PDA

View Full Version : Как бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ?

best_buy
05-29-2008, 10:20
Как бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ПРЕДИ СЕКС ? Например да се изпърди или оригне илии... да си издуха носа с всичка сила или може би да е забравила да се изкъпе и да и е кафяво дупето :-D ?

SlAdYrAnKaTa
05-29-2008, 10:28
направо ще се издрайфам

pinkdiamonds
05-29-2008, 10:40
Едва ли има такива момичета,пък дори и да не са чак толкова готини 8-)

Руби
05-29-2008, 10:42
за мен готино момиче може да бъде само чистоплътното
така, че това за дупето е просто без коментар
а за пръцкането и уригването - ами ако е след кола и се случи веднъж - ок
важното е да не й става навик :)

BaBy_bS
05-29-2008, 10:45
едва ли има момичета,които са с "кафяви дупета"
а за другите 2 неща-дори и да станат,случва се.а и си е човешко,каквото и да си говорим. :)
е разбира се,да не става навик,както беше казано в едно по-горно мнение

x3eme
05-29-2008, 10:57
6tom e gotina ne moje da pravi taka :?

stefity
05-29-2008, 11:26
Това го правят по скоро момчетата, не момичетата 8-) :o

Scouse
05-29-2008, 11:30
Как бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ПРЕДИ СЕКС ? Например да се изпърди или оригне илии... да си издуха носа с всичка сила или може би да е забравила да се изкъпе и да и е кафяво дупето :-D ?

:lol: :lol:

Ch0c0la73
05-29-2008, 12:43
Това го правят по скоро момчетата, не момичетата 8-) :o +1

Exsanguination
05-29-2008, 13:13
оф като почнете с тия разговори че сме прасета и не знам си ко...вие пък хич не сте зле

Ivalinka
05-29-2008, 13:13
на теб ли ти се е случило,че питаш...е,явно не е била толкова готина :P

x3eme
05-29-2008, 13:15
kakto kazah po gore gotinite momi4eta (i normalnite) izob6to ne praqt taka

stefity
05-29-2008, 13:17
kakto kazah po gore gotinite momi4eta (i normalnite) izob6to ne praqt taka

Мхм 8)

SINDEL
05-29-2008, 13:19
:D Хайде, хайде... Жените не пръцкат, не се оригват, като ходят до кенефа, мирише на теменужки... Айде моля ви се

stefity
05-29-2008, 13:21
:D Хайде, хайде... Жените не пръцкат, не се оригват, като ходят до кенефа, мирише на теменужки... Айде моля ви се

Може и да го правим, но много рядко го правим пред някого :) докато момчетата доста по-често се оригват, че дори и пръцкат без изобщо да ги интересува къде или пред кого са :wink:

x3eme
05-29-2008, 13:22
e te 4e go pravqt pravqt go ama po diskretno ne da se izpurdi6 s izvinenie i da te 4uqt v radios 10 metra ili da se origne6 sre6tu nqkoi da mu zaliuti na o4ite :?

stefity
05-29-2008, 13:23
e te 4e go pravqt pravqt go ama po diskretno ne da se izpurdi6 s izvinenie i da te 4uqt v radios 10 metra ili da se origne6 sre6tu nqkoi da mu zaliuti na o4ite :?

подкрепям те :-P точно това имах в предвид като написах предното мнение 8-)

x3eme
05-29-2008, 13:27

em 4e taka de a ina4e ne n obvinqvaite nas mom4etata 4e sme bili svine 6ot ne vsi4ki sa takiva az smelo moga da kaja 4e sum mnogo kulturen i nikoga ne praq takiva ne6ta na publi4no mqsto i taka 4e da se kompromentiram sam :)

stefity
05-29-2008, 13:36

em 4e taka de a ina4e ne n obvinqvaite nas mom4etata 4e sme bili svine 6ot ne vsi4ki sa takiva az smelo moga da kaja 4e sum mnogo kulturen i nikoga ne praq takiva ne6ta na publi4no mqsto i taka 4e da se kompromentiram sam :)

