Влез

View Full Version : бременост

nickless
05-27-2008, 22:02
значи с приятелката ми се разгорещихме една вечер бая и го направихме без презерватив. Аз не свърших понеже се осъзнах и спрях по едно време, но сега съм притеснен дали може да е бременна понеже нали си излиза по млъко дори без да свършаш. Това се случи преди 2 дена. За тест за бременост за вкъщи поне колко дена са нужни. Благодаря предварително за помоща?

Wrathchild
05-28-2008, 04:11
Най-рано седмица, но е препоръчително да минат 2.
И след като не си свършил, вероятността тя да забременее е нищожна.

bubinka-_-
05-28-2008, 08:28
да,но колкото и малка да е вероятноста все пак Я ИМА... внимавайте бе хора... :-x :-x :-x

vodka_f
05-28-2008, 09:08
ах ах ах небрежност :o

pinkdiamonds
05-28-2008, 10:08
Първо ще те помоля да седнеш!!!!!!
А по темата-ДА,тя е бременна в 5-тия месец,и да почерпиш!
Тва с бебетата не става толкова лесно,от опит ти казвам,поне при мен тая теечност не действа,иначе досега цял отбор юнаци да имам. 8)

naze
05-28-2008, 10:10
може да е бременна бъди "спокоен" тест след седмица даже 2 и ако е положителен (2 черти) действай бързо с аборта (щот не ми се вярва да искаш да станеш "ТАТЕ ТАТЕ дай 5 лева") ...... и тъй

sh3_1s_7h3_0n3
05-28-2008, 11:21
Тва с бебетата не става толкова лесно,от опит ти казвам,поне при мен тая теечност не действа,иначе досега цял отбор юнаци да имам. 8)

Не дърпай опашката на дявола... http://www.ue-varna.info/images/smilies/evil.gif

жУси
05-28-2008, 11:28
Не ми се вярва да е бременна,но ако искате да не се притесняеате да си направи тест

pinkdiamonds
05-28-2008, 11:29

Не дърпай опашката на дявола... http://www.ue-varna.info/images/smilies/evil.gif
Малко черен хумор,коя точка наруших :smt051

bebok
05-28-2008, 11:42
mi moje nooo vse pak ne se spi4ai predvaritelno :)

fr3sh
05-28-2008, 12:06
какви сте шматки.....може и да е бременна ама шансът е мноооого малък, дори пренебрежим. И да се изпразниш в нея пак може да не забременее, всичко е поредица от обстоятелства. Имам мнооого познати (май и аз натам отивам..) които от години се дрънчат без презервативи и нищо им няма. По-скоро трябва да те е страх да не ти е лепнала нещо, защото това е по-лошият случай. Иначе спокойно, ако й закъснее с 2-3 дни тест. И + да е, винаги има начини, не са хубави, но ги има. Успех и с презервативи, че после ти е леко на душичката, а не се притесняваш "дойде ли ти, защо не ти идва". Спокич :)

sh3_1s_7h3_0n3
05-28-2008, 12:32

хаха вие още малко и тикове ще вземете да получавате от тия точки. ^^ :)
аз имах предвид да не дърпаш опашката на дявола с тия изказвания за юнаците, че никога не се знае знае ли се.. ^^ утре като нищо някоя ще ти се обади да ти честити, че си вече 'татко' ^^ ;)

ghostwisper
05-28-2008, 13:20
и за ко да си хабиш парите за тест(не че мн ще изхабиш-4-5лв макс;)),кат тя не е бременна .. ако се забременяваше толкова лесно,една приятелка вече куп деца да си е народила от бившия й приятел ..

pinkdiamonds
05-29-2008, 04:43

хаха вие още малко и тикове ще вземете да получавате от тия точки. ^^ :)
аз имах предвид да не дърпаш опашката на дявола с тия изказвания

за юнаците, че никога не се знае знае ли се.. ^^ утре като нищо
някоя ще ти се обади да ти честити, че си вече 'татко' ^^ ;)
Ами де да знам,прозвуча като кофти предупреждение от модератор :D
А иначе съм момиче,имам връзка от 4 год и ако тая течност беше толкова вълшебна.....
Абе хората трябва да мислят с главите си ,не да питат по форумите "бременна ли е" :?

psychopath
05-29-2008, 05:57
значи с приятелката ми се разгорещихме една вечер бая и го направихме без презерватив. Аз не свърших понеже се осъзнах и спрях по едно време, но сега съм притеснен дали може да е бременна понеже нали си излиза по млъко дори без да свършаш. Това се случи преди 2 дена. За тест за бременост за вкъщи поне колко дена са нужни. Благодаря предварително за помоща?...

_butterfly_
05-29-2008, 07:04
Едва ли е бременна, тест за бременност се прави най-рано 14тия ден след рисковия акт

bebok
05-29-2008, 17:41
какви сте шматки.....може и да е бременна ама шансът е мноооого малък, дори пренебрежим. И да се изпразниш в нея пак може да не забременее, всичко е поредица от обстоятелства. Имам мнооого познати (май и аз натам отивам..) които от години се дрънчат без презервативи и нищо им няма. По-скоро трябва да те е страх да не ти е лепнала нещо, защото това е по-лошият случай. Иначе спокойно, ако й закъснее с 2-3 дни тест. И + да е, винаги има начини, не са хубави, но ги има. Успех и с презервативи, че после ти е леко на душичката, а не се притесняваш "дойде ли ти, защо не ти идва". Спокич :)

nemislq 4e e redno da ospokoqva6 detsata ima li podoben risk to toi si e tam su6testvyva i NEBIVA da si spqt spokoino ne i ako neiskat posle da tikat koli4ki i da ima varianti za abort no i tam ima tvurde mn riskove kato primerno posle momi4eto da nqma detsa i mn mn dr

onlylovenosex
05-29-2008, 17:48
Най-рано седмица, но е препоръчително да минат 2.
И след като не си свършил, вероятността тя да забременее е нищожна. VeRno e

Ophelia
05-29-2008, 18:09
Еми аз от 6-7 месеца правя секс без презерватив с приятеля ми да чукам на дърво нищо не е станало :D

05-30-2008, 20:29
спокич бе :) нищо не е станало.. :)