PDA

View Full Version : Жесток скандал

petet
05-28-2008, 20:05
Ем от 2 часа вънка времето е ужасноо..святка,гърми

2 дена моля майка ми да отиде да ми купи едно нещо,защото нямам АБСОЛЮТНО НИКАКВО ВРЕМЕ!Винаги и помагам с каквото мога,а когаот аз поискам,или няма да го вземе,или няма време,или ''забравила'' или някаква друга причина,която е само за цел да се измъкне.Дразни ме 2 часа днеска.Надух музиката до край,после влиза в стаята и ми вика говоря по телефона намали инче ще излетиш от тука.И аз и викам да върви си гледай работата.После намекнах и с добър тон(с цел да се сдобрим),че когато аз искам нещо никога не го получавам,а когато тя поиска трябва да стане или после е с вирнат нос.Нищо не каза.После и викам от тук нататък се оправяй сама,квото искаш прави повече мен не ме търси.Тя неющо помъмри,викам й затвори си шибаната уста.После кво измърмори отново.После взе,че отиде да си ляга,отидох изтрясках няколко врати,блъсках по тях,рита(просто като луд,ама тва го търпя месеци и мн агресия ми е събрано от към нейна страна).Пак заблъсках вратите и псувах.Викам й въри се гръмни ще напрайш услуга на мен и на света.

За последнят 1 месец 2 се скарахме ато не и говорих абсолютно 2 дена!Вината беше(2ти) нейан и чаках извинение,ама от нея такава дума няма,та аз се извиних ОТНОВО,въпреки че нямаше за какво!

Ем сори,ама 2 месеца я търпя,2 дена я чакам да ми свърши работа,спа по 4 часа 30 мин вечер,седа в даскало от 11 до 20ч,прибирам се или няя нищо за ядене или пак ме дразни.Ем сори ама вече ми е втръснало...

Ся ест няма да и /си говоря/им няколко дена,ама хич не съм ритнал за тая мухла...

Чудя се ко да прая...дали да не са изнеса за няколко дена от нас...да си взема парите и на някакъв хотел или пък си отивам в предишният град с влака ддз

Spider4eto
05-28-2008, 20:25
о и ние с мама се караме редовно и то супер злобно, ам се сдобряваме винаги, и вие ще се оправите, а и ако майка ти е отнесена като мене, колкото и да и викаш така ще си остане :)

petet
05-28-2008, 20:30
16 години си е същата и ми е дошла до гуша...ей ся ако беше ден просто щях да си хвана дрехите,взема ключовете за другият град и си хващам влака и отивам там,и фредовете ще си видя и няма да и гледам физиономията.имам достаъчно пари,за да изкарам минимум 1 -2 месеца