, ако си диабетик и нивото на кръвната ти захар спадне, как ще го покачиш, освен ако не хапнеш нещо сладко/захар/?!
Ако си диабетик и не ядеш въглехидрати няма да ти се повиши инсулина, от който да ти спадне кръвната захар, и няма да имаш нужда от захар :)
А ако не ядеш захар няма да станеш диабетик :)
abvgdejzi
05-29-2008, 11:35
Ако си диабетик и не ядеш въглехидрати няма да ти се повиши инсулина, от който да ти спадне кръвната захар, и няма да имаш нужда от захар :)
The Best :-D br na tebe.
Loshotia
05-29-2008, 12:14
Диабет се добива не само с ядене на сладко. Понякога организмът е просто предразположен към него. Познавам хора, които от години не са хапвали сладко, но кръвната им захар е пак над нормата.
Seducti0n
05-29-2008, 14:50
А наследсвената предразположеност? :-o
Canis_Dirus
05-29-2008, 16:37
Да ви светна няма голяма разлика между захар и овес, ориз и картофи. Всичките забатачват яко инсулина. Като всеки човек има различна инсулинова чувствителност.
Защо ескимосите не боледуват от диабет?
Защото не ядат лайна. Наследствената предразположеност се появява при поколения, чиито родители са яли лайна- Съответно е висока в САЩ и другите страни, където ядат много богати на въглехидрати диети. И то боклучави въглехидрати като хляб, захар и тн силно преработени храни.
MidnightCreep
05-29-2008, 16:48
И в един момент панкреасът ти просто отказва....
Canis_Dirus
05-29-2008, 17:01
И в един момент панкреасът ти просто отказва....
В човешкото тяло нищо не отказва без причина :)
Loshotia
05-29-2008, 17:17
Наред със захарта, диетолозите забраняват ориз и картофи. За овес не бях чувала, но сигурно е така.
abvgdejzi
05-30-2008, 13:18
Наред със захарта, диетолозите забраняват ориз и картофи. За овес не бях чувала, но сигурно е така.
Da za jalost e taka,vapreki 4e oriza i kartofite sadarjat vaglehidrati koito po-barzo se osvoqt ot organizma za6toto sa rastitelni po-lesno se izvar6va obmqnata ne prepora4itelno pri dieta. Az pak mn gi obi4am i dvete no ne gi konsumiram.Mn mi e interesen fakta oba4e 4e sa6testvuvat dieta s oriz i kartofi.Sig ima takiva kakvito sa 4uvali za pro4utata dieta s vareni kartofi no to4no zaradi fakta 4e kartofite sadarjat dostata4no vaglehidrati trqbva da qde6 samo tqh.Da li ima efekt? :-o
MiLeNcHeToO
05-30-2008, 16:03
Едно мъдро момиче 8-)
+1
+2 ..mn gotina tema....poneje prez zimata ponatrypah nqkolko izli6ni kilca i ot skoro i az sum na tozi princip sus zdravoslovnoto hranene,mn se nadqvam da ima efekt :)
MidnightCreep
05-30-2008, 17:17
Да ви имам и здравословния режим.Повечето ви мързи да си вдигнете задника от компа,правете си "диетки" и "режимчета".
Bonbonenata
05-30-2008, 17:24
хмф
Да започна с това, че не вярвам в диетите. Вярвам в балансираното хранене. Човек трябва да си похапва от всичко (белтъци, мазнини, въглехидрати...), но да ги комбинира и да се храни рационално. Аз нямам проблеми с теглото (дори мисля, че съм прекалено слаба), а като малка съм яла изцяло разделно (сега, за съжаление, не). Това - второто - ме кара да смятам, че човек или поне някои хора имат вродено чувство за правилно хранене и че започваме да се съсипваме по-късно. Естествено, това последното си е изцяло ЛИЧНО разсъждение.
