PDA

View Full Version : Вижте плс

zero
05-29-2008, 04:58
Здравейте на всички :)
Вчера разбрах, че ще имам сестра :shock:
Радвам се спр много, ама незнам разликата ни някак си
ми се струва голяма 17 години :shock:
Та вие какво мислите ?
Моля за сериозни и точни отговори !

pinkdiamonds
05-29-2008, 05:20
Ами,супер,честитоооооо
Тъкмо няма да се биете с тази разлика :grin:

psychopath
05-29-2008, 05:45
еми честито :)

ти сигурно ще се ожениш преди тя да тръгне на училище, но какво пък
лошо няма :>

TheNewReligion
05-29-2008, 05:47
Честито ! Няма да се биете и карате за глупости ! :)

zero
05-29-2008, 06:00
А мерси :)
Па какво ше каете за разликата :?

kPuCkA
05-29-2008, 06:16
Доста голяма разлика....общо взето просто няма да имате общи интереси и едвали ще я възприемаш като сестра....предполагам,че няма да сте толкова близки,като при нормалните разлики от 1 до 5 години.

zero
05-29-2008, 06:22
Някой има ли такава разлика с брат си/сестра си или съм само аз :shock:

zero
05-29-2008, 07:06
Баси чувствам се не намясто :shock:
Се едно падам от друга планета :shock:
Пффффф немое да е възможно :shock:
Възможно ли е ? :shock:
Да не съм санувал :shock:
Та това са 17 години ве ..
След 2 години завършвам ще мислят, че сестра ми
е мойо дете :shock:
А ве кажете нещо успокойте ме едвам седя на краката си :-o

HappyFeet
05-29-2008, 07:07
Честито! :)
Какво като разликата в годините е голяма? Bажното е, че ще ти е сестра! Още повече, мисля че е плюс, както вече някой каза - тъкмо няма да се карате! :)

zero
05-29-2008, 07:07
на колко си ?
Отиам да ям тетрадката по математика :shock:

HappyFeet
05-29-2008, 07:12
Не знам защо ти е толкова станно? Всеки ден се раждат стотици, че и хиляди деца. Явно е било писано да има ново дете и у вас.. Няма нищо по- хубаво :) И едва ли някой ще мисли, че детето е твое :D Не трябва да те притеснява. Нормално е, да реагираш така, но ще свикнеш. Просто- прими го! Успех!

zero
05-29-2008, 07:14
Май няма да ми е много лесно ...
ташак от дето и да го погледнеш се ташак :-|
Ше бъда на 34 .. когато тя стане на мойте години 8-[

TheOtherME
05-29-2008, 07:16
Първо честито! Да ви е жива и здрава малката! :)

Искам да ти кажа, че няма от какво да се притесняваш.Разликата между мен и сестра ми е 14 години и наистина нямахме общи интереси, но за сметка на това връзката между нас беше и е много силна.Много се обичаме, може би защото като доста по-голяма често родителите ни ме поверяваха на нея.Наистина я обичам супер много и тя мен и не бих искала разликата ни да беше по-малка честно казано.
Относно това, че ще я мислят за твое дете-и при нас беше така-хората често ни спираха по улицата и и се възхищаваха на сестра ми, че ме е "родила" и е поела отоговорност за мен.Колко сме се смяли на такива случаи... :-D Така че аз не виждам проблем-дори ще ви е по-забавно. 8)

(предполагам, че се притесняваш най-вече, защото не си го очаквал и затова правиш от мухата слон.Айде, да ти минава по-бързо шока. :D )

zero
05-29-2008, 07:18
Изядах я ...
Добре че не е много голяма :?
И е писано само в началото на миналия срок :lol:
Пфффф почеам да откачам ... :shock:
начи това са 17 години :shock:

zero
05-29-2008, 07:20

Искам да ти кажа, че няма от какво да се притесняваш.Разликата между мен и сестра ми е 14 години и наистина нямахме общи интереси, но за сметка на това връзката между нас беше и е много силна.Много се обичаме, може би защото като доста по-голяма често родителите ни ме поверяваха на нея.Наистина я обичам супер много и тя мен и не бих искала разликата ни да беше по-малка честно казано.
Относно това, че ще я мислят за твое дете-и при нас беше така-хората често ни спираха по улицата и и се възхищаваха на сестра ми, че ме е "родила" и е поела отоговорност за мен.Колко сме се смяли на такива случаи... :-D Така че аз не виждам проблем-дори ще ви е по-забавно. 8)

(предполагам, че се притесняваш най-вече, защото не си го очаквал и затова правиш от мухата слон.Айде, да ти минава по-бързо шока. :D )
:shock: :shock: :shock:
14 не е като 17
Отиам да хапна малко от бамбука :shock:

zero
05-29-2008, 07:24
Нз котката как го яде спр е гаден :smt118
Мерси че пишете по нещо щото наистина няма да повярвате
как се чувствам :shock:
Благодаря ви спр много за моралната подкрепа :)
не спирайте

zero
05-29-2008, 07:34
Ами ..
Неска ше ми е смотано :shock:
Че и на даскало треа да ходя :(
Как ше изкарам нз ;(
Сичко ми е на обратно нищо неми се прае
Никога не съм се чувствал така

zero
05-29-2008, 07:35
Обикновенно съм весел човек и
Не спирам да се смея :shock:
Никога не съм се виждал такъв :?

zero
05-29-2008, 07:37
Еееех ваща лесна ...
Ми аз ко ше прая ](*,)
Някой ако мисли че е по-зле от мене да пише :?

