Влез

View Full Version : Хайде всеки....

Spider4eto
05-28-2008, 18:56
...да разкаже съня си от миналата вечер, или пък съня, който винаги ще помни или просто сън за който се сеща.

Нека първо аз да разкажа съня ми от вчера. Сънувах, че си търся работа и мъжа ми реши да ме уреди в Кейбъл Тел, и отидохме ние при шефовете, и те ме одобриха. После отидохме уж в работното място на кейбъл тел, което се оказа голяма стара сграда, и в едната половина имаше някакви оксиженисти, а в другата много работни дрехи. Аз трябваше да си избера някаква и си избрах синьо гащеризонче, което ми беше много голямо, но ми седеше сладко 8-)

Вие сте!

variety
05-28-2008, 19:09
Sno6ti sunuvah mn hubav sum s edno mn hubavo mom4e, koeto nikoga ne sum vijdala :D mn be6e qk sunq jalko, 4e ne moga da si go sunuvam vsqka ve4er :lol:

petet
05-28-2008, 19:10
Още като легнах и затворих очи МИГНОВЕННО видях-сунвах как падам от стълби и буквално изпищях и изкочих от леглото!
После заспах отново и това беше всичко!

VerryBerry
05-28-2008, 19:22
Сънувах,че се сдобряваме с гаджето... :(

plamsityy
05-28-2008, 19:34
Сънувах една голяма бяла мишка, която ме беше захапала за единия пръст на ръката :neutral:

RaZcAkVa6tIq
05-28-2008, 19:37
Az puk po4ti vinagi sunuvam......................................4ERNO .

Spider4eto
05-28-2008, 19:47
Още като легнах и затворих очи МИГНОВЕННО видях-сунвах как падам от стълби и буквално изпищях и изкочих от леглото!
После заспах отново и това беше всичко! ооо и на мене тва ми се е случвало, само че при мене е как падам по много стръмна пързалка 8-)

valentinka_1990
05-28-2008, 19:53
Най-големите ми кошмари са свързани с две ръце,които се опитват да ме одушат или просто да ме стискат силно.Е точно това сънувах снощи и се събудих от страх.

hilaryto
05-28-2008, 20:08
леле имам мн странни съниша и това е може би защото живота ми също е шантав и сложен :-D такам ще разкажа няколко най-пресните:
веднъж сънувах че мама има любовник и той живее при нас а тате си мисли 4е тоа е брачед на мама :-D а най-странното беше че баща ми имаше същия характер кат на бившия ми фр-безотговорен и шеметен 8-)
Като малка мн често сънувах,че кучето на съседите(което е наистина огромно)прескача оградата и се нахвърля върху мен :-D и точно в тоя момент се будех :grin:
За други са не се сещам ама мисля че и тфа е достатъчно :)

blufer_1
05-28-2008, 21:20
аз сънувах как гаджето ми е с бившия и :) и му теглих мн як бой :)