Мисля, че голям проблем е, че народът не е научен да се храни, когато е ГЛАДЕН. Сещам се за няколко примера. Моя роднина като малка е била изключитлно злояда. Прилагали какво ли не - стряскали я и й пъхали храна в устата. Резултатът? Тя не се е научила КОГА да яде, има наднормено тегло и ред проблеми. Друг пример от семейството ми. Детето примерно си изяжда 1 яйце за закуска и става, но не - майката е решила, че трябва да му набута още 2 яйца и една филия. А детето НЕ иска да яде повече, наяло се е! Виждала съм на плажа как дебели майки правят на дебели деца филии с масло и салам!!! Отвратително е! Хранителната култура е тооолковва ниска...
Препоръчвам ви да видите това (http://momi4eto.com/index.php?option=com_content&view=article&id=53:2008-05-21-18-06-50&catid=35:2008-04-04-18-03-32&Itemid=56).
bubenceee
05-30-2008, 18:16
аз също запоЧнах зравословен начин на живот,защото от тия боклуци в у-ще и от мързел бях станала направо като толумбичка :D!искам да ви кажа ,че опитвах много диети просто са изключително много.нито една не подейства,защото се лишавах от много неща!научих някой истини покрай тези диети и съм на друго мнение за здравословната храна!например от свинската мас НЕ СЕ напълнява,а точно тя поддържа метаболизма и пречиства дебелото черво!и много други такива.сега когато му е времето на плодовете и зеленчуците,НЕСПИРАЙТЕ ДА ГИ ЯДЕТЕ.не е вярно,че не трябва да се прекалява с тях.на ден трябва да се изпива по 2л вода.и със сигурност нищо няма да стане без физически труд.при мен например беше много трудно да свикна да бягам всеки ден или пък след всяко хранен да правя по 40 коремни преси!ИСКАМ ДА ВИ КАЖА И ,ЧЕ ПЛОДОВЕТЕ СЕ ЯДАТ 30 МИН ПРЕДИ ХРАНА ИЛИ 2 ЧАСА СЛЕД ХРАНЕНЕТО!ТОВа е от мен!наистина живейте ЗДРАВОСЛОВНО! :-)
abvgdejzi
05-31-2008, 08:54
Едно мъдро момиче 8-)
+1
+2 ..mn gotina tema....poneje prez zimata ponatrypah nqkolko izli6ni kilca i ot skoro i az sum na tozi princip sus zdravoslovnoto hranene,mn se nadqvam da ima efekt :)
6te ima efekt prosto trqbva da si tarpeliva za6toto stava bavno no si zaslujava.nujni sa meseci.I osven tova Ve4e ZABELQZVAM PRI SEBE SI 4E CELULITA SE STOPQVA za6toto prosto ne poemam vaglehidrati maznini i holesterol :grin:
BigFakeSmile
05-31-2008, 09:24
tova za hapvaneto zdravoslovno moje bi 6te uspeq ama da pravq po 100 koremni presi?!? namam takava volq za koeto mn me e qd :x :x :x vazhi6tavam ti se, BRAVO!!!
little_elf
05-31-2008, 09:32
tova za hapvaneto zdravoslovno moje bi 6te uspeq ama da pravq po 100 koremni presi?!? namam takava volq za koeto mn me e qd :x :x :x vazhi6tavam ti se, BRAVO!!!
и аз нямам воля да правя упражнения вкъщи,за това тръгнах на аеробика :D
Sunlight-In-Your-Eyes
05-31-2008, 10:48
Най-тъпото и малоумно нещо, което може човек да направи е да спазва такива "здравословни" режими. Защото организмът ти има нужда и от шоколад, и от тестени изделия и от хляб. Особено пък хората с ниско кръвно като мен. Ми аз ако не ям грам захар, сирене, кафе и такива подобни, ми аз ше колабирам по 18 пъти на ден! Не си правете експерименти с тия псевдо здравословни режими, които сами си изграждате, защото не знаете каква вреда си нанасяте на организмите!