Браво бравооо :grin: ама си признай че има и някои мъже които са по-зле и от свине 8-)

x3eme
05-29-2008, 13:37

Браво бравооо :grin: ама си признай че има и някои мъже които са по-зле и от свине 8-)

pffff takiva ima kolkoto iska6 i svinq e meko kazano za tqh 8)

stefity
05-29-2008, 13:46

Еййй хубаво е че се намират хора като теб хаха 8-) 8-) 8-) :-P

x3eme
05-29-2008, 13:53

Еййй хубаво е че се намират хора като теб хаха 8-) 8-) 8-) :-P

:P :-)

Giva
05-29-2008, 17:57
Nqkoi mom4eta se kefqt momi4eto da se origva,no az li4no ne go namiram za mnogo priqtno ili zabavno....A momi4etata koito naistina se durjat kato takiva ne biha dopusnali takova ne6to :?

stefity
05-29-2008, 18:02
Nqkoi mom4eta se kefqt momi4eto da se origva

К'ъв ще е тоя простак дето ще му харесва бе!? :shock: :shock: :shock: 8-)

Ophelia
05-29-2008, 18:11
ЩЕ СЕ СМЕЯ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elaine
05-29-2008, 20:22

:lol: :lol: :lol: :razz: :D :razz: :lol: :lol: :lol:
ох,супер много ме напуши смях като го прочетох тва...направоооо...много правилно :P сега пък в крайна сметка всички сме хора, просто не е красиво и за това мъжете си го позволяват повече,ама ако се случи веднъж, к'во ся...+ това замислете се един ден като живеете на семейни начала, по две тоалетни ли ще имате :-D

MakeMeLaugh
05-29-2008, 20:27
А бе срещат се случайности.. ама ако пак повтори/трети - "Тактично" с "лека" физиономия и "жест" ще й направя "рекламация"... :-D :lol:

sexita
05-29-2008, 20:28
Аз пък си се оригвам,като се разлигавя :D
Или пък гаджето ми като пие кола,примерно..и се оригва силно и аз му се карам и той пак...и аз се ядосам и му се оригвам и аз :lol:

SMoKe_BoY
05-29-2008, 23:23
Аз пък си се оригвам,като се разлигавя :D
Или пък гаджето ми като пие кола,примерно..и се оригва силно и аз му се карам и той пак...и аз се ядосам и му се оригвам и аз :lol:
Mn qsno ot ko da ti puka bah .. estestveno che se saubrazqvam ama ako sme samo priateli ( mujki) deto se znaime ot deca.. dreme mi na shapkata

squid
05-30-2008, 02:46
има всякакви поглеждам ги просто и не обръщам внимание все пак хубав човек лошо нещо в себе си не държи хехехе

Wrathchild
05-30-2008, 03:50
Хаха, сексита ме израдва :-D
Аз пък се сещам как приятелят ми разказваше много отдавна, че докато се вози в трамвая гледа някаква мацка, гримирана, направена, изтупана, хубави дрехи, хубава коса... и седи наща и си бърка в носа...

VerryBerry
05-30-2008, 07:08

съгласна съм :) няма неподдържани готини момичета :-D

Slawi92
05-30-2008, 07:11
mi za origvaneto 6e me izkefi :grin: 8-) za prackaneto 6e mi e qko smeh i malko tapo0o ama za kafqvoto po dupeto pfff ludi li ste be 6e povarna :booooomb: :booooomb: ama ne mi se vqrva da ima takiva momi4eta are da se orignat dobre ama s tva kafqvoto pff ne vqrvam da sa tolkoz zle :shock:

Felis_Dirus
05-30-2008, 08:52
Че кво му е лошо на оригването? :? Особено след биричкааа? :grin:

FreAK_
05-30-2008, 09:05
Nqmalo gotini momi4eta, koito pryckat i se origvat :D :D
To togava nqma6e da ima ni edno gotino momi4e...
Ako si dostaty4no blizyk s nqkoi 6te mu 4ue6 i prydnqta i origvaneto i mirisa sled nego v kenefa..