zero
05-29-2008, 07:39
Май ше ида до лекарката ше зема
бележка, и ше са ошмуля като смок :smt087
И без тфа ме боли глава... пък от 2 патрончета водка сичко ми минава

zero
05-29-2008, 07:41
Има ли някой който мое да ми се оплаче ?
Слушам го :-o

zero
05-29-2008, 07:42
Ай вие ми са оплаквайте аз отиам да видя
нешо за гризане мое да изям храната на котката
ама ше видя..
едит:
Мисля да почна тетрадката по химия

zero
05-29-2008, 07:48
Дукато и късах кориците и я правех на парченца за да мога
по-лесно да я гризя ..
Ми хрумна фантастична идея !
Ше си я правя на салатка :-o

zero
05-29-2008, 07:55
Недейте да си правите салата от тетрадката по химия ...
Ства спр отвратителна !
Сплесква се оцета попива в хартията а бе спр е гадно (puke)
Фарлих я половината допорвъща ми се

zero
05-29-2008, 07:58
Да знайте случайно дали
мушкатото е отровно ?

zero
05-29-2008, 08:02
Май сички са на даскало или
неми обръщате внимание :(
;(

zero
05-29-2008, 08:03
Ади ве ... немое да няма се един който му се пише :shock:

zero
05-29-2008, 08:23
Ше ходя на даскало :shock:
Да се поразтоваря малко.
Иначе няма да мога да изкарам ;(
Айде помогнете малко едвам стоя и ви пиша
имам чувството че секи момент ще падна :(

blueberry_14
05-29-2008, 08:41
леле ти супер много си се паникьосал...то сигурно и аз щях да се шашна ако разбера, че ще си имам сестричка/братче
разликата между мен и сестра ми е 13 години, знам че не е като 17, но пак не е малко и въпреки това си се разбираме идеално
ако си мислиш какво ще говорят хората-да не ти пука.......чичо ми е на 34 и не е женен, като ме бяха видяли с него тръгнаха слухове, че аз съм му дете......сестра ми като се омъжи я взеха от апартамента на леля и тогава пък тези от блока са казали, че братовчед ми(на 22 години е) се е оженил и даже се бяха нацупили, че не са канени на сватбата :D:D
ама кво от тва...на нас пък ни беше хипер смешно
и ти вместо да се шашкаш трябва да си мн мн щастлив :) както казаха по-горе така дори няма да се карате :) мисли положително, това е толкова хубаво нещо

TheNewReligion
05-29-2008, 08:51
Може би наистина се чувстваш объркан , но според мен е редно да се радваш на това , което те очаква . Наистина разликата в годините ще е голяма , но пък няма да се карате и биете . Няма д аимате много общи интереси , но пък ще можеш спокойно да и помагаш в у-ще и докато е бебе ще помагаш на майка си в грижите около сестра ти ! НО : ти от къде знаеш ,ч е ще е момиче , ако току щом си научил , е майка ти е бременна ?

remember_me
05-29-2008, 10:28
parva 4estito :D vijdam syper obarkano ti e. no zamisli se kam nqkoi polojitelni ne6ta....postavi se na mqstoto na roditeli te ti makar i da ti e trydno v momenta. prez cqloto tova vreme,ot samoto ti rajdane za tvoite roditeli vsi4ko se e vartqlo okolo tova da se grijat za teb, da te vazpitavat, da te otgledat. za tqh v ediniq den si malko lape v sledva6tiq si golqm maj i ne mogat da osaznaqt kolko barzo minava vremeto,kak izvednaj otrasva6. eto balat ti nablijava daje.. kato napysne6 semeistvoto si na tqh nqma da im ostane ni6to. nqma da gi ima karanicite.nqma da ima neprestannoto mrankane da si oprai6 legloto, da si oprai6 staqta i tam podobni. te 6te se okajat sami. i tazi tvoq sestri4ka 6te im bade...oporata sled kato si tragne6 ot tqh,zajivee6 samoqstoqtelno. otnovo 6te si vazvarnat starite momenti ot tvoito devstvo i 6te se 4yvstvat syper 6tastlivi. ne si li saglasen s men? a pak i bremennosta trae 9 meseca nali znae6? sa6to taka ne zabravqi 4e vsi4ko ne e vazmojno,izvinqvai za poslednoto ako ima ne6to. a pak sega ot voqta strana... da ne misli6 do kraq na jivota si da jivee6 pri tqh? az ako bqh na tvoe mqsto 6tqh tova lqto da se skasam ot ba4kane.posle i v 12 klas 6te rabotq i 6te se opitvam da spestqvam kolkoto se moje pove4e 4e sled kato se rodi sestri4kata ti az da si zajiveq samostoqtelno. 6te sam dale4e ot cqlata tazi obarkvaciq. i damm...pita6 dali 6te e mn razlikata vi? opredelno. no 6te go obarne6 na maitap...dali 6te imate blizki vzaimootno6eniq? - edva li...

zero
05-29-2008, 13:38
Оффф спр съм объркан :cry:
Нз ... определено ще изглежда смешно !
Майка ми е на 34 ..
Нз просто нямам думи нз ко да прая сигурно е малко раничко да се изнасям :cry:
Имам още 2 години дукато завърша ..
След това ще се опитам максимално да дам всичко от
себе си да кандидатствам в някой друг град, за да
осмисля ко 6 стаа мо 6и става ... :cry:
Според вас смешно ли ще е ?
Моля за искрени отговори !

zero
05-29-2008, 14:01
Ееех :(
Някой ако има идея за университет нещо където да кандидатствам след 12 клас ?
Спр ще ми помогне да се насоча към нещо :)
Чакат ме мъчителни 2 години :(

