View Full Version : Грешка ли е?
varnen4e
05-29-2008, 13:45
Ако досега не си имал дълга връзка и никой не те е обичал истински, грешка ли е да отхвърлиш човек, които те обича, защото при теб няма тръпка и мислиш, че не искаш да си с него?
MaLkaTa_LaDy
05-29-2008, 13:49
Щом не искаш да си с него, разбира се, че не е грешка. Няма смисъл да си с някой, защото той те обича. Когато няма тръпка и любов, нищо не се получава.
hahavteen
05-29-2008, 13:54
Кога ще се научите да се доверявате на собствените си чуства повече от колкото на мнението на другите? :?
Ако досега не си имал дълга връзка и никой не те е обичал истински, грешка ли е да отхвърлиш човек, които те обича, защото при теб няма тръпка и мислиш, че не искаш да си с него?
Не, естествено... Щом не го обичаш, няма смисъм да се мъчиш да си с него...
angelcheeee_93
05-29-2008, 13:56
tova ne e gre6ka.6tom lubovta ne e vzaimna e o4evidno 4e ni6to nqma da se polu4i.6tom ne izpitva6 ni6to kam nego .nqma smisal da ste zaedno,samo 6te go nakara6 da strada,dokato moje da go ostavi6 da nameri takava koqto 6te otvarne na 4uvstvata mu :)
Ivalinka
05-29-2008, 13:57
разбира се,че не е грешка...не можеш да бъдеш с някого,ако нямаш чувства към него...
varnen4e
05-29-2008, 14:03
Да, но и аз не съм се влюбвала до сега. При мен винаги има едно такова чувство, което бъркам с любов, докато не получа човекът, който ме е привлякъл. И макар и сега да има друг човек, който ми е тръпка, но с когото нямам нищо общо... може след време да съжалявам и да искам да си върна любовта, която губя. Знам, че съм много непостоянна, но не знам как да се променя.. Затова и рчдко съм щастлива, когато става дума за любов... Имам чувството, че никога няма да има човек до мен ии толкова искам да се променя, но не знам дали ще помогне това сега да съм с някого едва ли не насила..
MoonAngel
05-29-2008, 14:05
Защо да е грешка? По-голяма грешка би било да се заблуждаваш, че имаш пълноценна връзка.
varnen4e
05-29-2008, 14:07
Защо да е грешка? По-голяма грешка би било да се заблуждаваш, че имаш пълноценна връзка.
Но как иначе мога да променя ужасния си характер и да съм по постоянна.
MoonAngel
05-29-2008, 14:10
Защо да ти е ужасен характера? И защо трябва да се променяш? Бъди себе си. Аз лично съм с ужасен характер, но ако някой те обича наистина, ще те обича и такава.
Не, естествено... Щом не го обичаш, няма смисъм да се мъчиш да си с него...+1
varnen4e
05-29-2008, 14:19
Защо да ти е ужасен характера? И защо трябва да се променяш? Бъди себе си. Аз лично съм с ужасен характер, но ако някой те обича наистина, ще те обича и такава.
Именно, защото не съм сигурна дали ще ме обича някой, когото и аз обичам.. Не знам дали изобщо ще съм щастлива някога. Знам, че не съм си изживяла изобщо никва част от живота. Дори не съм депресирана в момента. Просто сериозно се замислям. В момента не ми е гадни, нито ми се плаче за нещо.. просто съм малко оплашена. Не знам и аз какво да направя.
MoonAngel
05-29-2008, 14:22
Тъп въпрос, но коя зодия си? И на колко си години? (Необичайно, но откривам прилики с моя характер)
varnen4e
05-29-2008, 14:26
Еми принципно съм на 17.. а зодията е Риби.
