View Full Version : Ластичето на презерватива
:oops: ...ми..малко съм "гола вода" по въпроса с презервативите...попринцип не ползваме с моя,но напоследък има едни обстоятелства,които ни задължават...та
Ако момчето свърши в презерватива и после го вкара още 1-2 пъти,има ли вероятност спермата да е потекла някак си?Уж нямаше по пениса потекло под презерватива...чак уж като се уверихме го махнахме..та..Това ластиче долу "запечатва" ли хубаво?Смисъл има ли вероятност да са излезли сперматозоиди от долу и при последните вкарвания да е влязла сперма?
Не знам дали го обясних хубаво...Надявам се да сте ме разбрали.
BlackWings
05-28-2008, 18:50
Разбрах аз. Но .. не си вкарвай чак толкова филми :)
Каква трябва да е тая сперма че чак в обатна посока да потече , и да излезе изпод ластичето. Мнее :? Няма шанс бе :)
хах :) няма опастност,спокс :)
DevilWish
05-28-2008, 18:52
I az mislya ,4e e po4ti nev1zmojno
I az mislya ,4e e po4ti nev1zmojno
az mislq 4e e vuzmojno ama 6ansa e ni6tojen,spokoino ne e stanala belq :-)
blufer_1
05-28-2008, 20:41
треа гаджето ти да има много борбени сперматозоиди да излеезнат :grin: :razz:
bulgarcheto
05-28-2008, 21:11
И да е влязла какво? А и вероятността е малка, освен ако не му е голям презерватива.
Все пак презервативите имат резервоарче, в които се събира семенната течност.
kalokairi
05-29-2008, 13:55
не е възможно според мен освен ако не му е много голям презерватива
което не ми се вярва такаче няма страшно
Смея да твърдя, че презервативите са изключително здрави при правилна употреба, не случайно всеки 5ти презерватив, излизащ от завод (поне така казаха, като гледах) се тества. Теста представлява следното. Завръзват го за помпа и му вкарват, магическите 10 литра въздух, при което остава здрав. Правете си изводи!
banancho
05-29-2008, 14:32
+1 жребец :-D :-D :-D
Уф...дано щото нямам много вяра на тези гуми :( Утре трябва около 12 да ми дойде...дано да ми дойде :-o
По скоро при такива бонус вкарвания освен да се скъсат кондома и да изтече всичко в теб ... друга опасност няма :grin:
onlylovenosex
05-29-2008, 16:39
+1 жребец :-D :-D :-D +1 жребец i ot mene
SMoKe_BoY
05-29-2008, 23:19
ae nauchete se veche che tuka lekari nqma estestveno che vsichko e vuzmojno - test za bremennost i tva e
( sorry che pisha na latinica nesam na moq komp)
хехе или много борбени сперматозоиди или прекалено малък пенис за да се случи това :D :-P