Извод: Яжте каквото и когато ви се прииска, хапвайте ГОТВЕНА, топла храна след училище, а не чипове в междучасието и шоколади, с които се тъпчете и после ревете "дебела съм". Ми дебели ще сте, извинявайте! Можете да се храните с пържени картофки, спагети, пица, 2-3 пъти в месеца от тия храни въобще няма да ви навреди, повярвайте ми! Пийте сокове, газирано ако щете. Хапвайте си сладолед лятото. Излизайте на въздух, спортувайте, плувайте, ходете на танци, ПРАВЕТЕ НЕЩО! Кога ще се научите, че въпроса е в количеството на храната, а не в лишаването на организма от ценни за него вещества. Спортуване му е майката.
Canis_Dirus
05-31-2008, 11:16
Най-тъпото и малоумно нещо, което може човек да направи е да спазва такива "здравословни" режими. Защото организмът ти има нужда и от шоколад, и от тестени изделия и от хляб.
Напротив. Организмът няма никаква нужда от шоколад, хляб, пица и спагети. В тях няма нищо полезно, незаменимо, или здравословно.
Ми супер ..аз също си правя такъв вид здравословно хранене..ама аз си хапвам и сладко от време на време, защото организма ми просто не издържа ..и наистина се чувствам по-лека..и по-секси..след като започнах да свалям..мисля ,че здравословното хранене не трябва да е само заради диети ,кг ,и т.н. ,а и начин на живот.Психиката е голяма предпоставка за успех..волята още по-голяма..Браво!
abvgdejzi
05-31-2008, 16:35
Най-тъпото и малоумно нещо, което може човек да направи е да спазва такива "здравословни" режими. Защото организмът ти има нужда и от шоколад, и от тестени изделия и от хляб. Особено пък хората с ниско кръвно като мен. Ми аз ако не ям грам захар, сирене, кафе и такива подобни, ми аз ше колабирам по 18 пъти на ден! Не си правете експерименти с тия псевдо здравословни режими, които сами си изграждате, защото не знаете каква вреда си нанасяте на организмите!
Извод: Яжте каквото и когато ви се прииска, хапвайте ГОТВЕНА, топла храна след училище, а не чипове в междучасието и шоколади, с които се тъпчете и после ревете "дебела съм". Ми дебели ще сте, извинявайте! Можете да се храните с пържени картофки, спагети, пица, 2-3 пъти в месеца от тия храни въобще няма да ви навреди, повярвайте ми! Пийте сокове, газирано ако щете. Хапвайте си сладолед лятото. Излизайте на въздух, спортувайте, плувайте, ходете на танци, ПРАВЕТЕ НЕЩО! Кога ще се научите, че въпроса е в количеството на храната, а не в лишаването на организма от ценни за него вещества. Спортуване му е майката.
mn si mi stranna.Kakvo polezno vidq v spagetite picata i gaziranoto :-o I tva 4e organizma ti ima nujda ot tqh e NAI-GOLQMATA GLUPOST TVA 4e nqma6 volq i iska6 da si hapne6 e vapros na psihika a ne nujda na organizma!!!!
MidnightCreep
05-31-2008, 17:08
То това ти се обеснява от много време.
Не са полезни,обаче от едно хапване в месеца няма да си върнеш килата.После ядяла здравословно.
Начинът,по който реагираш на всяко мнение,различно от твоето,ми напомня на признаците на анорексия вече.
за авторката на темата - трябваше ли да се опариш, за да стигнеш до тия изводи?
btw, няма нищо здравословно в диета без протеини, а ти поемаш наистина малко само с това мляко, не се съсипвайте бе, хора!
нямах нерви да прочета цялата тема, няма и да го направя....това е безмислено
:-o 8) :-o 8) :-o 8) :-o :(
abvgdejzi
06-01-2008, 06:42
То това ти се обеснява от много време.
Не са полезни,обаче от едно хапване в месеца няма да си върнеш килата.После ядяла здравословно.
Начинът,по който реагираш на всяко мнение,различно от твоето,ми напомня на признаците на анорексия вече.
Ti sama si protivore4i6 hem kazva6 4e ne sa polezni hem posle "QDQLA ZDRAVOSLOVNO" .I vzemi ta razberi kakvo e anoreksiq i kakvi sa priznacite,za6totoo............................ :shock: