View Full Version : Депресирана съм...
AnIcHkAtA
05-27-2008, 19:03
Пша тая тема от името на една приятелка.Ситуацията НЕ се отнася за мен, просто нещо тя неможе да си направи рег.Повтарям написаното НЕ е за мен, но ми е мн близка и от нейно име ви моля да кажете какво да направи, за да й мине щото вече наистина е гадно:
Офф мн съм депресирана от както харесвах едно момче...харесвах го половин година и бях мн тъжна щото не ми обръщаше внимание и накрая като ми обърна и на мене ми стана безразличен...обаче просто ми е мн гадно сяка вечер,и мисля, че съм свикнала вече да съм депресирана и не знам как да си върна щастието...хелп плс...
MiMcHeToOo
05-27-2008, 19:04
Оф, не разбирам къв е проблема?! Мисля, че искаш внимание и за тва си депресирана без причина...
angelcheeee_93
05-27-2008, 19:15
i az ne6to ne shva6tam :-o kvo kat e depresirana,kav izob6to e problema?6tom ne izpitva ve4e ni6to kam tva mom4e da ne se zanimava s nego
AnIcHkAtA
05-27-2008, 19:17
Ами гадно й е...сдухано...плаче...нервира се...етц
MartyParty
05-27-2008, 19:21
:shock: Момиче,Хитлер ако те беше чул,чеше да възкръсне,после пак да се самоубие и да се обърне в гроба.Ти не си депресирана,просто трябва да си намериш хоби.В противен случей ще се побъркаш от еднообразието на ежедневието си и светът ще те смачка с огромните си лапи на скуката. :shock:
малко и е секса, да одари една жица да оправим нещата 8-)
sh3_1s_7h3_0n3
05-27-2008, 19:21
Добре, кое му е неразбищото? Момичето в прав текст казва, че е тъжно и депресирано... кое толкова не вдявате? Харесвала едно момче и тъжала, докато той не й обърнал внимание, след което пък й станал безразличен... и явно се чувства 'празна' и нещастна в момента...
пфф няма лек... вариант 1 - или те тресат ония пубертетски моменти... или си в 'цикъл'... Намери си хоби и си запълвай времето с нещо, което няма да те кара да мислиш много.
Нз на колко си но на тази възраст която предполагам че си не е редно да си пропиляваш дните в депресия
http://www1.speedyshare.com/data/371603143/11143712/59558922/f3aa8e0d6f9e61124803dab6597af2d2.jpg
natalitoo
05-27-2008, 19:44
нали се сещаш че хората са казали .. когато искаш нещо дълго време и по някаква причина не се получи после като дойде при теб е безразлично .. така че спохх .. и аз съм изпадала в такава ситуация .. нормално е според мен .. а колкото до деоресията забавлявай се повече .. направи си живота по весел ..
Wrathchild
05-28-2008, 04:15
Някои хора страдат от синдрома 'Искам да съм в депресия, а ако няма за какво - намирам си причина'.
Някои хора страдат от синдрома 'Искам да съм в депресия, а ако няма за какво - намирам си причина'.
Е това е приказка!
Ivalinka
05-28-2008, 11:39
Wrathchild написа:
напълно вярно.....я да се усмихне малко :)
:shock: Момиче,Хитлер ако те беше чул,чеше да възкръсне,после пак да се самоубие и да се обърне в гроба.Ти не си депресирана,просто трябва да си намериш хоби.В противен случей ще се побъркаш от еднообразието на ежедневието си и светът ще те смачка с огромните си лапи на скуката. :shock:
А тъй... Малко разнообразие ти трябва...