A i ne zabravqite- ponqkoga ispuska6 kontrola nez da iska6...
Ne bydete tolkova "pretenciozni"

amatorium
05-30-2008, 10:26
Az lichno ne mislq che ima neshto gnusno v origvaneto na publichni mest osobeno na po bira. Ne govorim za demonstrativno i brutalno origvane, no za men lichno e po-vajno edno momiche da e chistoplutno.

sexita
05-30-2008, 15:05
На мен темата ми напомни за това :lol:

http://vbox7.com/play:26d3078f

hAkEr4E
05-30-2008, 17:37
Ше я шутнем у гъзо :grin:

bebeT00
05-30-2008, 19:44
pf egati momi4eto 6te e

sweet_baby_cool
05-30-2008, 21:16
OMG!!! :shock: Ako 4eta temata vinagi kogato mi se priqde ne6to 6te otslabna za6toto 8)

Jigi
05-30-2008, 23:59
Ще се разхиля неудържимо :lol:

ubuntu
05-31-2008, 09:07
Около НДК ги има и такива ..... :grin:
Случвало ми се да видя момичета които се надоригват ... без коментар :o

gotodasho
05-31-2008, 10:53
ако някое момиче направи нещо гнусно особено ако и е кафяво дупето аз ще и покажа мойто и тя ще се откаже да прай гнусотии защото не може да се мери с мен

random_guy1
06-01-2008, 02:58
ако някое момиче направи нещо гнусно особено ако и е кафяво дупето аз ще и покажа мойто и тя ще се откаже да прай гнусотии защото не може да се мери с мен

"Приятелката ми може и да е мъжкарана, ама все още я бия на канадска борба" :-D

dqdo_mraz
06-01-2008, 03:37
бих я ебал като нормален човек...

fuklu
06-01-2008, 07:08

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

chocoleptic
06-01-2008, 07:09
На мен темата ми напомни за това :lol:

http://vbox7.com/play:26d3078f

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Treselle
06-01-2008, 18:24
Хаха, сексита ме израдва :-D
Аз пък се сещам как приятелят ми разказваше много отдавна, че докато се вози в трамвая гледа някаква мацка, гримирана, направена, изтупана, хубави дрехи, хубава коса... и седи наща и си бърка в носа...

Az taka bqh vazmutena ot 1na koqto izleze ot toaletnata, grimira se vnimatelno pred ogledaloto i si izleze.... bez da si izmie racete :)

sm_95
06-02-2008, 15:11
+1

iLoveChocolate
06-02-2008, 15:28
че тя дори и да не си е мила дупето все пак би трябвало да го е трила с тоалетна хартия, така че малко е вероятно да има такива "шоколадови" дупита според мен :D

ghostwisper
06-02-2008, 16:04
ох мале ще падна от смях ... хахаххаа :razz: :razz: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :D тааа аз имам 2 приятелки,едната от които най-спокойно си се оригна в час,докато всички мълчаха и ест сички я чуха :lol: :lol: другата пък се оригна в коридора и само аз и няколко до нея я чухме :razz: :lol: Мн ги обичам ама ги превъзпитах малко .. и да има доста гнусни момчета (като тея от моя клас,които се състезават "Кой ще пръдне по-гадно"-в смисъл ще мирише по-гадно .. А като се има на предвид,че са на по 17 чак ме е срам ) и приятеля ми колкото и да се има за простак и да се опитва да ми затвори някой път устата като се уригне,на тях и на малкия им пръст не може да им стъпи .. :) И да и аз съм момиче,и аз ходя в тоалетната,но никога не съм си позволявала някое от изброените неща пред някой,дори и роднина .. просто ме е срам :oops: :-P

venitywe
06-02-2008, 18:04
тц...еее...тва с кафявото дупе беше гадно... пък и коя мацка ще си ходи със "кафявото дупе" :? :? :?