NightGuardian
05-29-2008, 14:13
Познавам хора и с по-голяма разлика м/у тях!

zero
05-29-2008, 14:13
Познавам хора и с по-голяма разлика м/у тях!
Не излгежда ли смешно ?

glupacheE
05-29-2008, 15:24
аз не мисля че е смешно напротив браво на майка ти че е решила на второ детенце............................а колкото до изнасянето ако имате друг апартамент и майка ти и бащи ти дават джобни не виждам проблем да се изнесеш аз съм на 14 ии не живея с наште ( мен обстоятелствата ме принуждават но става въросс че не е страшно ;)

yozito
05-29-2008, 15:42
eh 4estito,
spored men nqma kakvo da sepritesnqva6 tolkoz iaz izmam setsra razlikata ni e 8 god. vqrno 4e va6ta e pove4e no edva li 6te sajalqvate za ne6tu vse pak tova mn hubavo ne se pla6i nqq lo6o
P.Smn 6e karame may i vie 6te ste taka :P :D

kelcie
05-29-2008, 15:48
Е какво значение е разликата, жива и здрава да е. Имам една приятелка която е на 22 а най-малката и сестра е на 4 (18 год разлика).

butty
05-29-2008, 16:18
мога да кажа само ЧЕСТИТО! Не се шашкай, всичко ще е наред, просто трябва да свеикнеш с мисълта. Пък като видиш личицето на това малко създание, ще забравиш всичките тревоги,гарантирам ти! Ще го заобичаш страшно много! Недей да се притесняваш аз разликата, да-голяма е, но какво от това? Тамън ще помагаш на вашите с гледането на детето- няма ли да е страхотно? Таман след това ще имаш опит,когато самият ти станеш баща ;) така чееееее спокойнооооооо :P и бъди горд :)

sweet_baby_cool
05-29-2008, 17:05
4estito :grin:

tova 4e e takava razlikata e edin golqm + za teb. Moje6 da se uprajnqva6 ot sega, a i na kogo mu puka dali deteto e tvoe ili ti e sestra. Sigurno 6te ste mn sladki zaedno.

BulgariaZaBulgarite
05-29-2008, 17:37
Оффф спр съм объркан :cry:
Нз ... определено ще изглежда смешно !
Майка ми е на 34 ..
Нз просто нямам думи нз ко да прая сигурно е малко раничко да се изнасям :cry:
Имам още 2 години дукато завърша ..
След това ще се опитам максимално да дам всичко от
себе си да кандидатствам в някой друг град, за да
осмисля ко 6 стаа мо 6и става ... :cry:
Според вас смешно ли ще е ?
Моля за искрени отговори !

Майка ти е на 34? А ти си на 17г.
what the fuck?
Ти от циганско семейство ли си?

zero
05-29-2008, 17:44
Не определено съм българин :D
Тя ме е родила на 18 сега съм на 16 ..
След 3 месеца прая 17 !
Определено съм българин де ... !!!

plamsityy
05-29-2008, 17:53
Честито! Спокойно, има братя и сестри със по 20 години разлика :) Ако аз сега разбера,че ще имам брат или сестра мноооого ще се радвам :-D

Obsession
05-29-2008, 18:44
Първо честито! Не се притеснявай, родителите ти явно са преценили, че можете да се справите, ще сте заедно, споко ;) Аз нямам братя и сестри, имам познати с разлика 14-15 години със братята и сестрите си, но продължават да водят същия начин на живот. Предполагам, че е мн странно и фрапиращо (аз бих се побъркала), но това е положението ;) Усех с новия живот (:

Vilsy
05-29-2008, 19:32
Честито!

Разликата не е малка,но не трябва да се карате и биете.

Pedigree
05-29-2008, 19:37
Хех, на един приятел сега му се родиха братче и сестриче, тяхната разлика е 16 години, та не си само ти, хах.

Ъ, ем, честито. Смисъл, то, че е голяма, голяма е разликата, но пък какво е лошото? :)

TheNewReligion
05-29-2008, 20:34
Абе , Зеро вече имам съмнения , че темата е шега ... Интересно ми е от къде знаеш ,че бебето ще е момиче , ако току що си разбрал ,че майка ти е бременна ???

Wrathchild
05-30-2008, 03:44
Еми спокойно, имам приятелки с по 13 години разлика с братята и сестрите си. А аз самата с моята сестра имаме почти 16 години (15 години и 11 месеца по-точно :D ) разлика в моя полза...
Най-добрата ми приятелка също има доста голяма разлика със сестра си. А впрочем реагираш пресилено... аз егати колко се радвах, когато разбрах, че мама е бременна... А все пак майка ти е на 34, а не на 39, както беше моята... това са си почти 40. Единственото нещо, което ме е притеснявало е да не би да й се случи нещо, докато ражда, защото при мен е имало доста усложнения... :(

zero
05-30-2008, 11:52
Оффф смятате ли че ми е до базици ?
Така са ми казали така ви казвам !
БТВ: след 6 месеца бебето 100 % си личи какво ще е
момче или момиче !
Явно ще имам спокойствие още 3 месеца и след това ...
После 2 години памперси и неудобства и пак ше
съм си аз :)

КъФ...Е...ПроБлеМъ?!?!?
05-30-2008, 14:04
Честито ! Няма знач на колко год ви е разликата . Пак сте си брат и сестра :)

TheOtherME
06-06-2008, 18:05
Честно горкото дете, да си има брат, който се притеснява дали ще изглеждат смешни един до друг в очите на другите.Я се стегни!

