View Full Version : Неудобни ситуации в компания
доцко-гоцко
05-28-2008, 08:18
Искам да отговарят само мацките. Случвало ли ви се е в компанията на много хора - приятели, гадже и др. да пръцнете и случвало ли ви се е да ви чуят. Мерси предварително за отговорите.
т.7 и т.1
krem4et0
_princess_
05-28-2008, 08:48
наскоро НЕ :D
но в първи клас ми се случи, беше съвсем тихичко, но момчето зад мен ме чу, а аз натопих тая, която стоеше до мен :grin: :grin: мнооооого съм гаднаааа :D :D
ghostwisper
05-28-2008, 13:01
и тва кво общо има със секс :lol: но въпреки това НЕ .. но в 6 клас момичето до мен пръдна и сички я чух ме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: стана и мн куцо .. ама така е като не можеш да държиш :razz: :razz: :razz: :lol: :lol:
linoleum
05-28-2008, 15:07
дали си се питал каква е причината да ходят толкова често до WC???
една от тях, вярвай ми е да пръцкат :)
pErFeKt_GiRl
05-28-2008, 15:44
ммм..не ми се е случвало..но в трети клас една моя съоченичка се наака :-& :shock:
Не ми се е слувало. :lol:
И на мен :D
Ххахахаахаха ... :razz: яка тема :razz: :lol: :lol: :lol: Не съм пърдяла на обществени места .. :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) ама си спомням как на една родителска среща в 7. клас г-жата по английски се оплакала от момчетата,че много си попръцквали в час .. :razz: Тва майка ми като ми го каза,направо паднах... :D Не,че не беше вярно,де... :lol:
psychopath
05-28-2008, 23:46
И на мен :Dса ако кажете, че не серете...е*би му майката... :D
И на мен :Dса ако кажете, че не серете...е*би му майката... :D
Не сереме и са кво :lol: :lol: :lol: :D :D
FOREVAR_ALONE
05-30-2008, 12:20
ммм..не ми се е случвало..но в трети клас една моя съоченичка се наака :-& :shock:
:razz: :razz: :razz: :razz:
swetygiRl
06-29-2013, 21:43
Случи ми се скоро на изпит. Беше тихичко де :D но някои хорa май усетиха и само се обръщаха! Дано не са ме подозирали :oops: В автобус ми се е случвало също, но имаше много хора и не разбраха май, че съм била аз :D