L0LiPoP
06-02-2008, 18:06
К'во гнусно има в духането на носа? Хубави свирки не могат да се правят със запушен нос или ако ти тече носа тря се духаш и по време на т'ва, кат се налага, к'во?! :oops: :-D :D

Viche
06-03-2008, 07:55
не ми е проблем и да се оригне или да се изпусне ама тва с кафявото дупе е гадно 8-)

SexOnTheBeach
06-09-2008, 10:26
драйф драйф

jotitu
06-09-2008, 10:37

Може и да го правим, но много рядко го правим пред някого :) докато момчетата доста по-често се оригват, че дори и пръцкат без изобщо да ги интересува къде или пред кого са :wink:

вси1ки тези процеси се извършват докато си в тоалетната! А колкото до уригването се сдържаме ансолутно винаги! на мене гадно ми е ставало заради такова и съмс е задавяла, но никога пред хора!

no_baby
06-10-2008, 15:00
az bih :smt088 ako mom4e go napravi 8)

GbSy
06-10-2008, 15:07
Ако направи нещо гнусно, значи не е готино! :)

RyAn
06-21-2008, 20:13
Iiiillll :shock:

jony
06-21-2008, 20:18
Кво бе секи може да се изпърди или да се оригне, тва е човешко. Са ако говорим за хигиена нещата стоят по друг начин. 8-)

AnChItOoOo
06-21-2008, 21:09

АуУуУуУу...Бляк :shock: :lol:

zanik
06-21-2008, 21:14
+1

Slawi92
06-22-2008, 11:40
ще кажа , че ме викат на война и ще си тръгна :P :P :P :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

MonSitY
06-22-2008, 16:00

нямам думи да ми залюти на очите :razz: :razz: :razz: епа незнам малко са момичетата които биха си позволили подобно изпълнение пред секс партниора си :D

mcfe
06-22-2008, 16:17
Въй пич точно това си бях казвал преди
Ако има момиче дето го харесвам и тя пръдне или се оригне ще ми стане много гнусно и може да я зарежа
Хубаво е че има някой който мисли като мен

FeelMyPain
06-22-2008, 16:36
В тоалетната всички са равни :D :D :D

Blo0dyBitch
06-22-2008, 16:57
:razz: вие ме убихте
мойте уважения,но кое готино момиче би направило което и да е от изброените неща?!
Оригването-много лесно може да се прикрие и да е възможно най-дискретно
Пърденето-може да се избегне
Духането на носа-еми тва не е толкова фатално-може да се издуха безшумно или да отиде до кенефа...
Познавам всякви индивидки и нито една от тях,колкото и пропаднала да е,не би си позволила да не се къпе и още повече да ходи с кафяво дупе

първите три са си човешки и всеки понякога ги прави.на мен,поне за сега,не ми се е случвало да се изпърдя или да се оригна звучно, пред приятелките ми (камоли пред момчета)а и носа не си го издухвам така че да ме чуят всички около мен Все-пак едно момиче не може да си позволява такива неща,а и би ми било мн смотано след това.

по темата-не съм момче,но ако бях-бих се отвратила най-много от последното. Колкото и готина да е,ако нямаме под ръка баня,че да се изкъпе-бих я зарязала :? Другото по-бих го преглътнала,стига да не е някво много звучно и гнусно

FeelMyPain
06-22-2008, 18:14
Ами няма да го приема толкова навътре.По принцип гнусните работи не ме впечатляват въобще.Даже ги харесвам понякога :D

Ти си фен на СКАТ-а нали :?

didi_baby
06-22-2008, 20:00
ама тук първото което е изобщо не става въпрос за "готино" момиче а за няква пълна мърла :shock:

mumiikataa
06-22-2008, 20:14
Абе хора,ще си върна ягодите...Първите 3 неща трябва да знае как да ги прави без да прави впечатление...А за последното...Ако бях момче щях да й дам един сапун и да й посоча банята :-D

xaxa
06-22-2008, 20:31
mn mi puka ako e gotiono

lwsu
06-22-2008, 21:30
ще контраатакувам ;) :D

extazzi
06-22-2008, 22:32
ауу ще ме убиите егати темите :D :D :D :D :grin: :grin: :grin: :grin:

