View Full Version : как da го speчеlq pak
Den4oski
05-29-2008, 16:46
Hi na vsi4ki sega 6te vi razkaja edna istoriq s men i edno mom4e ako mojete mi pomognete pls. zna4i az poznavam tova mom4e po4ti okolo 1 godina bqhme mnogo dobri priqteli i bqhme nerazdelni.. edin den toi mi kaza 4e me hareswa i az su6to na sledva6tiqt den toi skusa s negooto gadje a az sus moeto togava toi me popita dali iska da stanem gadjeta i az mu otgovorih da hodihme to4no 3 dena i toi kaza 4e obi4a biv6ata si togava me blokira vuv skype i mi zatvarq6e telefona na sledva6tiqt den trqbva6e da otida na subor v negoviqt grad i go vidqh kogato se pribirah mu zvunnah i go popitah za6to me e blokiral toi kaza 4e ne znae az se v1rnah vuv kb i go izvikah no toi ne doide obe6tava6er mi 4e 6ter me dblokira no ostanah na suho.. kak da go spe4elq pak onova momi4e go ispolzva i iska az da sum zle.. ne znam kakvo da pravq pomognete mi pls[/u]
JustBecko
05-29-2008, 16:51
О М Ф Г
angelcheeee_93
05-29-2008, 16:53
ostavi tova mom4e namira i ne mu obra6tai vnimanie,spri da mu zvani6 i da poddarja6 otno6eniq s nego,qvno ne e za teb.badi spokoina,6te nameri6 drugo mom4e,koeto pone 6te te zaslujava i obi4a :) :-o :)
този човек не може да ти бъде гадже а още повече и приятел.забрави за него не те заслужава.... май е искал малко разнообразие лошо е че зарад скъса с твоето момче...
GregoryHouse
05-29-2008, 17:31
Co0L...пробвай го за сценари и го прати на някоя сапунка...като порастнеш (умствено) ще разбереш че той е задник и не си е струвал...и че и без това не си обичала гаджето си...
Ilinkata08
05-29-2008, 18:08
Co0L...пробвай го за сценари и го прати на някоя сапунка...като порастнеш (умствено) ще разбереш че той е задник и не си е струвал...и че и без това не си обичала гаджето си...
;-)
Цели 3 дена здрава и сериозна връзка!Какво повече искаш!?
WARNING! WARNING: RETARDED TOPIC!
Escarina
05-29-2008, 19:04
WARNING! WARNING: RETARDED TOPIC!
:D :D :D
Аз си мислех, че съм дечко, но съм се излъгала.. Кога най-накрая ще се научите да разпознавате истинските чувства и приятелства?
ami az te razbiram oba4e po 6te e dobre da go ostavi6-podminavai go ne mu oru6tai vnimanie kato te nakara ne6to otkaji kato te pita ne6to ne govori dori i da ti e tujno.moje i da ne go spe4eli6 no pone nqma da te tup4e i da si misli 4e umira6 za nego i da ti se pravi na interesen.budi po nedostupna.kolkoto po nedostupna si tolkova pove4e mom4eta 6te haresvat i po za dulgo :---)
Ivalinka
05-29-2008, 19:17
изобщо не мисли повече за него,колкото и да ти е трудно... харесай човек,който да иска само теб и никоя друга...