zero
06-06-2008, 18:50
Глава боли мене вечи :shock: :-D

Sigrina
06-07-2008, 21:13
zero, relax :)
Аз имам 16 години и 8 месеца (почти 17) с моето братче :)
Не е толкова страшно и мога дори да ти изтъкна едно много голямо предимство, което по-скоро би оценил след време, отколкото сега. Сега ще можеш да свикнеш с дете около теб, ще се научиш на много неща, ще видиш как се възпитава дете и т.н. и това много ще ти помогне за по-нататъчния ти живот, защото един ден, живот и здраве и ти ще имаш :)
давам ти съвет... ако живееш в къща или в многостаен апартамент премести се в стаята, която е най-далече, от тази, в която се очаква, че ще се настани новият член на семейството. Колкото и да не ти харесва, все пак по-важно е да се наспиш, а новородените трябва да се кърмят на 3 часа и когато са гладни всички ще разбирате! :)
Аз като разхождам моето братче с количката много често ми казват "Ти си много младолика, на колко си го родила?" Така че спокойно, ще има да обесняваш и ти :)
Пожелавам ти да имате много хубави моменти заедно и не се сърди, когато при най-малкото нещо всички изпадат в паника, че на бебето нещо му има :) И за теб е било така :Ь

mimenceto666
06-07-2008, 21:52

:shock: :shock: :shock:
14 не е като 17
Отиам да хапна малко от бамбука :shock:

аз имам двама братя
единя е на 30, а другия е на 27 (аз съм на 14)

zero
06-08-2008, 11:34
Благодаря мн за моралната подкрепа ...
нямам думи да опиша колко ми помагате :)
Че ще бъдат тежки тия 2 години - тежки ще са ...
След тфа работата може (евентуално) да се подобри положението :shock:
А бе ше удартея ... дукато сичко си влезне в пътя, ама ари
ще се прежалим :oops:
Ше стана на 23 :(
Дано поне тогава сичко си влезе в пътя ..
и да бъда "патрона" който БЯХ 8)

zero
06-09-2008, 18:52
ЪП ?!?

music_pirate
06-10-2008, 15:51
да, честито ... иначе за разликата ... за мен няма ненормални неща, а и това си е нормално
have a nice life :)

tedi_sunny
06-10-2008, 17:36
честито :smt023 :smt023 аз бих се радвала,ако имам малка сестричка.А пък тази разлика си има плюсове

sexy_sladuranka___
06-10-2008, 18:00
Честито , само да ви радва :) :grin:

Qnchety
06-10-2008, 18:35
С мойта сестра имаме 13 години разлика. А колкот до ваща разлика - е кфо? Няма лошо! :)

zero
06-14-2008, 10:50
Комшиите зеха да ме базикат вече ..
чакайте само да кажат на децата си и гледайте
ко става :shock:
още 2 години и се махам :shock:
Ама незнам кое е по-хуу ауу сичко е ташак
даже 2 ташака ляв и десен ..
нямам думи ...

amour4eto
06-14-2008, 12:37
Де бе човек не се спичай толкоз....
Не разбирам зашо трябва да те интересува какво ще кажат комшиите или някой друг?!Важното е да се роди братчето или сестричката жива и здрава,да се грижите за него/нея и така...
А относно разликата,дори и 17 години,не е чак толкова много,пак казвам важното е да ви е жива и здрава,а относно това че 2 години ще преминат с памперси,биберони и такива неща околко теб се примири...за теб не са ли се грижели така?
Айде споко и успех :-)

firesnow
06-14-2008, 14:46
Та вие какво мислите ?

shit happens...

zero
06-14-2008, 16:35
Апф веднъж да свършат ебавките ...

FlipY
06-16-2008, 09:07
Kefi se na malkoto furfalache i trupai opit za po natatauk :D

niquetamere
06-16-2008, 12:52
Това е най-хубавото нещо на света . Хорско мнение ? Какво ти пука .. ще си имаш малка сестричка :) Да ви е живо и здраво мъничето !

krisiiiiito
06-16-2008, 13:01
абе не мога да разбера защо не се радваш... какво като имате огромнаразлика в годините тя ти е сестра ... ее все пак разбирам , че е малко странно .. но какво пъ толкова :) хайде спокойно и ви пожелавам успехи :-) :grin: 8) :P

Lolla
06-19-2008, 16:25
я се стегни малко ! Аз си мечтая за брат или сестра! след няколко месеца ставам на 18 и знам че наще нямат намерение да ми правят. Но шеще да е супер. Годините нямаше да имат значение. На един приятел който сега е на 18 след няколко месеца ще му се роди братче :) И той сее радва ! нализ наеш поговорката "брат брата не храни, но тежко му който го няма". макар и разликата да е голяма това няма да пречи да се обичате и да се пдкрепате в труудни моменти...а и така семейството и роднините се разщиряват! Моят съвет е да с ерадваш заедно с ваще и да им помагаш в грижите! И НАЙ-ТЪПОТО Е ДА ТИ ПУКА КАКВО ШЕ КАЖАТ БАБИТЕ БЕЗ РАБОТА ОТ БЛОКА ! Убедена съм че всееки който ти е приятел ше се радва за теб ! А кво то пука за другите !!!???

SexyGirl4eto
06-19-2008, 17:06
Awe spoko i mama iska6e kato stana na 17, 18 i ako si namera podhodq6to mom4e da zabremenqvame i da rajdame po edno i su6ty vreme! taaa prestaa6 li si... .. :D:D:D

Eeee tq naai veroqtno se bazika6e de :D:D:D

kuklichka_bg
06-19-2008, 20:59
мама и тати нямат спиране ааа 8-) 8-) 8-)

Marianella
06-19-2008, 23:07

Ми да след време ще ти се явява повече като дете,защото вашите ща са доста далече от него като разбиране....