TigerRulZ
06-22-2008, 22:51

абе тъпанар (пф неска мноо пих и скапах поечето теми но както и да е)
абе идиот ти след кат сереш къпеш ли се или си бършеш гъза ве,кви са тия теми по дяолите...ш пръдне ш оригне блабла
1во че е човешко
2рото е кат третото
4то ГОТИНО-то (както си написал) момиче се старае да не прай такиа лайна...ако го напрай пред некой селяк го убива копае му гроб сере му на главата и го заравя да ти еба майката стига сте пускали такиа теми

best_buy
06-22-2008, 23:23

абе тъпанар (пф неска мноо пих и скапах поечето теми но както и да е)
абе идиот ти след кат сереш къпеш ли се или си бършеш гъза ве,кви са тия теми по дяолите...ш пръдне ш оригне блабла
1во че е човешко
2рото е кат третото
4то ГОТИНО-то (както си написал) момиче се старае да не прай такиа лайна...ако го напрай пред некой селяк го убива копае му гроб сере му на главата и го заравя да ти еба майката стига сте пускали такиа теми

1-Во никой не го е*е че си пил , кво да не си 100 кила кат си изпил на баща ти провизийте от домашна парцуца ?!

2-ро Мери си приказките

3-то ТИ СИ ЕБИ МАЙКАТА !!!

sindity
06-23-2008, 14:22
ааа бля :razz: ми.. хаха, че то всякфи ги има :lol:

B.O.OM..
06-25-2008, 11:11
Ще му плюя на готиното,затова не гледай опаковката,гледай съдържанието 8-) 8-) 8-)

emchetyyy
06-25-2008, 11:56
Ще му плюя на готиното,затова не гледай опаковката,гледай съдържанието 8-) 8-) 8-)
:D :D :D :D :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: аз сам ти фенка вече !!!! :-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

SpOrTs_GiRl
06-25-2008, 13:10
+1 .. ;)

Abigoria
06-25-2008, 13:37
оф като почнете с тия разговори че сме прасета и не знам си ко...вие пък хич не сте зле
Еми то и песен си има за това, че сте прасета... :D

dj_big_m_Si
06-26-2008, 21:04
xaxaxaaaxaxxaax...po princip ako vidq neshto takova sh se izkartq ot smehhhhhh :grin: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D a ina4e poznavam momi4eta koito sa naistina gotini i naro4no origat..za shouto ..ina4ee napraooo xaaxxaxaxxxa :D :D :D :D :D

slaveto1989
06-27-2008, 13:47
чакайте бе, и ние сме хора,изключвам вапросното дупе :lol: , вие се радвайте че не се разхождаме със ръка на панталона почесвайки нашата гордост :grin:

machoka
06-28-2008, 07:22
Абе кви са тия разделения: 'готини, дебели, анорексички, глупави, руси, метълки' ... те 'норнални' не останаха бре ...

и какво като е 'ГОТИНА', да не би да не и се разтича мен*иса.. пфф ама съм гнусен и аз.. но с такива квалификации ме дразните напоследък.

DjuDjiTo
06-28-2008, 10:50
пф.. гнусна раота... ама ме съмнява, че на едно себеуважаващо се момиче дупето би било "кафяво" ... съмнявам се... а за оригването специално..да ви кажа въобще не ми пука... момиче съм и се оригвам... на никой не му прай впечаатление.. ама аз кат се оригвам не лъхам на чесън и не е толкова брутално , че на който и да е да му стане 'гнусно' .... ;)

beb4yy
07-01-2008, 09:13
Това го правят по скоро момчетата, не момичетата 8-) :o +1 +1 :D

Gr0zDan0v
07-10-2010, 12:30
Това го правят по скоро момчетата, не момичетата 8-) :oнапълно съгласен :lol: :lol:

Prophecy
07-10-2010, 12:57
ем и жените са хора и те го правят , нищо срамно или гнусно с изключение на това с задника да е кафяв