Да, но и аз не съм се влюбвала до сега. При мен винаги има едно такова чувство, което бъркам с любов, докато не получа човекът, който ме е привлякъл. И макар и сега да има друг човек, който ми е тръпка, но с когото нямам нищо общо... може след време да съжалявам и да искам да си върна любовта, която губя. Знам, че съм много непостоянна, но не знам как да се променя.. Затова и рчдко съм щастлива, когато става дума за любов... Имам чувството, че никога няма да има човек до мен ии толкова искам да се променя, но не знам дали ще помогне това сега да съм с някого едва ли не насила..
БИХ ТИ КАЗАЛ ПОРАСТНИ !!!
MoonAngel
05-29-2008, 14:29
Еми аз съм по-голяма и съм Рак. Преди няколко месеца имах подобен проблем. Ставаше въпрос за май приятел, които се оказа, че имал чувства към мен. Аз към него - не. Доста мислих какво да направя. В крайна сметка му отказах и сега не съжалявам, защото не го излъгах за нищо. Решението си е твое. :)
varnen4e
05-29-2008, 14:34
Аз.. и аз не знам какво искам.. наистина трябва да порастна малко.. Направо не знам.....
WhiteDove
05-29-2008, 15:18
НЕ!Не е грешка :!: Грешка е да бъдеш с него,въпреки че я няма онази тръпка и привличане!Не се обричай на страдание заради чужди чувства!
varnen4e
06-01-2008, 13:22
Мерси много за съветите. Бях много объркана и наистина имах нужда от тях.
:)
Не, естествено... Щом не го обичаш, няма смисъм да се мъчиш да си с него...
Защо пък непременно трябва да се мъчи? Когато нямаш насреща човек, който да обичаш, но пък имаш такъв, който те обича, защо да не му дадеш шанс? Винаги е по - добре да те обичат повече,отколкото ти обичаш!
dar4enceto92
06-01-2008, 14:21
Не, разбира се. Не е ли това най-важното - и двамата да имат чувства един към друг?
6tom lubofta ne e vzaimna nqma smisal :P
не не мисля че е грешка.би трябвало да си наясно със себе си.естествено може да дадеш шанс на себе си и човекът който държи на теб но при условие че знае истината (рядко такива връзки продължават напред във времето)
soul1199
06-01-2008, 17:07
ne mislq,4e e gre6ka,no tva e kofti,4e te obi4a,a pak ti ne go obi4a6,e,ako ti haresva da si s nego,tragnete ili si ostanete samo fr. :)
key_of_hell
06-01-2008, 17:09
gre6ka li e ako ne si ql nikoga mlqko i ti predlojat vkisnalo da ne go opita6?!?
Jessika_MG
06-01-2008, 18:21
Естествено, че НЕ.
GregoryHouse
06-01-2008, 18:22
Не, ако не ти се ебе де...
6o6kotooo
06-01-2008, 18:23
Не е грешка да не си с някой с който неискаш да бъдеш и да го заблуждаваш ;)
sladur4etyYy
06-01-2008, 20:06
ест, че не е грешка.
casanova_bg
06-01-2008, 20:26
Щом не искаш да си с него, разбира се, че не е грешка. Няма смисъл да си с някой, защото той те обича. Когато няма тръпка и любов, нищо не се получава.
+1
BOOK_FAN
06-01-2008, 20:57
Не е,защото помисли как той ще храни надежди през дните,в които си с него,и вече като решиш,че не издържаш,да му кажеш истината!Как ли ще се чувства той?!?! :-o
BigFakeSmile
06-01-2008, 21:13
aa tva mi se e slu4valo i...kato nqma trapka moje bi ne trqbva da si s nego pone az taka mislq.Az darja vseki pat kato vidq fr mi ne6to da trepva v men :)
varnen4e
06-02-2008, 07:59
aa tva mi se e slu4valo i...kato nqma trapka moje bi ne trqbva da si s nego pone az taka mislq.Az darja vseki pat kato vidq fr mi ne6to da trepva v men :)
Дааа и аз принципно държа много на това. :)
+1