Аз съм на 21 години и у нас има момиченце на 7 години,та разликата ни е 14 години и определено я възприемам като някакво дете.Отделно,че е на моите грижи изцяло.Но чести все пак..... :grin:

Enitto
06-20-2008, 07:54
Леле... аз си мечтая по-малък брат или сестра!!! Какво от тва като имате голяма разлика??? Една фр на кака ми се сдоби със сестра на 18години! :o Да не говорим,че мойта бфр има сестра на 25 и брат на 4. Т.е. разликата м/у тях е 21 години! :-D

zvezdichkaaa
06-20-2008, 09:17
Еми честито!Въпреки,че аз бих се паникъосала повече и от теб.Споко нали сам каза-още 2 години и се изнасяш.Може пък да не е чак,толкова лошо.Пък и поне няма да ти мрънкат толкова да си оправиш стаята,в колко си се прибрал снощи,и т.н. и т.н.

slaDkAtA_GiRl
06-20-2008, 09:27
Честито!
Радвай се на мъничето,нищо че ви е голяма разликата! Както казват другите-няма да се карате за глупости. :)

JuJi^LoVe
06-20-2008, 09:54
Aз имам 2братя и двамата са по-големи от мене единия с 2 а другя с 5 години..По-добре защитавай сестра си отколкото да я нападаш....Аз и братята ми много се карааме и бием.но това е защото не ммного голяма разликата...Но вие имате фрапантна разлика,но това не пречи да сте много добри приятели...

Marianella
06-20-2008, 18:38
А и един съвет от личен опит внимавай какво правиш пред нея,че малките са големи клюкари :grin: :grin: :grin: Мен редовно ме злепоставя пред хората :booooomb:

chocoleptic
06-20-2008, 18:45
ми тъпо е ама ще го преживееш ..

jujulinkaa
06-22-2008, 06:48
между мен и сестра ми разликата е 8 години.. и постоянно се караме ама тя е малка 1 клас, ти я защитавай не се бийте щот` тя няма да оцелей :D

sladur4e_yo
06-22-2008, 08:19
Е честито.Оня ден 1 съученичка ни се похвали,че също ще има сестричка-разликата им ще е 15 години.
А аз бих се радвала и щях да си я гледам се едно си е мое дете :grin:

fall_out_girl
06-22-2008, 08:33
Аз имам една сестра на 19 почти,а аз съм на 14 и чакаме бебе :D :D :D

Canis_Dirus
06-22-2008, 08:33
Сестра ми е по-голяма от мен с 19 години. Аз когато съм се раждал, тя е завършвала училище. Има си две деца. Проблем?

Mementomori
06-22-2008, 08:36
Според мен е сладко да имаш по-малка сестра,дори с такава разлика,има много такива случай,не се притеснявай,а се радвай!

sladkъ_mackъ
06-22-2008, 08:38
Някой има ли такава разлика с брат си/сестра си или съм само аз :shock: моята е 11с брат ми но сме кат връстници супер яко ми е :grin: :grin: :grin:

loshokote
06-24-2008, 07:43
Много се впрягаш! Колкото толкова, нищо не може да направиш по въпроса. Разликата между мен и сестра ми е 12 години, по-малко е, обаче е много кофти когато излизаме аз, сестра ми и майка й и хората да си мислят, че сестра ми ми е дъщеря...

zero
06-25-2008, 09:05
Дано всичко е наред :)
Зех да си стъпвам малко
на краката ...
А бе ... сега се отдавам на
цигарите алкохола и хубавите жени
пък като му доди време ще му мисля ;)
Пък като доди тфа време няма да ми пука :)
А е .. психиката ми е здрава като китайската
стена :) ще гледам да издържа :)
Пък ако някой твърде мн ми лази по нервите..
ше се наложи да му строша носа :)

zero
06-29-2008, 07:29
Отидох в казана ...
Ще се варя на бавен огън дукато не се схумна :cry:

_showy_
06-29-2008, 10:02
Честито!
Радвай се и не мисли за разликата.

pasii_sladuranata
06-29-2008, 10:27
ЧЕСТИТО,а,че разликата е голяма голяма е ама какво ти пука

Wrathchild
06-29-2008, 10:29
Би ли ми обяснил какъв точно ти е проблема?

pasii_sladuranata
06-29-2008, 10:50
той няма проблем просто е любопитен

zero
06-29-2008, 11:10
Или отчаян от живота ..

UnaBletoLoVeU
06-29-2008, 12:29
Цял месец мина, не го ли прие вече :D

soul1199
06-29-2008, 13:03
e nqma ni6o lo6o,az s moita sestra imame razlika12 godini,no problem

zero
06-29-2008, 14:32
От дето и да го погледнеш се лошо ..
Братовчедка ми каза, че ще идва в месеца по
3-4 пъти да я гледа ..
Пък аз толкова я обичам, че .. 8-)
Побазика ме малко, че ше сменям памперси
и, че ще я дундуркам ...
Офф ваща лесна ми аз ко ше прая :cry:

*~CheRuB~*
06-29-2008, 20:49
Споко бацеее...Какво пък му е лошото...една малка, сладка, миличка сестричка :oops: Аз и сестра ми имаме 9 години разлика, а разликата м/у мен и брат ми е 11 години :P :grin: аз много си ги обичам и няма нищо лошо да си по-голям от сестра си...Независимо от разликата 10 или 15 години :-D

Wrathchild
06-30-2008, 13:06
той няма проблем просто е любопитенЛюбопитен? Само седи и мрънка. Оооох, ама живота миии, ооох крааай, свърши се с негооо, ох какво ще правяяя?
Лигльо. После защо казват, че единствените деца били егоисти.

zero
06-30-2008, 13:26
Е сега нека да несе обиждаме :)
Виж сега не съм егоист от където и да го погледнеш !
Неме познаваш затова така говориш ...
Че хленча хленча си ... то и ти да си на моето
място и ти ще хленчеш ..
17 години разлика е тфа е ..
аз ще съм на 34 тя като стане на 17 :shock:
И кфо прайм ?
Лошо ми става само като си помисля, че
ще ме мислят за баща и, че ще ми се хилят зад гърба ;(
Иначе неми пречи нищо друго :?