Extremescream
07-10-2010, 15:10
Ба,кво му е на оригването.То зависи от компанията.С приятелите от квартала,с които си израстнахме заедно сме си свикнали да се оригваме,даже и момичетата.Какво толкова?Не ни пречи,защо не.А с надоригването-мдаааа,беше весело докато бяхме на по 10-12.И момичетата винаги биехме момчетата :lol: Слабаци 8-)
Но такива неща в друга компания не вървят-ако им пречи на хората,естествено,че ще е 'вътрешно' и дискретно.
До пърденето- :lol: и до ден днешен ми е смешно,но отново зависи от човека.Товаго приемам единствено от момчета,и то само от гореспоменатите приятели от квартала
Това с дупето-не,никак не е смешно :?
Духането на носа-кихам шумно и си духам носа шумно и ми дреме на гъзО за околните.Седя си в автобуса,кихна и се издухам,наистина звучничко и всички гледат,все едно съм убила човек.Ама не се поглеждат,че вонят на умрели катерици,нали?Никакъв толеранс!Те ми смърдят,аз ще съм шумна. 8-)

0u7l1n3
07-10-2010, 15:13
Гнусно е много относително.... някои намират гнусните неща за секси... :D

vaseto0o
07-10-2010, 15:24
Тва за гъзЪ ако е кафяв, значи има почти нулева лична хигиена и я пращаме на село при патките
Тва за пърденето-момиче да пърди не съм виждал :D
Или пък да се оригвааа :shock:
Определено няма да реагирам добре, нормалните момичета имат добра хигиена и прикриват всичко, не биха позволили това да се случи :D

Geri94
07-10-2010, 15:53
Ако е "готино" няма да се случи такова нещо.

FuReRa
07-10-2010, 16:02
Как бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ПРЕДИ СЕКС ? Например да се изпърди или оригне илии... да си издуха носа с всичка сила или може би да е забравила да се изкъпе и да и е кафяво дупето :-D ? Трудно човек да забрави да се изкъпе преди секс ... ,но иначе за другите неща бих се посмял :Д

Vasoto129
07-10-2010, 16:04
:razz: :razz: :razz: ГОТИНОТО момиче няма да допусне такова нещо :D :D :D

gia_sena_mono
07-10-2010, 17:21
Всичко това е нормално - физиологични особености, нужди.
Последното (с дупето) е малко пресилено, но сигурно има и такива.
Ти не се ли уригваш, не пърдиш ли? Неудобно е да го направиш пред другите, но всички сме хора за бога!
Все едно кажеш "Ама как може момиче да диша и да се храни?"

fUcKsMiLe
07-10-2010, 17:55
Съгласна съм със предното мнение .. :)
Все пак и ние сме хора, но не знам за момиче, което не поддържа на ниво хигиената си! А за оригването и всичко ост. вие момчетата /повечето/ редовно го правите и то пред нас момичетата ;) /БЕЗ оправдания!/, ама ние си траем.

Нищо лично. :)

vaseto0o
07-10-2010, 18:31
Точно по темата http://www.vbox7.com/play:1d62759d :grin:

BiGBaDWolF
07-10-2010, 20:23
Че я наплюем и че си отидем :D

ilia_92
07-10-2010, 21:03
Как бихте реагирали ако ГОТИНО момиче направи нещо гнусно ?

Е че няма да оставам по-назад - ще й го върна в повърня :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

monincetyyy
07-10-2010, 22:44
Ужас :lol: Най-малкото от добро възпитание не бих направила първите 2 неща, а за третото , както казаха по горе, направо на къра :lol: ако недай Боже видя "кафяво дупе" ще повърна моментално заклевам се :lol: :lol:

WhiteOneBG
07-10-2010, 23:01
Към автора
Извратен ИДИОТ ...

ReachlessGirl
07-11-2010, 05:26
ох .. от къде ви идват на ум такива въпроси .. :lol: :lol:

Мии доста кофти ще е .. най - малктоо ще стане за смях .. :?

Tedchy
07-11-2010, 10:42
Ако е "готино" няма да се случи такова нещо.