View Full Version : Бременност?
nesquik plus
05-29-2008, 14:43
хххххххххххххххх
eee pa ebi mu miakata be deba aide pro4eti si sam tva kade si pisal i si otgovori :)
:shock: :shock: :shock: В момент като този, няма какво др да коментирам! 8-) 8-) 8-)
1.От колко време има тя цикъл?Редовен ли е винаги?
2.По-груб секс ли правихте?
3.Болки в яйчниците?
4.Кръвотечението ден след акта ли е било или?И колко дни вече трае?
Със сигурност не е бременна,но просто ме съмнява да не би да е станал някакъв кръвоизлив..Ако продължи повече от 6-7 дни,значи не е просто цикъл и е наложително да се отиде на гинеколог.
withoutbreaking
05-29-2008, 19:20
Със сигурност не е бременна,но просто ме съмнява да не би да е станал някакъв кръвоизлив..Ако продължи повече от 6-7 дни,значи не е просто цикъл и е наложително да се отиде на гинеколог.
имам въпрос как така ако цикъла е повече от 6-7 дни значи не е цикъл.. до колкото знам един цикъл може да продълвжи от 3 дни до 10 .. на мен последния път ми тече 9 дена..зехте да ме плашите..
имам въпрос как така ако цикъла е повече от 6-7 дни значи не е цикъл.. до колкото знам един цикъл може да продълвжи от 3 дни до 10 .. на мен последния път ми тече 9 дена..зехте да ме плашите..
Момчето беше споменало,че става въпрос за оскъдна бледочервена течност.Ако тя не промени консистенцията си и продължи да тече повече от 6-7 дни,значи това не е цикъл,или поне не нормален...
unauthorized
05-29-2008, 20:20
Добре,като си на 54 не знаеш ли да позлваш презервативи...
withoutbreaking
05-29-2008, 20:37
Момчето беше споменало,че става въпрос за оскъдна бледочервена течност.Ако тя не промени консистенцията си и продължи да тече повече от 6-7 дни,значи това не е цикъл,или поне не нормален...
да мацка така съм съгласна,но понеже в неговото мнение имаше някакви "ххххххххххххх" а не ми излизаше самата тема,за това те попитах за това,но изобщо не знаех за какво ставаше на ?