Wrathchild
06-30-2008, 14:03
Ами аз практически съм била на твоето място, тъй като разликата на мен и сестра ми е 15 години и 11 месеца. Това са почти 16, а където 16 там и 17. И кой ще ти се хили зад гърба? Това е пълна глупост, вместо да се радваш... в днешно време има деца с такива големи разлики, 2 мои познати имат разлика със сестрите си от 13 години, най-добрата ми приятелка има по-голяма с около 15 години сестра, а да не говорим, че нам си коя поред позната разликата с брат й е 20 години. От където и да го погледнеш има много предимства. И аз съм се ядосвала, че ей сега примерно сестра ми е малка, а ми се ще понякога ей така по сестрински да излезем в някое заведение. Но пък когато порастне ти вече ще си ги минал нещата, които я терзаят нея, а не да си ги изживял току-що и да си още афектиран, следователно можеш да й дадеш къде-къде по-адекватен съвет. Действително би й бил от полза в това отношение, ще си по-голям, по-отговорен, по-трезвомислещ, тя от своя страна пък ще има нужда от такъв човек. Сам знаеш, че незнайно защо хората в пубертета не искат да споделят с родителите си и предпочитат да го правят с по-голям братовчед, леля, чичо, съсед/ка... а ти си най-близко до кръвната връзка и със сигурност от всички потенциални лица, би й мислил възможно най-доброто. И точно за това е предимство, че тогава ще си по-улегнал. След време ще разбереш колко ползи ти носи това, отделно, че ще се научиш как да се грижиш за свойте собствени деца живот и здраве. А след години, когато поотрасне, съм сигурна, че като всеки батко ще ти се иска да потрошиш наглия идиот, който си позволява да загледа малката ти сестричка.

zero
06-30-2008, 15:46
Ами аз практически съм била на твоето място, тъй като разликата на мен и сестра ми е 15 години и 11 месеца. Това са почти 16, а където 16 там и 17. И кой ще ти се хили зад гърба? Това е пълна глупост, вместо да се радваш... в днешно време има деца с такива големи разлики, 2 мои познати имат разлика със сестрите си от 13 години, най-добрата ми приятелка има по-голяма с около 15 години сестра, а да не говорим, че нам си коя поред позната разликата с брат й е 20 години. От където и да го погледнеш има много предимства. И аз съм се ядосвала, че ей сега примерно сестра ми е малка, а ми се ще понякога ей така по сестрински да излезем в някое заведение. Но пък когато порастне ти вече ще си ги минал нещата, които я терзаят нея, а не да си ги изживял току-що и да си още афектиран, следователно можеш да й дадеш къде-къде по-адекватен съвет. Действително би й бил от полза в това отношение, ще си по-голям, по-отговорен, по-трезвомислещ, тя от своя страна пък ще има нужда от такъв човек. Сам знаеш, че незнайно защо хората в пубертета не искат да споделят с родителите си и предпочитат да го правят с по-голям братовчед, леля, чичо, съсед/ка... а ти си най-близко до кръвната връзка и със сигурност от всички потенциални лица, би й мислил възможно най-доброто. И точно за това е предимство, че тогава ще си по-улегнал. След време ще разбереш колко ползи ти носи това, отделно, че ще се научиш как да се грижиш за свойте собствени деца живот и здраве. А след години, когато поотрасне, съм сигурна, че като всеки батко ще ти се иска да потрошиш наглия идиот, който си позволява да загледа малката ти сестричка.
То тфа е ясно :oops:
Иначе нема да ти кажа колко истина има в поста ти ...
(шото всичко е истина)
Нз и аз имам мн познати иам саученичка с 17-18 години разлика с братята си и 12 някаде със сестра си ...
Имам братовчед дето е по-голям от брат си с 20 години ..

Имам чувството, че всичко започна от комшиите :-x
Цялата махла се напълни с малки деца което е спр !
На първия етаж има 2, на 3-тия едно на 4-тия друго
на 7-мия също ...
Само в нашиа вход ...
В другия има пак 2-3 и в съседния също !
После другия блок също е пълно.
Наще явно са решили да си припомнят добрите
годинки ...
Ама това е друга тема ...

Иначе ташака е, че ще ме сочат с пръст и ще говорят
зад гърба ми, което най-много ме дразни...
ще ме сочат с пръст и ще коментират гадните
дартачки от блоковете ...
По цял ден клюки оправят :-x

Иначе да ... ще ми е мн яко ама след 10, че и повече години :lol:
Е 2 години се надявам да изтърпя... нз кфо ме чака, но ще
се опитам да изтърпя :lol:

Wrathchild
06-30-2008, 19:36
Бабките ако ще и 1 косъм по-дълъг от останалите въху косата ти да видят, пак ще се заядат. За онези клюкарки, които ги има във всеки квартал говоря. Иначе никой не би ти се подигравал, нито би говорил зад гърба ти. Какво, 'я виж, родителите му правят секс'. Че кой не прави? 'Ааа, ама той има тоолкова по-малка сестра'... колкото толкова. Близките ти НЯМА да ти се подиграват, дори зад гърба. А тези, които не са - пука ли ти за общественото мнение? Докато плащаш данък обществено мнение няма да успееш в никое начинание. Между другото възможно е това бебе да е било планирано отдавна. На едната ми позната родителите й с години са се опитвали да си направят второ дете, даже по 1 време са мислили, че не могат вече да имат деца. Става дъщеря им на 12-13 и забременява майката...

Sensuality
06-30-2008, 19:46
Я стига си мислил за тази тъпа разлика и скачай от радост та тфа си е мъничка сладичка сестричка . Честито и успех :D :) :grin: :grin:

bquick
07-02-2008, 13:05
Такива неща не се споделят преди да е минал 3-4 месец от бременността, защото преди това нищо не е сигурно. Иначе това е много хубаво, надявам се всичко да е наред и да си имаш здрава и красива сестричка! :)

zero
07-03-2008, 07:17
Вече е 7-мия :shock:
Кога мина 1 месец ве ... ;-)
Още 2 и айде във врящия казан ;-)

Entel
07-03-2008, 20:13
Изядах я ...
Честито. Единственото предимство е, че ще си достатъчно зрял, когато тя е в пубертета и ще можеш да и даваш правилни съвети, напътствия....

zero
07-05-2008, 14:29
Изядах я ...
Честито. Единственото предимство е, че ще си достатъчно зрял, когато тя е в пубертета и ще можеш да и даваш правилни съвети, напътствия....
Е не мисля, че всичко друго е недостатъци :?

SK0RP10N
07-06-2008, 04:16
Епа честито !
и да черпиш :o

*ell-oh-ve-ee*
07-06-2008, 08:07
Това има ли значение?? :?

NaNa_SladuRana
07-06-2008, 08:43
Доста голяма разлика....общо взето просто няма да имате общи интереси и едвали ще я възприемаш като сестра....предполагам,че няма да сте толкова близки,като при нормалните разлики от 1 до 5 години.

+1

sweetsunshine
07-06-2008, 12:06
Ами според мен е тъпо да родиш дете и след 10 години(или повече) да се сетиш,че изкаш още едно.Хубаво е разликата ви да не е много голяма,до 5-6 години.Аз с брат ми имам 2 години и 5 месеца разлика,е да карали сме се много,но като се замисля не изкам някакво дете което да е с 14 години по-малко от мен.А и като стана на 18 и отида да следвам все едно сестра ми/брат ми си е само дете.Това според мен е тъпо.Не се безпокои ще свикнеш,ама не мисля,че ще бъдеш близка със сестра си някога.17 години са си 17 години.Както беше написала когато тя е на твоята възраст и вече започне да следва и така нататак,ти ще имаш кариера,семейсво,деца... :? :? :? :(

zero
07-06-2008, 12:30
zero е мъжки род--> съм момче и имам чу**а (сеш се ..)
Кофти ми е, но пък като се замисля си има и яките черти :)

zero
07-08-2008, 06:41
Ебааах :shock:
Вчера бях на село ...
Дядо и баба спр са щастливи
само дето не плачат от радост ..
Особено баба .. щото винаги е искала
момиче на нейното име ..
Май само аз съм нууба :?

Ha2e
07-08-2008, 16:38
Аз имам сестра 2 години по-голяма от мен и по-рано постоянно се биехме :D :D :D . Братовчедка ми е на 17, а брат й на 10. Разбират се прекрасно. Според мен колкото по-голяма е разликата, толкова по-добри са отношенията :) :)

xXxScreamxXx
07-09-2008, 07:11

тфа за детето е мн кофти наистина ...
на една приятелка в семейството са 3 деца :
1вото сега ще е 12 клас
2рото --> 8ми
и най малкото е на 3 месеца ...

таз най голямата като бута коли4ката хората си мсилят 4е ве4е е родила :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

__SuNshInE__
07-09-2008, 09:33
Аз съм установила едно нещо:
Колкото по голяма ви е разликата толко по добре за тебе :-D
Виж аз имам сестра, разликата ни е 6 години. и половина, и постоянно се биеме в нас е ад :-o
Разликата не бива да те безпокои :)

zero
07-10-2008, 07:35
ЪП :-o

metaxa
07-10-2008, 07:47
kPuCkA написа:

мхм :)
П.С.:Сигурно ти ще гледаш доста често детето така че би било добре малко по-зряло да се държиш все пак си на 17
П.С.2:Нищо лично де 8-)
П.С.3:Абе прави каквото искаш :grin:

zero
07-10-2008, 07:58
Какво значи
П.С ?
П.П ?

__SuNshInE__
07-10-2008, 18:56
Какво значи
П.С ?
П.П ?
и двете означават послепис :)

zero
07-12-2008, 08:01
Какво значи
П.С ?
П.П ?
и двете означават послепис :)
Мерси :)

marilyn
07-12-2008, 20:41
Та вие какво мислите ?

Честито. Аз имам 9 години разлика с брат ми и е яко, а 17 защо да не е? Ти винаги ще обичаш и ще се радваш на малката си сестричка, а тя ще се кефи че си има голяма кака. Е, може само да ти завижда че си по- голяма ама тва е нормално.

chaos_
07-12-2008, 22:06
Изобщо не се панирай имам позната която има разлика с брат си 22 години,и с другия си брат 19,няма какво да се плашеш ,свиква се.

zero
07-13-2008, 06:35
Та вие какво мислите ?

Честито. Аз имам 9 години разлика с брат ми и е яко, а 17 защо да не е? Ти винаги ще обичаш и ще се радваш на малката си сестричка, а тя ще се кефи че си има голяма кака. Е, може само да ти завижда че си по- голяма ама тва е нормално.
Хайде моля ви се моМче съм :D

// 22 години .. ебааааах :shock:

TheGirlNextDoor
07-13-2008, 08:27
на мен и на сестра ми разликата ни е 10 години :grin:

marilyn
07-13-2008, 08:50
Та вие какво мислите ?

Хайде моля ви се моМче съм :D

// 22 години .. ебааааах :shock:

Извинявай :D за грешката. :D Но мнението ми по въпроса не се променя, пак е хубаво да си имаш брат или сестра. Тя ще е доста по- малка и ти трябва да си добър батко и да й помагаш ако има нужда. :D

soul1199
07-13-2008, 15:58
4estito :)

XaMcTePKa
07-13-2008, 18:53
кефи се и не мисли за тъпотии като разлика в годините

zero
07-14-2008, 05:42
Еххх отмина ми всичко
вече зех даже и да се кефя :oops:
Па като се замился яко ще си е :)

Вече можете да неме укоражавате, а да ми
дадете някой съвет който ще ми е от полза ;)
И да споделите личен опит, ако имате такъв 8)

lolli_lolli
07-14-2008, 06:24
не се притеснявай за разликата между вас и аз имам сестра и разликата ни е 13г. :-|
П.С.Честито :)

firegirlll
07-14-2008, 06:59
Еей! Честито!! Да разбереш, че ще имаш сестра винаги е добра новина! И какво като имате голяма разлика? Какво като не сте като повечето? Вместо да се радваш(защото това наистинае страхотен повод), ти се отдаваш на някакви си глупави мисли.. Относно близостта, според мен си е до възпитание и до отношения, без значение от възрастовата ви разлика :) Даже, както вече казаха, отношенията ви ще са много добри, защото няма да го има това съревнование, когато децата са на горе-долу еднаква възраст ;) Сега ти се струва много странно, ама после като се роди, толкова ще и се радваш на твойта сестричка, че изобщо няма да ти пука каква ви е разликата, ще видиш :) Айде сега радвай се, и по-добре недей да тревожиш ваще с тия неща, а най-добре и себе си недей да тревожиш :)

BeboP
07-14-2008, 07:38
Честито! Не бива да се притесняваш от голямата разлика, напротив - това е прекрасно, радвай се! Честито още веднъж!http://kolobok.us/smiles/light_skin/party.gif

qg0dkata
07-14-2008, 08:38
Ей супер :grin: Аз имам сестра разликата ни е 3 години, ама много се караме..тя вече почва да излиза да не се задържа много вкъщи, но винаги си споделяме всичко :) ..Не се притеснявай и при вас нещата може да се стекът така, макар и разликата да ви е 17 години, когато тя тръгне на училище постоянно ще се хвали колко голям батко има и каква кола си е купил батко, как рита топката батко :D Помисли супер ще е ..Ще бъдеш по-зрял и ще мислиш по трезво..А и родителите ти ще трябва да се съсредоточат върху нея и може да не забелязват много часа в който си идваш и какво правиш..Но не им се обиждай ;) Когато тя порасне и за теб ще дойде ред..ще се зажениш, ще имаш и ти дете и най-важното ГОЛЯМ ОПИТ..Хайде успех и да кажеш кога се е родила, жива ли е здрава ли е и много да си я обичкаш ..Абе човек ТОВА Е ТВОЯТА, ТВОЯТАА СЕСТРА!

zero
07-16-2008, 06:53
Е да :)
Немоа се оплача :D

qg0dkata
07-16-2008, 07:03
Нямаш право да се оплакваш :D 8)

zero
07-16-2008, 08:18
Нямаш право да се оплакваш :D 8)
Е ще те слушкам, щом така казваш :oops:

zero
07-21-2008, 19:25
Някой да каза ЪП ?

slunchiceto0
08-04-2008, 09:56
Еми какво странно има във това..освен да ти кажа честито и да й се радваш :)
Най добрия ми приятел има сестра която е по голяма от него с 15 години,така че не виждам проблем в това...;]е въпреки че той вече е на 18 ама с епак :D

krisiiiiito
08-04-2008, 10:00
ее няма значение колко ви е разликата ЧЕСТИТО ..трябва да се радваш :)

vergil
08-04-2008, 13:04
mom4e s1m imam 2-ma bratq razlikata ni e 19 godini sypersko si e :D :grin: :grin: :grin: :grin: da zn ne si edinstvenata trq se kefi6

Black_Element
08-19-2008, 19:15
Аз имам сестра която е с 10 години по-голяма ... и кво,няма значение каква е разликата :-P

zaraaa
08-19-2008, 22:04
Не се притеснявай, братовчед ми има братче, с което разликата им е 16 години, така че не си ти Единствения, на който ще му се случи това :) Не се притеснявай и не се влияй от чуждото мнение, обичай сестричката си многоооооооооо :grin: :grin: :grin: :grin: :-) А и честито :)

evichka_lonelyy
08-19-2008, 22:12
А мерси :)
Па какво ше каете за разликата :?

Колкото по-голяма е разликата толкова по-добре,за да не ти викат заради нея и да не се нервиш...имам две изчадия за братя и сам наи-голямата ама сме с малки разлики и за вс аз отнасям :-x тия малките са червиви в устите за вс дънат :o

zvezdii4kaa
08-22-2008, 14:47
разликата с единият ми брат е 15 год но въпреки всичко аз мн си го обичам :-) :grin: